CZ Bělehrad – Liverpool 2:0 (kon.) | Monaco – Club Brugge 0:4 (kon.) | Atlético – Dortmund 2:0 (kon.)
Porto – Lok. Moskva 4:1 (kon.) | Inter – Barcelona 1:1 (kon.) | Neapol – PSG 1:1 (kon.)
Schalke – Galatasaray 2:0 (kon.) | Tottenham – Eindhoven 2:1 (kon.)
konec
FK Crvena Zvezda Bělehrad
2:0 (2:0)
Liverpool FC
Úterý 06.11.2018, 18:55 • Stadion Rajko Mitić • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Situace ve skupině C se lehce zdramatizovala a Crvena Zvezda se dostala zpátky do hry. Já se s vámi každopádně loučím a přeji příjemný zbytek večera. (20:55:16)
     
    Beznadějně vyprodaný Stadion Rajka Mitiće skandoval a fandil velice nahlas celé utkání, nyní si užívá skalp hodně velkého soupeře. Crvena Zvezda Bělehrad po disciplinovaném a poctivém výkonu poráží slavný Liverpool a připisuje si první tři body do skupiny! Mužem duelu je útočník Milan Pavkov, jenž se prosadil hned dvakrát a vystřelil svému celku jedno z historicky největších vítězství. Svěřenci Jürgena Kloppa toho dnes moc nepředvedli a zaslouženě odjíždějí s prázdnou.

    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:9.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4.
     
    90+4
    Alespoň čestný gól se pokoušel vstřelit produktivní a aktivní Mohamed Salah. Ten se ve vápně dostal k míči a nártem jej posílal k pravé tyčce, i nyní byl ale Borjan pozorný.
     
    90+3
    Milan Borjan následně vykopával a hrál na čas. Rozehrál po pár sekundách a míč nakopl jen do autu. Ve středu hřiště na pravé straně tak budou vhazovat hosté, jenž dnes odjedou s prázdnou.
     
    90+2
    Ben Nabouhane je dnes sice útočníkem, ale právě on nyní odehrával míč do autu. Po rozehře autu se k hlavičce dostával van Dijk, ale jeho zakončení opravdu nebezpečné nebylo.
     
    90+1
    Sudí nastavují nad rámec druhého poločas pět minut. Nastavený čas načal James Milner, jehož centr ze středu hřiště hledal Maného. Ten ale balon zpracovával v ofsajdu.
     
    90
    Začala poslední minuta základní hrací doby celého utkání. Liverpool vybojoval aut na levé straně a nadále kombinuje. Musel by se ovšem stát velký zázrak, aby si Angličané odvezli bod.
     
    88
    Rodić a Borjan se následně moc nedomluvili a domácí brankář odkopával jen do autu. Po něm ale hosté míč ztratili a Bělehradští hokejově „vyhodili“ na útočnou polovinu.
     
    87
    Divock Origi se následně parádně uvolnil na pravé straně, ale míč si moc předkopl a následně s ním skončil v autu. Pokračovat se tak bude odkopem od branky Milana Borjana.
     
    86
    Míč z pravé strany letěl do vápna a padal k Salahovi. Ani nyní se ale snajpr Liverpoolu ke střele nedostal, těsně před ním byl totiž míč odehrán na aut. Bělehrad bude odolávat posledních maximálně sedm, osm minut.
     
    85
    Povedlo se to až nyní. Roberto Firmino dostal na pravé straně moc prostoru, až nečekaně moc na dnešní duel. Brazilec centroval na zadní tyčku, kde Virgil van Dijk hlavičkoval těsně nad.
     
    83
    Jeden z domácích hráčů opustil s menší bolístko hřiště a je za postranní čárou ošetřován. Liverpool pokračuje v aktivní kombinaci, ale stále se nedaří dostat se do něčeho zajímavého.
     
    82
    Sadio Mané unikl po pravé straně a podél brankové čáry se pokoušel najít Salaha. Těsně před ním ale zakročil obránce. Egyptský forvard se nicméně do zakončení dostal, ale ve velkém úhlu střílel jen do připraveného brankáře.
     
    80
    Ben Nabouhane se následně na polovině hřiště zbavil jednoho z hostů efektivní kličkou. Následně ale nic jiného nevymyslel a hráči ve fialových dresech jej o míč připravili.
     
    79
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Divock Origi.
     
    78
    Po kombinační hře se dostal míč do vápna, kde se do zakončení dostával Mohamed Salah. Tomu se ale po pár zaseknutí nepovedlo přes zeď bránících hráčů dostat míč do branky.
     
    77
    Hosté následně rozehrávali aut z pravé strany, míč se ale do šestnáctky nedostal. Jeden z domácích si míč předkopl a pokoušel jej dostihnout, nakonec z toho ale bude jen aut pro Liverpool.

    David Panuška

    Branky: 22. Pavkov (Marin), 29. Pavkov

    Karty:   6. Marin (CZB) – 36. Lallana (LIV)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:9.
    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Stojković (59. Gobeljić), Savić, Degenek, Rodić – Krstičić (73. Jovičić), Jovančić – Srnić, Marin (64. Čaušić), Ben Nabouhane – Pavkov.
    Náhradníci: Popović – Jovičić, Babić, Stojiljković, Čaušić, V. Simić, Gobeljić.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (46. Joe. Gomez), Matip, V. van Dijk, Robertson – Milner, Wijnaldum, Lallana (79. Origi) – M. Salah, Sturridge (46. Firmino), Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Fabinho, Keïta, Firmino, Joe. Gomez, A. Moreno, Origi.

    Rozhodčí: Lahoz – Devís, del Palomar

    Diváci: 51 318
    bahis siteleri