Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 18.11.2018, 23:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše! Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou. (01:47:48)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 1+0, 0 střel, čas na ledě 16:56
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Justin Williams (CAR) 1+0
    2. Curtis McElhinney (CAR 33 zák., 1 gól, 97,1%
    3. Jordan Staal (CAR) 0+1
     
    Dalo by se říci, že Carolině stačilo nastoupit na prvních třicet sekund. Přesně tolik jí stačilo na to, aby rozhodla duel ve svůj prospěch. V první minutě se prosadili Justin Williams a Micheal Ferland. V tu dobu ale asi nikdo netušil, že to bude na výhru stačit. Pavel Zacha sice brzy zkorigoval, ale zbytek duelu nám již branku nenabídl, a tak se Carolina raduje.

    Střely na branku: 25:34
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Hráči Caroliny se dostali do útoku a Sebastian Aho trefoval prázdnou branku. Jordan Staal celou situaci kontroloval, ale puk nakonec do branky nedostal! Taylor Hall následně zboural nešikovně branku a vhazovat se bude před brankou Devils, Canes vyhrají.
     
    59:34
    Will Butcher dostal kotouč před branku a u pravé tyčky zakončoval bekhendově. Curtis McElhinney se ovšem přilepil k tyčce a pokus amerického beka skvěle vyrazil!
     
    59:10
    Hosté již kombinují v útoku a hrají v šesti hráčích na ledové ploše! Cory Schneider je na střídačce a Devils mají na využití necelou minutku.
     
    58:38
    Devils by se potřebovali dostat do útoku, ale hráči Canes vysoce napadají a nepouštějí hostující celek vůbec do ničeho. Zbývají poslední sekundy třetí třetiny.
     
    57:39
    Jegor Jakovlev následně od levého mantinelu nahazoval do útočné třetiny, ale nic z toho nakonec nebylo. Píská se hra vysokou holí a pokračuje se po pravici McElhinneyho.
     
    56:50
    Na druhé straně to zkoušel dnes velice aktivní Andy Greene. Kapitán Devils vyslal dělovou ránu, ale opět se kotouč nedostal na branku a byl zablokován obranou.
     
    56:11
    Dougie Hamilton byl na konci přečíslení svého celku. Obránce Canes zakončoval mezi kruhy po ledě, ale branku Schneidera nakonec minul.
     
    55:27
    Kombinaci zpoza branky se pokoušel rozjet Will Butcher, kterému ale přihrávka do útoku nevyšla a píská se icing. Hra bude pokračovat po levici Schneidera.
     
    55:03
    Kyle Palmieri se pokoušel rozjet akci svého celku přihrávkou od pravého mantinelu. Puk ovšem netrefil ideálně a ten skončil na střídačce, hra bude pokračovat po poslední komerční přestávce.
     
    54:12
    Mezi kruhy si nyní sjel Micheal Ferland, jenž se po stahovačce chystal ke střele. Byl sám před Schneiderem, ale kotouč mu z hokejky nakonec pouze sjel.
     
    53:19
    Taylor Hall následně dostával puk do útoku. U pravého mantinelu ovšem při zasekávačce upadl a puk jen poslal k brance Caroliny, kde se bude vhazovat.
     
    52:43
    Nyní se zpoza branky pokoušel dostat do zakončení Kyle Palmieri, ale ten byl zezadu krosčekován. Curtis McElhinney následně puk ukryl v lapačce a bude se vhazovat.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:20
    Carolina nyní hodně vysoko napadá a Devils se pokoušejí dostat do útoku dlouhými přihrávky. Ani jedna ovšem nevyšla a Canes zůstávají u kotouče.
     
    51:03
    Domácí pokračovali v útočném snažení a Micheal Ferland nahozením z pravého úhlu našel lapačku Schneidera, což nejspíše chtěl. Po komerční pauze se bude vhazovat po levici amerického brankáře.
     
    50:15
    V protiakci to střelecky zkoušel dvakrát kapitán Andy Greene. První rána byla zablokována, ta druhá skončila vedle branky. Devils pokračují v neúspěšném dobývání branky.
     
    49:58
    Od pravého mantinelu to následně zkoušel Justin Faulk. Jeho nahození na přední tyčku ale Schneider viděl a kotouč s chladnou hlavou uklidil do lapačky.
     
    49:05
    Dobrý puk posílal do brankoviště obránce Jegor Jakovlev. Před brankou Canes bylo sice horko, ale černá guma se brankové čáře nepřiblížila. U kotouče jsou tak opět domácí.
     
    48:24
    Miles Wood se na pravé straně dostal k volnému kotouči a mohl zakončovat. Hostující útočník ale šel do kličky, kterou se pokoušel zakončovat po ledě na vzdálenější tyčku, ale branku nakonec minul.
     
    47:45
    Po rychlé akci se ke střeleckému pokusu na pravé straně dostal Damon Severson. Kanadský obránce ale svižně zakončoval jen do středu branky, kde byl Curtis McElhinney.
     
    47:36
    Cory Schneider následně pokryl střelecký pokus od modré čáry a hra bude pokračovat po jeho levici. To vše až po komerční přestávce, v Raleigh sledujeme vyrovnaný duel.
     
    47:15
    Nesledujeme úplně atraktivní hokej. Devils se snaží, ale směrem do útoku to od nich není nic extra. Carolina ovšem také nehraje nějak úžasně, ale od první minuty stále vede.
     
    45:54
    Andy Greene i Jegor Jakovlev to zkoušeli od modré čáry. První rána šla vedle branku, ta druhá ani neprošla přes prvního bránícího hráče v červeném.
     
    45:20
    Ve snažení hostujícího mužstva si pak najel do brankoviště Seney, který nešikovně vyrazil branku ze svého postavení. Hra tak pokračuje ve střední třetině.
     
    45:05
    Hosté v plném počtu.
     
    44:32
    Následně se Canes nic nepovedlo a Pavel Zacha klidně vyhodil puk mimo obranné pásmo bekhendově. Toto oslabení Devils zvládnou a stále ztrácejí jedinou branku.
     
    43:40
    Lucas Wallmark si najel až mezi kruhy a přihrával k jedné z tyček. Tam ale trefil pouze brusli bránícího hráče a Devils šli do protiakce, kterou ale nezakončili.
     
    43:05
    Andy Greene špatně rozehrál a následně pronikajícího Wallmarka podrazil. Hostující kapitán inkasuje dvě minuty a Carolina si zahraje přesilovou hru.
     
    41:47
    Na druhé straně dostával přihrávku od Halla mezi kruhy Pavel Zacha, jenž se dostal ke střele z první. Jeho dělovka byla ovšem zablokována pozorným bránícím hráčem.
     
    41:19
    Sebastian Aho si najel pomaličku do pásma po levé straně, mezi kruhy pak hledal Ferlanda. Ten byl ale dobře bráněn a od obránce Devils se puk dostal do rukavice Schneidera.
     
    40:22
    Devils se hned po pravé straně dostávali do pásma, ale přihrávka podél mantinelu nevyšla a kotouč skončil mezi diváky. Pokračovat se bude vhazováním.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. Oba celky byly aktivní a snažily se vstřelit branku, ale tu jsme v této části hry neviděli. Devils domácí celek přestříleli, ale efektivita v zakončení jim stále schází. Carolina tak díky dvěma brankám z první minuty vede nad New Jersey 2:1.

    Střely na branku: 18:27
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Brock McGinn se nyní hnal za volným kotoučem, ale Jegor Jakovlev nakonec do kotouče píchl a ten doklouzal ke Schneiderovi. Přerušuje se a vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    38:45
    Hra ve čtyřech je rychlejší, ale ani jeden celek se do zakončení nedostává. Sledujeme rychlé útoky obou celků, ale i dobré bránící dvojičky...
     
    37:42
    Pouze patnáct sekund ale hráli hosté v přesile a síly na ledě se vyrovnávají. Stefan Noesen za brankou fauloval a inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    37:26
    Hosté mají šanci na další přesilovkový gól. Andrej Svečnikov inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí a Devils čeká třetí početní výhoda v této periodě.
     
    37:23
    Hurricanes si následně najeli před branku, kde puk tečoval jeden z domácích nad branku. New Jersey následně vyhodilo po teči puk mimo ledovou plochu.
     
    36:39
    Sebastian Aho dnes moc vidět zatím není, vše se pokoušel napravit nyní. Finský šikula si kotouč navedl mezi kruhy, ale nakonec mířil jen vedle branky Schneidera.
     
    36:04
    Domácí v plném počtu.
     
    35:30
    Devils hrají velice špatnou přesilovku, naopak domácí si drží hosty od těla. New Jersey se do kombinace ještě nedostalo a nejspíše tato výhoda skončí jedním velkým neúspěchem.
     
    34:18
    Will Butcher hned na startu početní výhody svižně nahazoval, ale McElhinney ani nemusel zasahovat. Justin Faulk následně vyvezl kotouč do útoku.
     
    34:04
    Snažení Devils pokračovalo, ale vzápětí bylo ukončeno odpískáním faulu. Domácí Sebastian Aho inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    33:51
    Od pravého mantinelu si až do zakončení najel Miles Wood. Hostující útočník zakončoval na zadní tyčku, ale prostor tří tyčí jen těsně minul.
     
    33:17
    Další pokus šel z hokejky Trevora vana Riemsdyka. Ten pálil z pravého kruhu na přední tyčku, ale hostující brankář puk schoval ve své lapačce a přerušil hru.
     
    32:45
    Justin Faulk se zadarmo dostal ke kotouči a od modré čáry nahazoval na zadní tyčku. Schneider ale nakonec zasahovat nemusel, puk skončil vedle branky Devils.
     
    32:23
    Téměr minuty po přesilovce domácí nadále kombinovali v útoku, ale nic nevymysleli. Pavel Zacha mohl jít do protiakce, ale zastavil jej bránící hráč. Následně hosté najeli do ofsajdu.
     
    31:24
    Hosté v plném počtu.
     
    30:54
    Jaccob Slavin byl ve skvělé akci, když střílel z pravého kruhu. Domácí bek mířil do levé šibenice, ale Schneider parádně zasáhl ramenem!
     
    30:07
    Domácí dlouho kombinovali a nakonec vymysleli jen pokus od modré čáry. Justin Faulk zakončoval, ale jeho rána přesná nebyla a puk skončil vedle branky.
     
    29:24
    Ben Lovejoy tahal za záchrannou brzdu a půjde na lavici hanby. Cory Schneider nerozehrál ideálně a hostující bek zakročil hákem v brankovišti.
     
    29:00
    Akce domácích po levé straně nevyšla. Přihrávka před branku byla tečována obětavým obráncem a kotouč skončil mimo ledovou plochu, vhazuje se po pravici Schneidera.
     
    28:10
    Lajna Pavla Zachy nyní dlouho kombinovala v útoku, nejčastěji byl na kotouči Marcus Johansson. Ke střeleckému pokusu se ale nikdo nakonec nedostal.
     
    27:07
    Po delší době také střelecká situace pro domácí. Justin Williams to zkoušel před kruhy, ale jeho tvrdá rána pod víko šla nakonec jen nad branku a kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    26:22
    Čtvrtá lajna pokračovala v aktivní hře, která byla přerušena až vyhozeným kotoučem mimo ledovou plochu. Devils tlačí, ale domácí nadále vedou o jednu branku.
     
    25:55
    Jean-Sébastien Dea zachytil rozehrávku domácího celku a najel si k levému kruhu, kde zakončoval na bližší tyčku. Curtis McElhinney ale pokračuje ve skvělém výkonu a i tento pokus kryje!
     
    24:56
    Hosté pokračují v aktivní hře a nadále svírají domácí mužstvo. Z levého kruhu to na přední tyčku zkoušel další hráč, ale i tento lehčí pokus McElhinney ukryl v rukavici.
     
    24:29
    Individuálně to zkoušel Andy Greene, jenž si najel až před pravý kruh. Hostující kapitán zakončoval, ale trefil jen bránícího hráče před sebou.
     
    23:53
    Domácí v plném počtu.
     
    23:31
    Domácí celek následně vybojoval pásmo a po vhazování tvrdě pálil od modré čáry Calvin de Haan. Cory Schneider si tak připsal dva zákroky v řadě.
     
    23:03
    Po rychlé kombinaci to z levého kruhu zkoušel po ledě Taylor Hall. I nyní byl ale domácí brankář pozorný a betony se mu povedlo střelecký pokus vyrazit.
     
    22:31
    Do první střelecké pozice se před kruhy dostal mladý obránce Will Butcher. Ten svižně nahazoval do brankoviště, kde stínil Travis Zajac. Curtis McElhinney ale pohotově chytá.
     
    21:53
    Justin Faulk o pár sekund později bránil Taylora Halla za brankou tak těsně, až z toho jsou dvě minuty. Zkušený domácí bek inkasuje dvě minuty za držení.
     
    21:41
    Další snažení New Jersey bylo zakončeno dělovkou od modré čáry. Zkoušel to Jegor Jakovlev, ale jeho rána v brance neskončila, Curtis McElhinney pozorně chytá.
     
    21:21
    Marcus Johansson se po pravé straně dostal až před branku Caroliny, kde v brankovišti hledal Jespera Bratta. Ten se ale k neposedné gumě nakonec nedostal.
     
    20:36
    Hosté naskočili do druhé třetiny se čtvrtou lajnou, která se dostala do aktivní kombinace. Miles Wood přihrával na modrou čáru, ale nabídka mu úplně nevyšla a bránící hráči Devils se vracejí pro kotouč.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Carolina se dostala do rychlého vedení a po třiceti sekundách vedla již o dvě branky! Nejdříve skóroval Justin Williams, kterého následně doplnil Micheal Ferland. New Jersey to ale nesložilo a bylo nadále aktivnější, snížení přišlo v sedmé minutě, podruhé v řadě se trefil Pavel Zacha.

    Střely na branku: 13:16
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Ještě jednu akci nám první dvacetiminutovka nabídla. Taylor Hall se vydal do protiakce a u pravého kruhu po ledě střílel, Curtis McElhinney ale zasáhl i nyní. Kyle Palmieri se k dorážce nedostal.
     
    19:30
    V posledních sekundách to na druhé straně zkoušel také Jordan Staal. Před Schneiderem byl volný kotouč, ale domácí útočník mířil jen do brankáře Devils.
     
    19:16
    Do ofenzivní zóny si nyní najel Miles Wood, jenž přenechal na pravém kruhu kotouč Deovi. Ten si počkal, ale nakonec mířil jen do připraveného McElhinneyho.
     
    18:35
    Jesper Bratt dostával následně přihrávku na pravý kruh, kde se pokoušel z voleje zakončovat. Švédský mladík ale kotouč netrefil a ten mu sjel po hokejce.
     
    17:52
    Devils byli opět aktivní na kotouči, vymysleli ovšem pouze střelu od pravého mantinelu. Pokus Andersona domácí brankář viděl a kotouč vykopl betony do rohu.
     
    16:25
    Marcus Johansson se nyní dostal po pravé straně do úniku, ale bránící hráč byl blízko. Švédský útočník se tak dostal jen do bekhendového zakončení po ledě, ale McElhinney parádně zasáhl betony.
     
    15:40
    Nejdříve zakončoval Calvin de Haan, aby se k dorážce dostával velezkušený Justin Williams. Trojnásobný držitel Stanley Cupu zakončoval mezi betony Schneidera, ale ten pozorně zasáhl.
     
    15:10
    Ben Lovejoy to na druhé straně zkoušel svižně od modré čáry. Curtis McElhinney jeho ránu vyrazil, ale následně měl problém s dorážky. Jednobrankové vedení svého mužstva ale udržel.
     
    14:38
    Kombinační hru domácího celku následně zakončoval od modré čáry Jaccob Slavin. Jeho rána od modré čáry ovšem branku minula, akce Canes ale pokračuje.
     
    13:38
    Od pravého mantinelu se ke střeleckému pokusu dostával Micheal Ferland, jehož rána byla ztečována Deou do ochranné sítě. Pokračovat se tak bude po levici Schneidera.
     
    12:51
    Andrej Svečnikov se následně dostával do útoku a přes Seversona zakončoval. Kanadský bek jej ovšem dobře bránil a ruský forvard nezakončoval ideálně.
     
    12:20
    Devils byli velice blízko vyrovnání! Damon Severson po přihrávce od Halla zakončoval od modré čáry svižným nahozením. Curtis McElhinney kotouč i vinou clony Palmieriho neudržel, ale padající touš nakonec do branky nedoklouzal a domácí borec jej následně zalehl!
     
    11:10
    Dlouho hosté kombinovali a točili hlavu bránícím borcům Caroliny. Nakonec po přihrávce zpoza branky zakončoval Blake Coleman, který ale z úhlu neskóroval!
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:36
    Po pravé straně postupoval do útočné třetiny Marcus Johansson, jenž měl na levém křídle najíždějícího spoluhráče. Tomu nakonec dal kotouč, což se ukázalo jako špatná volba. Puk byl sražen padajícím bekem.
     
    08:52
    Jordan Staal si nyní najel po levé straně do pásma a před brankou hledal Justina Williamse. Ten zakončoval do odkryté branky, ale nakonec parádně zasáhl na čáře obránce Andy Greene!
     
    08:14
    Hosté se opět dostali do pásma, kde se aktivně snažili. Jejich akce byla přerušena až odpískáním přihrávky rukou, vhazuje se ve středu ledové plochy.
     
    07:40
    Čtvrtá lajna Devils byla následně aktivní. Miles Wood se pokoušel zakončovat bekhendově a z otočky, ale svým pokusem trefil bránícího hráče Caroliny.
     
    07:25
    Lucas Wallmark se po vhazování dostal do zakončení, ale z levé strany se mu branku trefit nepovedlo. Na druhé straně byli aktivní Devils, kteří vybojovali vhazování.
    06:33 Pavel ZACHA - 2:1
     
    06:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Snažení hostujícího celku pokračovalo a skončilo brankou! Jesper Bratt našel na levém kruhu PAVLA ZACHU, jenž šel do bekhendu a parádně se mu povedlo přehodit přesouvajícího se brankáře Canes! Asistence: Jesper Bratt.
     
    06:00
    Taylor Hall se po šesti minutách hry dostal k volnému kotouči před brankou, ale místo zakončení hledal vedle stojícího Palmieriho. U toho celá akce skončila.
     
    05:08
    Následně Devils již kombinovali a Andy Greene střílel od modré čáry. Puk skončil na zadním mantinelu a u pravé tyčky se dostal k Seversonovi, ten ale z první domácího brankáře nepřekvapil.
     
    04:32
    Hosté se následně pokoušeli něco vymyslet, ale kombinační hra nevyšla a píská se ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    03:08
    Po levé straně se do zakončení dostával český útočník Pavel Zacha, který z levého kruhu střílel. Byl ovšem těsně bráněn a McElhinney pohotově zakročil.
     
    02:38
    Calvin de Haan nahazoval od modré čáry před Schneidera, kde byla pořádná mela. Nakonec se ale americký brankář dostal k zákroku, ale hra Canes pokračuje.
     
    01:45
    Hodně studená sprcha pro hostující celek, který se pokouší nyní aktivně napadat. Domácí celek je ovšem nabuzen a hraje s velkým klidem na hokejkách.
    00:30 Micheal FERLAND - 2:0
     
    00:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    No tak to je neskutečný start! Canes se dostali opět do útoku a po třiceti sekundách vedou o dvě branky! Na konci povedené kombinace byl MICHEAL FERLAND, jenž překonal přesouvajícího se Schneidera! Asistence: Teuvo Teräväinen a Dougie Hamilton.
    00:22 Justin WILLIAMS - 1:0
     
    00:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Následně se domácí dostali do útoku a z prvního střeleckého pokusu vůbec se prosazují! JUSTIN WILLIAMS se dostal před branku Devils a pokusem po ledě překonal Coryho Schneidera! Asistence: Jordan Staal a Brock McGinn.
     
    00:08
    Utkání se rozehrálo a na pravé straně se hned bojovalo o kotouč. Ve vzdušném souboji byl nakonec úspěšný Taylor Hall, jenž ale puk dostal na střídačku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: McElhinney (Darling) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk, H. Fleury, T. van Riemsdyk – B. McGinn, J. Staal, Williams – Ferland, Aho, T. Teräväinen – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Foegele, C. Bishop, Di Giuseppe.

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Müller, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Dea, Noesen.

    Rozhodčí: O’Halloran, St. Pierre – Amell, Murray.
     
    CAROLINA HURRICANES

    Celek z Raleigh vstoupil do nového ročníku NHL s velice mladým týmem a na startu soutěže hrál opravdu vysoko. Kolísavé výkony v poslední době ale dostaly Carolinu na třinácté místo konference, ale tabulka je velice vyrovnaná a dvě výhry mohou dost věcí změnit. Canes čeká druhé domácí utkání během jednoho dne, v neděli ráno středoevropského času prohráli s Blue Jackets (1:4). Carolina vyšle na branku soupeře průměrně 41 střeleckých pokusů, nikdo v NHL není v této statistice lepší.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Sebastian Aho – 19 zápasů, 23 bodů (6+17)
    Teuvo Teräväinen – 19 zápasů, 15 bodů (4+11)
    Michael Ferland – 19 zápasů, 13 bodů (9+4)

    Československá stopa
    Martin Nečas – 7 zápasů, 2 body (1+1), aktuálně působí v AHL
     
    NEW JERSEY DEVILS

    Hokejisté New Jersey v posledních duelech přerušili sérii proher a na domácím ledě se jim povedlo podruhé v sezóně porazit Pittsburgh (4:2), pár dnů na to vyhráli také na ledě Philadelphie (3:0). V sobotu se opět vrátili na domácí led, Red Wings ale podlehli 2:3 v prodloužení. Devils v letošní sezóně excelují v oslabení (83,3% a 5. místo NHL), nedaří se jim ale na vhazováních (46,4% a 28. místo NHL).

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kyle Palmieri – 18 zápasů, 19 bodů (11+8)
    Taylor Hall – 18 zápasů, 19 bodů (5+14)
    Travis Zajac – 17 zápasů, 14 bodů (7+7)

    Československá stopa
    Pavel Zacha – 13 zápasů, 1 bod (1+0)
     
    Krásný den všem fanouškům nejlepšího světového hokeje! Carolina Hurricanes vyzve v Raleigh New Jersey Devils. Oba celky mají mladé a bruslivé týmy, určitě se můžeme těšit na parádní duel! V PNC Aréně se startuje ve 23:00 středoevropského času!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Williams (J. Staal, B. McGinn), 1. Ferland (T. Teräväinen, D. Hamilton) – 7. Zacha (Bratt)


    Carolina Hurricanes: McElhinney (Darling) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk, H. Fleury, T. van Riemsdyk – B. McGinn, J. Staal, Williams – Ferland, Aho, T. Teräväinen – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Foegele, C. Bishop, Di Giuseppe.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, J. Jakovlev, Müller, Butcher, Lovejoy – Hall, Zajac, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Bratt – Coleman, Seney, J. Anderson – Wood, Dea, Noesen.

    Rozhodčí: O’Halloran, St. Pierre – Amell, Murray
    bahis siteleri