Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | K. Vary – Mountfield HK 3:2 (3:2 po s.n.) | Zlín – Vítkovice 3:0 (kon.)
Chomutov – Sparta 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
Pátek 16.11.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u extraligového hokeje na počtěnou! (19:59:44)
     
    Utkání devatenáctého kola mezi Chomutovem a Spartou je u konce, domácí překvapivě vítězí 5:0! Piráti vstřelili tři branky v přesilovce, kde se na každém z nich podíleli Juraj Valach a Jan Stránský. O zbytek branek se ve třetí třetině postarali Tomáš Svoboda a Jan Havel. Severočeský celek se tak po nejjasnějším vítězství v sezóně radují ze zisku tří bodů.

    Střely na branku: 24:21
    Nejlepší hráči: Jan Stránský (1+2) – Lukáš Rousek.
     
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Utkání se za potlesku domácích fanoušků pouze a jen dohrává. Sparta se pokouší něco vymyslet a domácí celek brání a hraje už pro Justina Peterse.
     
    57:27
    Piráti se zjevil ve třech před Honzíkem. Marek Tomica byl sám mezi kruhy, kam dostal nabito. Domácí kapitán se do kotouče tvrdě opřel, ale jeho rána skončila těsně vedle.
     
    56:49
    Sparta se dostala do dobré akce, Lukáš Pech obkroužil branku, ale Justin Peters chce čisté konto a opět parádně zakročil! Pokračuje se vhazováním po jeho levici.
     
    56:05
    Po aktivní kombinaci domácího celku se k další střele dostal Stanislav Dietz. Ten to zkoušel těsně nad ledem k pravé tyčce, ale David Honzík zakročil.
     
    54:55
    Lukáš Rousek dostával k levému mantinelu přihrávku přes polovinu hřiště. Hostující mladík nakonec přihrávku přijímal v úmyslném ofsajdu, vhazuje se tedy po pravici Honzíka.
     
    54:33
    Těsně před červenou čárou prodlužoval kotouč do útoku Jan Stránský a nakonec se píská icing. Hra tak bude pokračovat po levici Justina Peterse.
     
    53:45
    Pavel Klhůfek následně pokoušel štěstí od levého mantinelu. Chomutovský útočník zakončoval na přední tyčku, ale kotouč skončil jen na boční síti.
     
    53:08
    Stanislav Dietz nejdříve zakončoval z levého kruhu na přední tyčku, ale Honzík zasáhl. Hostující brankář si následně poradil i s pokusem z pravé strany!
     
    52:31
    Pražané se dostali velice rychle do útoku, ale nahození nebylo úspěšné. Kotouč se nicméně po odrazu dostal na branku Peterse, který kotouč schoval v lapačce.
     
    52:17
    Piráti opět Spartu zatlačili a hosté museli kotouč pouze vyhodit z pásma. Ten ale skončil na střídačce, a tak se po komerční přestávce bude vhazovat po pravici Davida Honzíka.
     
    51:24
    Podél pravého mantinelu se do zakončení rval Radek Duda, který se ale přes bránící hráče nedostal. Za brankou byl následně o kotouč obrán a jsou u něj hosté.
     
    51:00
    Domácí v plném počtu.
     
    50:39
    Sparta kombinovala a celou akci zakončila střelou z pravého kruhu. Justin Peters se ale i přes clonu bránících hráčů dostal k zákroku a nadále trápí Sparťany.
     
    49:49
    Petr Vrána následně zakončoval od modré čáry a mezi kruhy se k teči dostal Richard Jarůšek. Jeho rána ale skončila jen na brankové konstrukci!
     
    49:24
    Dlouho se bojovalo za brankou Chomutova, nakonec se ke kotouči dostal Stanislav Dietz, který podél mantinelu vyhodil až do střední třetiny.
     
    49:00
    Sparta si zahraje přesilovku poprvé od první třetiny. Pavel Klhůfek inkasuje dvě minuty za podražení a hosté mohou alespoň aktuální stav zkorigovat.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 18. J. Stránský (Valach, Duda), 25. Valach (J. Stránský), 38. Jank (J. Stránský, Valach), 45. T. Svoboda (V. Růžička, Sklenář), 48. J. Havel (Koblasa)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Mrázek – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, Duda – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Hanták, J. Havel.
    HC Sparta Praha: Machovský (41. Honzík) – Delisle, T. Voráček, Blain, Tomáš Dvořák, Gregorc, Košťálek, M. Jandus – Kudrna, P. Vrána, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát – Jarůšek, Sill, Rousek – Beran, Smejkal, Pšenička.

    Rozhodčí: Hribik, Bejček – Kis, Rampír

    Diváci: 4 312
    bahis siteleri