Znojmo – Villach 5:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:4 (1:0, 1:1, 3:3)
EC Villach SV
Úterý 13.11.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Villach právě vstřelil branku!
    JAMIE FRASER po vyhraném buly vypálil od modré a puk se zastavil až ve znojemské svatyni. Asistence: Brandon Alderson a Blaine Down.
     
    58:21
    Orli právě vstřelili branku!
    ALLAN MCPHERSON vyrazil do rychlého brejku, místo přihrávky zvolil ránu zápěstím a trefil se krásně pod břevno hostující brány, Bakala byl bez šance. Asistence: Erik Němec a Jan Lattner.
     
    54:52
    Villach právě vstřelil branku!
    Znojmo úplně zbytečně umožnilo soupeři dostat se zpátky do hry. Jeden z hráčů nevyhodil lehký puk ven ze třetiny, k tomu se na modré dostal JAMIE FRASER a rychlou střelou k tyči snižuje opět na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
     
    54:09
    Orli právě vstřelili branku!
    CHARLES C.J. STRETCH vzal zodpovědnost na sebe, v levém kruhu pro vhazování udělal kličku soupeři a poté rychlou ranou ke vzdálenější tyči nedal Bakalovi šanci.
    Asistence: Jan Lattner a Adam Sedlák.
     
    45:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo neopustilo útočnou třetinu, dlouho však marně dobývalo branku hostů, ALLAN MCPHERSON nejprve po pěkné kombinaci zkoušel přihrát před odkrytou bránu, kde nikdo z jeho spoluhráčů puk netečoval. Po další pěkné kombinaci se však puk odrazil znovu ke kanadskému hokejistovi, který pálil z levé strany do v podstatě prázdné brány, Bakala už na puk nedosáhl.
    Asistence: Dominik Tejnor a Anthony Luciani.
     
    41:53
    Villach právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, NIKOLAS PETRIK po přihrávce z levé strany nezasáhl puk nijak prudce, přesto se kotouč dostal až do znojemské svatyně. Lassila toho moc neviděl. Asistence: Bernd Wolf.
     
    29:59
    Villach právě vstřelil branku!
    Za bránou Villachu zůstal po naražení na hrazení ležet Hlava, domácí očekávali přerušení hry, ovšem nestalo se, hosté toho využili, vyrazili do útoku a FELIX MAXA zamířil přesně pod břevno do protipohybu brankáře. Bez asistence.
     
    28:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Po vyhraném buly se puku zmocnil před bránou MAREK KALUS, jeho první pokus ještě Bakala vyrazil, ovšem trestuhodně si nepohlídal prostor u své levé tyče, kde nechal mezírku a znojemský hráč tudy procedil puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    17:02
    Orli právě vstřelili branku!
    MAREK KALUS se nyní v útočném pásmu dostal k puku. Mohl nahrát k druhé straně, kde byl připravený Hlava. Puk mu nejprve poodjel a už to vypadalo bledě. Nakonec kotouč přeci jen zpracoval a poslal po ledě ke vzdálenější tyči. Bez asistence.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 18. Kalus, 29. Kalus, 46. McPherson (Tejnor, Luciani), 55. C. J. Stretch (Lattner, Sedlák), 59. McPherson (Němec, Lattner) – 30. Maxa, 42. Petrik (Wolf), 55. Fraser, 60. Fraser (Alderson, Down)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Parkkonen, Kruckovyč, Tejnor, Šnajnar – Kalus, Stretch, Hlava – Špaček, Novák, Luciani – Němec, Matuš, McPherson – Bulín.
    EC Villach SV: Bakala (Schluderbacher) – Pelech, Fraser, Wolf, Desantis, Bacher, Schlacher, Winkler – Pollastrone, Sharp, Brunner – Spannring, Down, Alderson – Lanzinger, Maxa, Petrik – Wohlfahrt, Lahoda.

    Rozhodčí: Bulovec, Piragic – Nagy, Soos

    Diváci: 2236
    bahis siteleri