Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
6:4 (3:1, 2:0, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Neděle 18.11.2018, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Patric HÖRNQVIST - 6:4
     
    56:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je to gól! Střelu Kessela dokázal parádně ztečovat před Andersonem PATRIC HÖRNQVIST. Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
    49:05 Matt DUCHENE - 6:3
     
    49:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A jak jinak, než opět po chybě ve střední třetině se dostávají domácí do šance. Tentokrát se dostal do úniku MATT DUCHENE, který si DeSmitha parádně vymíchal a poslal mu puk mezi betony do branky. Asistence: Drake Batherson a Mikkel Bødker.
    45:34 Matt CULLEN - 5:3
     
    45:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak že by Tučňáci zdramatizovali ještě zápas? První střelu soupeře ještě dokázal Anderson vyrazit, ale z druhé vlny dojíždějící MATT CULLEN již puk dokázal nasměrovat do odkryté branky. Asistence: Bryan Rust a Jack Johnson.
    42:20 Zach ASTON-REESE - 5:2
     
    42:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    ZACH ASTON-REESE nahodil puk před branku, kde viděl volného Bryana Rusta, jenž se snažil lehkou tečí nasměroval puk mezi betony Andersona a poté do branky. Původně mu byl gól připsán, ale nakonec se puku vůbec nedotkl, takže střelcem je Aston-Reese. Bez asistence.
    37:21 Cody CECI - 5:1
     
    37:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hned trojice bránících hráčů se sjela za branku DeSmitha, odkud pak Duchene přihrál do kruhu pro vhazování, odkud vypálil nechytatelně CODY CECI. Asistence: Matt Duchene a Ryan Dzingel.
    36:35 Mark STONE - 4:1
     
    36:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Olli Määttä (Pittsburgh) neskutečně namazal ve střední třetině MARKU STONEOVI, který se dostal rázem do samostatného úniku, který zakončil povedeným blafákem, gól v oslabení! Bez asistence.
    18:50 Matt DUCHENE - 3:1
     
    18:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Podruhé v této třetině propadli hosté ve středním pásmu a pustili soupeře do útoku ve třech. Po přihrávce Mikkela Bødkera se jemnou tečí prosazuje MATT DUCHENE. Asistence: Mikkel Bødker a Drake Batherson.
    17:07 Mark STONE - 2:1
     
    17:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Thomas Chabot (Ottawa) vypálil od modré, před brankou Penguins stál připravený MARK STONE, který střelu zřejmě jemně tečoval a puk zaplul do branky, za překvapeným Murrayem. Asistence: Thomas Chabot a Ryan Dzingel.
    14:33 Brady TKACHUK - 1:1
     
    14:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Ottawy končí vyrovnávacím gólem! BRADY TKACHUK si vyměnil puk s Colinem Whitem, který z pravé strany předložil Tkachukovi puk před prázdnou branku, Murray se nestihl přemístit a syn legendárního Keitha Tkachuka ho zametl do branky. Asistence: Colin White.
    11:59 Kris LETANG - 0:1
     
    11:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, když se parádně, do modré, trefuje KRIS LETANG. Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 15. B. Tkachuk (White), 18. Mark Stone (Chabot, Dzingel), 19. Duchene (Bødker, Batherson), 37. Mark Stone, 38. Ceci (Duchene, Dzingel), 50. Duchene (Batherson, Bødker) – 12. Letang (Kessel, Malkin), 43. Aston-Reese, 46. Cullen (Rust, J. Johnson), 57. Hörnqvist (Kessel, Malkin)


    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – Lajoie, Ceci, DeMelo, Chabot, Ch. Wideman, Borowiecki – Pyatt, Z. Smith, Pääjärvi – Mark Stone, White, B. Tkachuk – Batherson, Duchene, Bødker – B. Ryan, Tierney, Dzingel.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (21. DeSmith) – Letang, J. Johnson, Ruhwedel, Dumoulin, Oleksiak, Määttä – Kessel, Malkin, Pearson – Hörnqvist, Brassard, Guentzel – Sprong, D. Grant, Simon – Rust, Cullen, Aston-Reese.

    Rozhodčí: St. Laurent, Brenk – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 17 692
    bahis siteleri