Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:7 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 1:0 (2:1 po s.n.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Žďár n/S 6:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (2:1, 3:1, 1:0 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 15.11.2018, 19:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    64:48
    Kowalczyk vyzýval Střondalu ke vstřelení čtvrté branky, puk poskakoval na brankové čáře, ovšem brněnský útočník jej pak nedokázal dorazit za brankovou čáru.
     
    58:12
    Po celkem klidném průběhu utkání se až nyní strhla potyčka mezi domácím Popelkou a hostujícím Vlkem. Rozhodčí nechce nic ponechat náhodě a oba borce posílá vychladnout na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    55:23
    Situace plamenů se komplikuje, dvě minuty za podrážení fasuje Vojnovič.
     
    47:33
    Žďár si zahraje další přesilovou hru, dvě minuty za hákování fasuje brněnský Štěpán Kučera.
     
    46:56
    Omluvte výpadky v připojení na začátku třetí třetiny. Nyní je již vše v pořádku a můžeme pokračovat v našem přenosu. Kometa vstoupila do třetí třetiny opět velmi aktivně vypracovala si nápor a dostala se do čtyřbrankového vedení. Žďár měl možnost snížit v přesilové hře, ale Kometa oslabení ustála bez úhony.
     
    41:20
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Kadlic – 2 min., podrážení).
     
    40:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Začátek třetí třetiny přinesl hattrick na hůl VOJTĚCHA STŘONDALY, jenž po přihrávce od Kučeříka další přesnou trefou navyšuje náskok Komety na rozdíl čtyř branek. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    39:33
    Jenže přesilovka plamenů končí záhy. S útočnou aktivitou to přehnal Jiří Puczek a fasuje dvě minuty za hákování.
     
    39:26
    Žďár si na přelomu druhé a třetí třetiny zahraje znovu v početní výhodě. Dvě minuty za vystřelení puku mimo hřiště obdržel brněnský Martin Snášel.
     
    34:44
    Tak tohle může žďárské mrzet! Kombinace plamenů končila na holi Jana Tlačila, na kterého už zívala prázdná branka Komety, hostující útočník však v tutové příležitosti trefil tyč!
     
    34:09
    Možnost pro Žďár, který si poprvé v utkání zahraje v přesilové hře. Jejím strůjcem je brněnský obránce Adam Studený, dvě minuty hákování.
     
    30:23
    Žďár se bude muset znovu bránit početní výhodě soupeře, dvě minuty za krosček fasuje Jan Klodner.
     
    26:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa pokračuje v aktivním výkonu a dostává se do tříbrankového vedení! Domácí znovu úřadovali v útočném pásmu a po přihrávce Popelky vypálil z hranice levého kruhu VOJTĚCH KADLIC, jeho prudká střela byla prakticky nechytatelná. Asistence: Adam Popelka, Jan Sedláček.
     
    26:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa sice přesilovou hru nevyužila, ale dokázal se udržet v náporu. Střondala přihrál na modrou čáru DANIELU KOWALCZYKOVI a jeho střela prosvištěla až do branky Žďáru. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    24:06
    První vyloučení v dnešním utkání, dvě minuty za vysokou hůl odpyká hostující útočník Maroš Jedlička.
     
    23:16
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plamenům se nyní podařilo usadit v útočném pásmu a rozehrát kombinaci, na jejímž konci je kontaktní branka. Po přihrávce Černohorského se prosadil JAKUB NIKOLIČ. Asistence: Jakub Černohorský, Matěj Mikulík.
     
    21:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým těží z náporu třetí branku! Kometa dokázala zabezpečit střední pásmo a znovu se vrhla do útoku, kde se po přihrávce Malého dostal ke kotouči VOJTĚCH STŘONDALA a prudkou střelou od mantinelu dokázal zaskočit brankáře Kulicha. Asistence: Jakub Malý.
     
    19:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    V závěru první třetiny dochází k obratu ve skóre! Kometě se podařilo uzamknout soupeře v obranném pásmu a Popelka nabil na modrou čáru Kowalczykovi, ten vypálil prudkou ránu z voleje, kterou za záda bezmocného brankáře Kulicha usměrnil VOJTĚCH KADLIC. Asistence: Daniel Kowalczyk, Adam Popelka.
     
    16:59
    Žďár mohl jít zpět do vedení, zcela osamocen se na brankáře Vystavěla řítil domácí útočník Jindra, ale branku v rychlé jízdě minul!
     
    13:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Zdařilou individuální akci předvedl VOJTĚCH STŘONDALA, když se s kotoučem vydal po levém křídle vstříc brankáři Kulichovi, obránci Žďáru tentokrát nestačili rychlonohého hráče Komety odzbrojit a Střondala výbornou kličkou do bekhendu srovnává stav utkání. Bez asistence.
     
    04:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    Povedená akce plamenů končí v brance Komety! Výbornou přihrávkou se prezentoval Puczek, když našel na pravém křídle rozjetého JANA TLAČILA a ten zamířil přesně mezi betony brankáře Vystavěla. Asistence: Jiří Puczek, Jakub Černohorský.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 14. Střondala, 20. Kadlic (Kowalczyk, Popelka), 22. Střondala (Malý), 27. Kowalczyk (Střondala), 27. Kadlic (Popelka, Sedláček), 41. Střondala (Kučeřík) – 5. Tlačil (Puczek, Černohorský), 24. Nikolič (Černohorský, Mikulík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Süss (KOM)
    1:0   Kouba (ZNS)
    2. série:
    1:0   Střondala (KOM)
    1:0   Poizl (ZNS)
    3. série:
    1:0   Kučeřík (KOM)
    1:0   Mikulík (ZNS)
    4. série:
    2:0   Mlčák (KOM)
    2:0   Klodner (ZNS)


    HC Kometa Brno: Micka (Vystavěl) – Kučera, Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček J., Studený, Kowalczyk – Popelka, Karpíšek, Snášel, Minárik, Meluzin, Střondala, Malý, Kadlic Süss, Kunc, Bartes.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Kulich (Radosta) – Černohorský, Mikulík, Marek, Klodner, Poizl, Filip M. – Filip J., Konečný, Vojinovič, Vlk, Jedlička, Pětník, Kouba, Jindra, Tlačil, Melenovský, Puczek, Nikolič.
    bahis siteleri