Novosibirsk – Dynamo Moskva 6:4 (kon.) | Barys – Ufa 0:3 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 4:3 (kon.)
Petrohrad – Magnitogorsk 2:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:3 (2:2, 1:0, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 18.11.2018, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:00 Brandon KOZUN - 4:3
     
    57:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl snižuje a čeká nás zajímavých pár minut koncovky zápasu! BRANDON KOZUN vystřelil ze středu kluziště a čistě poslal puk do branky. Asistence: Andrej Loktionov a Jakub Nakládal.
    44:57 Alex GRANT - 4:2
     
    44:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A nakonec se prosazují opět domácí a vrací si dvou brankové vedení. Dobré nahození z levé strany a ALEX GRANT úřadoval před brankou nikým nekrytý a tečuje puk záda Saláka. Asistence: Sakari Manninen a Pekka Jormakka.
    23:33 Pekka JORMAKKA - 3:2
     
    23:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit si vrací vedení na svou stranu a nyní hodně smolná branka pro Lokomotiv. PEKKA JORMAKKA přihrával na střed hřiště, kde se snažil oslovit Manninena, ale do jeho přihrávky zasáhla hokejka hostujícího hráče tak nešťastně, že puk končí za zády Saláka. Bez asistence.
    18:51 Andrej LOKTIONOV - 2:2
     
    18:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl vyhrála buly a vzápětí se jim daří srovnat! ANDREJ LOKTIONOV si počkal a vystřelil z pravé strany. Jeho pokus našel přesně mezírku mezi tělem Kalninšem a jeho levou tyčkou! Asistence: Brandon Kozun.
    13:13 Jakub NAKLÁDAL - 2:1
     
    13:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po komerční přestávce dostali hosté svého soupeře pod tlak v jeho pásmu a nakonec z toho těží snižující branku! Od modré napřáhl JAKUB NAKLÁDAL a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Rušan Rafikov a Danil Jurtajkin.
    10:23 John NORMAN - 2:0
     
    10:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácím se daří vsítit branku s pořadovým číslem dva! A opět se prosazuje jeden z nejproduktivnějších hráčů týmu, JOHN NORMAN. Asistence: Jesse Joensuu a Brian O'Neill.
    00:24 Brian O'NEILL - 1:0
     
    00:24
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A Jokerit se dostává do vedení ihned ze svého prvního útoku! Salák neudržel střelu od modré čáry, Joensuu následně před brankou přistrčil na volného BRIANA O'NEILLA a ten zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jesse Joensuu a Tommi Kivistö.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 1. O'Neill (Joensuu, Kivistö), 11. Norman (Joensuu, O'Neill), 24. Jormakka, 45. A. Grant (Manninen, Jormakka) – 14. Nakládal (Rafikov, Jurtajkin), 19. Loktionov (Kozun), 57. Kozun (Loktionov, Nakládal)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Kivistö, Lepistö (C), Stollery, A. Grant, O. Lauridsen, Jensen Aabo – Joensuu (A), O'Neill (A), Norman – Jormakka, H. Ikonen, Manninen – Moses, Platt, Wärn – Mäki, Niemi, Pihlström.
    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Rafikov, Nakládal, Kronwall (C), Jelesin, M. Osipov, Kutuzov, Afanasjev – Kozun, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Averin (A), Apalkov (A) – Alexejev, Jurtajkin, Kartajev – Kajumov, Ivanov, Beljajev – Kovalenko.

    Rozhodčí: M. Sidorenko, N. Akuzovsky – E. Streltsov, A. Maitak

    Diváci: 8588
    bahis siteleri