Pittsburgh – New Jersey 1:5 (kon.) | Washington – Edmonton 4:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.)
Boston – Dallas 2:1 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
New Jersey Devils
Úterý 06.11.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brian Boyle – 2 min., hákování).
     
    51:49
    Domácí teď zahrozili v oslabení! Od modré střílel Olli Määttä a k dorážce se dostal Bryan Rust, který z úhlu minul odkrytou část branky!
     
    51:27
    Hosté budou hrát přesilovku. Jevgenij Malkin objal rukama Colemana a je vyloučen za držení.
     
    46:28
    Domácí na ledě už vůbec neexistují! Joey Anderson si vyjel před brankoviště a následně se ještě snažil dorážet Dea. De Smith nakonec stačil zalehnout kotouč před brankovou čarou!
     
    44:59
    Opět Butcher, který pálil z levého kruhu po pasu od Halla. Tentokrát těsně minul!
    40:19 Travis ZAJAC - 1:5
     
    40:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí náhradník Casey DeSmith udržel čisté konto přesně 19 sekund! Damon Severson poslal z rohu kluziště puk před branku a ten prošel až na hůl TRAVISE ZAJACE, který už měl před sebou jen odkrytou klec – 1:5. Asistence: Damon Severson a Marcus Johansson.
     
    40:01
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins: ze hřiště odchází Matt Murray, přichází Casey DeSmith.
    39:40 Brian BOYLE - 1:4
     
    39:40
    Devils právě vstřelili branku!
    BRIAN BOYLE završuje hattrick! Taylor Hall mu od levého mantinelu předložil puk na pravý kruh a Boyle střílel do poloodkryté branky. Murray se sice přesouval a škrtl kotouč lapačkou, ovšem zastavit ho nedokázal. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    39:08
    Na trestné lavici skončili s menšími tresty domácí Patric Hörnqvist a Jack Johnson. Na hostující straně pak jen Mirco Müller. Rezultuje z toho přesilovka pro Devils!
     
    39:08
    Emoce planou! Kris Letang se chytil s Milesem Woodem a do bitky se zapojil dokonce Sidney Crosby, který skočil po Mircovi Müllerovi a rozhodčí ho museli od hostujícího obránce odtrhnout! Vše ale odstartoval souboj Patrica Hörnqvista se Samim Vatanenem, kteří spolu evidentně mají nevyřízené účty!
     
    38:42
    Po dobré práci Rusta zkoušel u tyčky protlačit puk za Kinkaida Patric Hörnqvist. Byl ale už moc blízko a tak nepřehodil beton hostujícího gólmana!
     
    36:50
    Domácí teď rozebrali obranu Devils, ale gól z toho není! Phil Kessel přenesl hru napříč pásmem na Carla Hagelina, který puk posílal na zadní tyčku, kam si najížděl Jevgenij Malkin. Ten nedokázal kotouč usměrnit do zcela odkryté klece!
     
    33:01
    Z mezikruží střílel zcela volný Nico Hischier! Murray puk vytěsnil levou rukou mimo svou klec!
     
    29:44
    Teď ale mají Tučňáci dobrou příležitost na snížení. Za sekání je vyloučen Joey Anderson.
    27:38 Brian BOYLE - 1:3
     
    27:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku a naprosto zaslouženě navyšují své vedení! Z pravé strany vystřelil Kyle Palmieri a dnes již podruhé se blýskl přesnou tečí BRIAN BOYLE. Puk po jeho zásahu zamířil do pravého horního růžku z pohledu Murrayho – 1:3 Asistence: Kyle Palmieri a Will Butcher.
     
    27:31
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Olli Määttä – 2 min., hákování).
     
    27:27
    Další chyba obrany Pittsburghu, po níž najížděli Zajac a Wood na jediného obránce. Akci zakončoval druhý jmenovaný, ale ani nadvakrát neprostřelil Matta Murrayho! Ten si pak poradil i se střelou Johanssona.
     
    23:52
    Jestli tenhle zápas hosté nevyhrají, tak si jistě budou vyčítat neproměněné šance z úvodu druhé třetiny! Taylor Hall a Kyle Palmieri rozpoutali před brankovištěm silnou bouři, ale Matt Murray uhájil svou brankovou čáru!
     
    22:41
    Domácí obránci se opět někde zapomněli! Jean-Sébastien Dea se řítil sám na Murrayho, který jeho forhendovou kličku vystihl a drží domácí v zápase!
     
    22:02
    Hosté se dostávají do šancí až příliš snadno! Brett Seney našel před brankou volného Joeyho Andersona a Murray musel Tučňáky opět podržet!
     
    20:34
    Málem to bylo o dvě branky! Hosté vyrazili do rychlého kontru, který zakončoval z mezikruží Miles Wood. Murray puk lapačkou vyrazil a následně se ho snažil přikrýt. Kotouč se nakonec odrazil před branku, kde ho jeden z útočníků Devils dorazil do sítě, ale to už byla hra přerušena.
     
    19:56
    Ještě jedna šance Devils! Hall ji připravil přihrávkou zpoza branky Travisovi Zajacovi, jehož zakončení vykopl Murray pravým betonem!
    17:32 Obrovská šance Devils v oslabení.
     
    17:32
    V oslabení jeli hned dva hráči New Jersey sami na Murrayho! Andy Greene se rozhodl zakončit sám. Zkusil bekhendovou kličku, ale Murray se zaskvěl, když puk schoval do lapačky!
     
    16:55
    Dobrá práce Dominika SImona, který na obranné modré vypíchnul puk Hallovi. Tím Simon založil rychlý kontr svého týmu, který nakonec Tučňákům vynesl přesilovku. Právě Taylor Hall totiž podrazil Guentzela.
    13:20 Keith Kinkaid takto vychytal Dominika Simona.

     
    13:20
    Sidney Crosby naservíroval kotouč mezi kruhy Dominikovi Simonovi, který mířil do protipohybu brankáře Kinkaida. Ten ale stačil fantasticky zareagovat a dokázal puk schovat do lapačky!
    12:27 Brian BOYLE - 1:2
     
    12:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Joey Anderson poslal po objetí branky puk na Bena Lovejoye, který z vrcholu pravého kruhu vystřelil a kotouč zapadl k bližší tyčce Murrayho branky. Před ní odvedl skvělou práci clonící BRIAN BOYLE, jenž puk ještě lehce tečoval. Asistence: Ben Lovejoy a Jean-Sébastien Dea.
    09:24 Jamie OLEKSIAK - 1:1
     
    09:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také domácí skórují po buly v útočném pásmu! To vyhrál Crosby a puk se následně dostal k Ollimu Määttämu. Ten hru přenesl na modrou čáru k JAMIEMU OLEKSIAKOVI, který dělovkou z první, jenž zamířila k bližší tyčce, překonal přesouvajícího se Kinkaida. Asustence: Olli Määttä a Jake Guentzel.
     
    08:44
    Malkin našel před brankou Carla Hagelina. Ten byl ale asi příliš blízko na to, aby Kinkaida překonal. Ten proti němu navíc šikovně vysunul hokejku.
     
    05:24
    Po návratu z trestné lavice si to namířil dopředu Kris Letang. Jeho bekhendové zakončení Kinkaid vyráží!
     
    04:13
    Po levém křídle ujel hostující obraně Bryan Rust, který v oslabení málem vyrovnal! Jeho střela skončila na tyčce!
     
    03:09
    Kris Letang je vyloučen za krosček. Další problémy pro Pens.
    02:24 Will BUTCHER - 0:1
     
    02:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Po po buly se dostal puk k Joeymu Andersonovi, který přenesl hru na levý kruh, kde se nacházel WILL BUTCHER. Matt Murray se snažil přemístit proti střelci tygřím skokem, ale Butcher zamířil přesně do bližšího horního růžku jeho svatyně. Tam Murray dosáhnout nemohl. Asistence: Joey Anderson a Jean-Sébastien Dea.
     
    01:08
    Na druhé straně kontroval Phil Kessel, který střílel z levého kruhu k bližší tyčce a Kinkaid puk vytěsnil do boční síťky.
     
    00:22
    Do šance se hned dostával Nico Hischier, který zblízka bekhendem přestřelil!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Oleksiak (Määttä, Guentzel) – 3. Butcher (J. Anderson, Dea), 13. Boyle (Lovejoy, Dea), 28. Boyle (Palmieri, Butcher), 40. Boyle (Hall, Butcher), 41. Zajac (Severson, Ma. Johansson)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (41. DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Riikola, Määttä, Oleksiak, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Hörnqvist, Sheahan, Rust – Sprong, Cullen, D. Grant.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, Müller, Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall (A) – Wood, Zajac (A), Ma. Johansson – Stafford, Seney, Coleman – J. Anderson, Dea, Boyle.

    Rozhodčí: Joannette, South – Gibbons, Kovachik

    Diváci: 18420
    bahis siteleri