Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:6 (1:0, 0:4, 1:2)
Dallas Stars
Neděle 18.11.2018, 19:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:16 Alexandr RADULOV - 2:6
     
    49:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velmi rychle se ALEXANDR RADULOV zapisuje mezi střelce podruhé, když vsítil stou branku v NHL! Jamie Benn přihrál na Tylera Seguina, jenž chtěl parťákovi z útoku kotouč vrátit. Ovšem černá guma se od obránce odrazila do brankoviště, kde byl pohotový ruský útočník ve službách Dallasu. Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
    47:35 Alexandr RADULOV - 2:5
     
    47:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Myslím, že je hotovo! Po odrazu vyslal Gavin Bayreuther do samostatného úniku ALEXANDRA RADULOVA, jenž po rychlém naznačení zamířil bekhendem pod horní tyč. Pro ruského provokatéra je to branka s pořadovým číslem devětadevadesát v NHL. Asistence: Gavin Bayreuther a Jason Spezza.
    40:24 Scott MAYFIELD - 2:4
     
    40:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    SCOTT MAYFIELD se podél mantinelu dostal za branku, odkud nachytal hostujícího brankáře. Ben Bishop v této chvíli nemá čistě svědomí, jelikož si kotouč do branky srazil zcela sám. Asistence: Mathew Barzal.
    34:07 Tyler SEGUIN - 1:4
     
    34:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je demolice Ostrovanů ve druhé části! Jamie Benn ve středním pásmu přesprintoval obránce a poté přihrál na kruh pro vhazování, kde byl Alexandr Radulov. Zakončení ruského hráče ještě Robin Lehner zareagoval, ale na dorážku TYLERA SEGUINA už prostě neměl. Asistence: Alexandr Radulov a Jamie Benn.
    27:08 Esa LINDELL - 1:3
     
    27:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Thomas Greiss se musí pod maskou hodně červenat a jeho střídání je pochopitelné. Jason Dickinson přihrál na pravý kruh, odkud domácího brankáře nachytal ESA LINDELL. Pro obránce Hvězd je to druhý zásah v dnešním střetnutí. Asistence: Jason Dickinson a Julius Honka.
    24:40 Roope HINTZ - 1:2
     
    24:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Ostrovany, ktaří najednou prohrávají! V rohu kluziště vyhrál souboj Jason Spezza, jenž našel najetého spoluhráče mezi kruhy. ROOPE HINTZ zavřel oči a propálil Thomase Greisse. Tady se bude slavit a olepovat kotouč, jelikož je to pro tohoto útočníka první zásah v NHL! Asistence: Jason Spezza.
    22:09 Esa LINDELL - 1:1
     
    22:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    V úvodu druhé dvacetiminutovky je srovnáno! Tyler Seguin od mantinelu vyděl na středu volného ESA LINDELLA, který zamířil přesně k pravé tyčce. Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
    03:36 Anthony BEAUVILLIER - 1:0
     
    03:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ryan Pulock vypálil z vrcholu pravého kruhu a jeho pokus vyrazil Ben Bishop jen před sebe, kam dojel jako první Leo Komarov. Finský hokejista geniální přihrávkou našel mezi kruhy ANTHONYHO BEAUVILLIERA, jenž neodmítl šanci ke skórování. Asistence: Leo Komarov a Ryan Pulock.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Beauvillier (Komarov, Pulock), 41. Mayfield (Barzal) – 23. Lindell (Seguin, Ja. Benn), 25. Hintz (Spezza), 28. Lindell (Honka, Dickinson), 35. Seguin (Radulov, Ja. Benn), 48. Radulov (Bayreuther, Spezza), 50. Radulov (Seguin, Ja. Benn)


    New York Islanders: Greiss (28. Lehner) – Pulock, Leddy, Mayfield, Hickey, Boychuk, Sbisa – Jo. Bailey, Barzal, Lee (C) – Eberle, B. Nelson, Kühnhackl – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck, Gionta, Dal Colle.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, Honka, R. Polák, Heiskanen, Hanley, Bayreuther, Gleason – Radulov, Seguin, Ja. Benn – Spezza, Ničuškin, Hintz – Comeau, Faksa, G. Smith – Dickinson, Janmark.

    Rozhodčí: Furlatt, South – Baker, MacPherson
    bahis siteleri