Kometa Brno – Tappara 5:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Bern 4:1 (kon.) | Storhamar – Skellefteå 4:4 (kon.)
Lugano – Frölunda 1:1 (kon.) | Bolzano – Plzeň 1:6 (kon.) | Zürich – Kärpät 4:4 (kon.)
Mnichov – Zug 2:3 (kon.) | Rouen – Salzburg 3:3 (kon.)
konec
HC Bolzano
1:6 (0:2, 1:3, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 06.11.2018, 19:45 • Palaonda Eiswelle • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:16 Petr STRAKA - 1:6
     
    49:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to neplatí, chyba Bolzana v rozehrávce a je to 6:1 pro Západočechy! Kodýtek zadovkou naslepo našel na pravém křídle volného PETRA STRAKU, jenž zamířil sám na Smitha a propálil ho ranou nahoru pod bližší tyč! Bez asistence.
    38:49 Miroslav INDRÁK - 1:5
     
    38:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepice na led sice nelétají, ale MIROSLAV INDRÁK může slavit hattrick! Pětice Bolzana už nevěděla, kam dříve skočit, spíše tedy padat. Kaňák toho dokonale využil, našel před brankou najíždějícího Indráka, který si položil Irvinga a zakončil nad jeho beton. Asistence: Lukáš Kaňák.
    32:04 Milan GULAŠ - 1:4
     
    32:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na to je radost pohledět! Škodovka zamířila do rychlého protiútoku, MILAN GULAŠ neměl komu přihrát, tak zakončoval sám a rychlou ranou zápěstím k zadní tyči zaskočil Irvinga v brance Bolzana, 4:1 pro indiány! Asistence: Jaroslav Kracík.
    25:08 Miroslav INDRÁK - 1:3
     
    25:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je paráda, český celek brzy reaguje a po povedené kombinaci znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! Kodýtek přenechal puk v útočném pásmu rozjetému Jakubu Kindlovi, který obešel obránce, v dobré pozici ještě našel osamoceného MIROSLAVA INDRÁKA a ten dokázal zblízka zamířit za přesunujícího se Irvinga, dává dnes už svůj druhý gól! Asistence: Jakub Kindl a Petr Kodýtek.
    22:40 Alexander PETAN - 1:2
     
    22:40
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Nyní to Západočeši neudělali vůbec dobře, propadli ve středním pásmu a z přečíslení tří proti dvěma inkasují. Kuparinenovi střela z pravé strany nesedla, Miltchakov vyrazil však jen před sebe a navíc byl hodně vyjetý z branky, ALEXANDER PETAN už poté v klidu doklepl kotouč do odkryté sítě. Asistence: Matti Kuparinen, Luca Frigo.
    06:50 Miroslav INDRÁK - 0:2
     
    06:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní start pro Škodovku! Indiáni brzy vedou 2:0, Kodýtek vystihl přihrávku domácích na útočné modré, dopředu díky tomu zamířil MIROSLAV INDRÁK, situaci řešil sám, první ránu Irving jen vyrazil, ale z úhlu poté plzeňský útočník dotlačil kotouč do sítě! Asistence: Petr Kodýtek.
    04:27 Conor ALLEN - 0:1
     
    04:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka jde do vedení! Oba týmy nejprve dobře napadaly, ale do šance se nedostaly. Poté zaútočili indiáni, Eberle parádním pasem přes šíři pásma našel na levé straně najíždějícího CONORA ALLENA, jenž vypálil pod horní tyč a zaznamenal první gól v CHL! Pro Eberleho se zase jedná o první kanadský bod. Asistence: Jan Eberle, Lukáš Kaňák.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 23. Petan (Kuparinen, Frigo) – 5. Allen (Eberle, Kaňák), 7. Indrák (Kodýtek), 26. Indrák (Kindl, Kodýtek), 33. Gulaš (Kracík), 39. Indrák (Kaňák), 50. Straka


    HC Bolzano: Irving (41. Smith) – Rowley, MacKenzie, Gieger, Campbell, Nordlund, Marchetti, Glira – Catenacci, Findlay, Blunden – Miceli, Crescenzi, Insam – Frigo, Kuparinen, Petan – Deluca, Bernard, Frank
    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (Frodl) – J. Kindl, Jones, Allen, Kaňák, Čerešňák, Pulpán – Straka, Kracík, Gulaš – D. Kindl, Nedorost, Němec – Stach, Preisinger, Kratěna – Indrák, Kodýtek, Eberle

    Rozhodčí: Piechaczek, Rohatsch – Pardatscher, Schauer

    Diváci: 4850
    Úterý 20.11.2018
    Plzeň - Bolzano 6:2

    Branky a nahrávky: 16. Gulaš (TS), 22. Gulaš (Němec), 24. Gulaš (Němec), 26. Preisinger (Indrák), 34. Gulaš, 52. Indrák (Kaňák, Gulaš) – 29. Insam (Kuparinen), 34. Findlay

    bahis siteleri