Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Finsko
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Česko
Neděle 11.11.2018, 12:00 • Vierumäki Sports Institute • Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Český tým si bere po zakázaném uvolnění Finska timeout. Radek Haas zůstává na střídačce a bude se vhazovat v naší útočné třetině!
     
    58:52
    Český tým zkouší minutu a osm vteřin před koncem power play a bojuje o puk v útočné třetině.
     
    57:25
    Přece jen přišla ještě naše šance! Zdeněk Sedlák přešel individuálně přes obránce, nicméně rána z pravého kruhu minula pravou tyč finské branky!
    54:22 HAATANEN - 3:2
     
    54:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tři vteřiny před návratem Jana Kaluse na ledovou plochu dokázali Finové prosadit! ALEKS HAATANEN kotouč nahodil z levé strany do brankoviště a kotouč se nešťastně odrazil do české sítě – 3:2! Asistence: Konsta Hirvonen a Bernard Isiguzo
     
    52:25
    Vyloučení v týmu Česko (Kalus – 2 min., hrubost).
     
    52:25
    Finové teď mají více ze hry! Sám před českou brankou zůstal Konsta Hirvonen, jeho ránu z první však reflexivně vyrazil Radek Haas!
     
    51:56
    A nyní skvělý Radek Haas, který si našel nebezpečnou střelu od modré z hole Kima Nousianinena!
     
    50:24
    Eemil Erholtz měl polo odkrytou branku Radka Haase, ale skvělý, opravdu skvělý obranný zákrok předvedl Zdeněk Sedlák, který si stihl do rány položit a zabránil jisté brance!
     
    50:01
    Vyloučení v týmu Česko (Štibingr – 2 min., podrážení).
     
    44:50
    Vyloučení v týmu Česko (Jelínek – 2 min., hákování).
     
    41:15
    Ihned po přesilovce šli však Finové dva na jednoho. Niklas Ylitalo nevyužil na druhé straně najetého Arttu Nevasaariho a zkusil vystřelit na bližší tyč, tu si však dobře pohlídal Radek Haas.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Finsko (2 min. –pozdní nástup). Trest odpyká Jere Jokinen.
     
    38:53
    Vyloučení v týmu Česko (Eret – 2 min., hákování).
     
    38:22
    Vedoucí branku měl teď na hokejce český obránce Ondřej Buchtela, ten dlouho váhal co s kotoučem, nakonec objel a branku a zasouval kotouč za první tyč! Skvělý skok k tyči však převedl brankář Huhtamaa a českému obránci překazil radost z branky!
     
    37:00
    Problém s připojením v hale byl vyřešen, a tak alespoň zbytek druhé třetiny uvidíme kompletní.
     
    32:19
    Český tým střídá brankáře, tak aby si oba rozdělil poctivě minuty ze třech utkání. Dominik Dvořák má svou porci za sebou, přichází Radek Haas, který by měl svou porci dnes dochytat.
     
    30:09
    Vyloučení v týmu Česko (Dajčar – 2 min., hákování).
     
    30:00
    V polovině utkání hraje český výběr do devatenácti let se stejně starými Finy stále 2:2. Problém na finské straně s připojením stále nebyl vyřešen, utkání však sledujeme, a tak o nejdůležitější okamžiky nepřijdete.
     
    25:40
    Vyloučení v týmu Česko (Sklenář – 2 min., vysoká hůl).
    23:11 SEPPÄLÄ - 2:2
     
    23:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se v úvodu druhé části dokázali prosadit podruhé a ERKKA SEPPÄLÄ srovnává stav utkání – 2:2! Asistence: Janne Jokinen a Lenni Killinen.
     
    Bohužel máme problém se spojením s halou Vierumäki, a tak vás budeme informovat prozatím pouze o důležitých událostech.
    19:04 KUNST - 1:2
     
    19:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otáčí vývoj skóre již v první třetině! VRATISLAV KUNST dorazil do sítě Finska střelu Dominka Sklenáře, jenž Huhtaama vyrazil betonem přímo do jízdy českého obránce – 1:2! Asistence: Dominik Sklenář a Jan Bambula.
    15:11 KALUS - 1:1
     
    15:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Český tým je oceněn za svou aktivitu. JAN KALUS obdržel před branku ideální přihrávku od Otakara Šika a kotouč usměrnil za Huhtamu – 1:1! Asistence: Otakar Šik a Dan Przybyla.
     
    11:13
    Český tým mohl hned v zápětí odpovědět. Petr Eret se ocitl úplně sám před finským brankářem, nicméně ani na dvakrát puk do sítě nedostal!
    10:07 KILLINEN - 1:0
     
    10:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se ujímají v dnešním zápase vedení! Tlak první formace využil dokonale ranou z pravého kruhu LENNI KILLINEN, jenž obdržel luxusní přihrávku do prázdné branky od Kasperi Torikky – 1:0! Asistence: Kasperi Torikka a Arttu Nousiainen.
     
    07:45
    Vratislav Kunst s ničím neotálel a hned střílel od modré, před brankou nebezpečně tečoval Jan Kalus a zamířil jen těsně nad finskou branku!
     
    07:27
    Vyloučení v týmu Finsko (Petman – 2+ 10 min., pozdní dohrání).
     
    02:22
    Vyloučení v týmu Česko (Buchtela – 2 min., sekání).

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 11. Killinen (Torikka, Nousiainen), 24. Seppälä (Jokinen, Killinen), 55. Haatanen (Hirvonen, Isiguzo) – 16. Kalus (Šik, Przybyla), 20. Kunst (Sklenář, Bambula)


    Finsko: Huhtamaa (Aalto) – Torikka, Isiguzo (C), Seppälä, Nousianinen, Salmela, Laitamäki – Jokinen, Seppälä E., Killinen – Ylitalo, Tanus (A), Nevasaari – Erholtz, Petman, Mäki – Jokinen, Hirvonen, Haatanen.
    Česko: Dvořák (Haas) – Dluhoš (C), Buchtela, Dajčar, Štibingr, Kunst, Jenáček, Adámek – Kalus (A), Przybyla, Šik – Eret, Kropáček, Sedlák – Brož, Šír, Bambula – Sklenář, Žemba, Matiaško – Jelínek.

    Rozhodčí: Smedberg, Suominen – Isolauri, Jusi

    Diváci: 70
    bahis siteleri