Kazaň – CSKA Moskva 0:5 (kon.) | Nižněkamsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Riga 2:3 (po pr.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 15.11.2018, 17:00 • Neftěchim Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Adam POLÁŠEK - 2:3
     
    56:55
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru pět na tři a jsou tak Slovanu znovu na dostřel jediné branky. ADAM POLÁŠEK z pravé strany propálil Štěpánka, který tak musí lovit podruhé puk ze své sítě – 2:3. Asistence: Mikael Ruohomaa.
    39:35 Jeff TAFFE - 1:3
     
    39:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Pětadvacet vteřin před koncem druhé třetiny si hosté berou svůj dvoubrankový náskok zase zpátky. JEFF TAFFE napoprvé proti Makarovovi neuspěl, puk se odrazil od obránce domácích, ale jeho následné dorážce, která prošla mezi jeho betony, už zabránit nedokázal – 1:3. Asistence: Michal Řepík a Rudolf Červený.
    38:06 Mikael RUOHOMAA - 1:2
     
    38:06
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A domácí jsou zpátky ve hře. Svou přesilovku dokázali v jejím závěru využít a jsou Slovanu na dostřel jediné branky. Puustinen poslal puk do prostoru mezi kruhy, odkud se jeho krajan nemýlil. MIKAELA RUOHOMAA poslal puk k bližší tyči – 1:2. Asistence: Juuso Puustinen.
    32:45 Michal ŘEPÍK - 0:2
     
    32:45
    Slovan právě vstřelil branku!
    A hosté okamžitě přesilovku čtyři na tři využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. Taffe poslal puk na levou stranu, kde byl připraven MICHAL ŘEPÍK, který tvrdou ránou nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 0:2. Asistence: Jeff Taffe a Eric Gelinas.
    21:48 Žiga JEGLIČ - 0:1
     
    21:48
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavané se ujímají vedení. Chipchura vyslal z levé strany střelu, kterou u pravé tyče Makarova poslal za jeho záda ŽIGA JEGLIČ – 0:1. Slovinský reprezentant se tak po návratu do Slovanu poprvé zapsal jako střelec. Asistence: Kyle Chipchura a Mário Lunter.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Ruohomaa (Puustinen), 57. Polášek (Ruohomaa) – 22. Jeglič (Chipchura, Lunter), 33. Řepík (Taffe, Gelinas), 40. Taffe (Řepík, Červený)


    Neftěchimik Nižněkamsk: An. Makarov (I. Ježov) – Timašov, Polášek, Volgin, Bryncev, Šaripzjanov (A), Semjonov, Ogurcov – Puustinen, Ruohomaa (A), Jo. Nättinen – Padakin (C), Nestrašil, E. Galimov – Porjadin, P. Kulikov, Chajrullin – Zdunov, Jakimov, Šarifjanov.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Meszároš (A), Grman, Jánošík, Klok, Švarný, Baranov – Červený, Taffe, Řepík (A) – Lunter, Sukel', Jeglič – Rau, C. Bailey, Liška – Hrnka, Chipchura, M. Sloboda.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Zacharov, Otmachov

    Diváci: 4 432
    bahis siteleri