Tampa – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
Anaheim Ducks
Pondělí 26.11.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Austin WATSON - 5:2
     
    58:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Čepice letí na led a je jich hodně. Domácí hokejista AUSTIN WATSON totiž pečetí trefou do prázdné branky hattrick a pojišťuje svému týmu vítězství v základní hrací době. Waston vyhrál bruslařský souboj se svým soupeřem ve středním pásmu a už neměl moc velký problém prázdnou klec trefit. Asistence: Ryan Ellis, Roman Josi.
    42:52 Craig SMITH - 4:2
     
    42:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Stejně jako svou přesilovku ve druhé třetině rychle využili hosté, prosazují se z početní výhody bleskově i Predators. Střelu z levého kruhu ještě John Gibson vyrazil před sebe. Když se ale k dorážce hned před brankovištěm dostal pohotový CRAIG SMITH, už neměl americký brankář šanci. Predators opět vedou o dva zásahy a Anaheim bude mít co dělat, aby ztrátu dohnal. Asistence: Filip Forsberg, Mattias Ekholm.
    39:52 Ondřej KAŠE - 3:2
     
    39:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hodně zbytečná chyba domácích pár okamžiků před druhou sirénou. Vše začalo u brankáře Pekky Rinneho, jenž špatně rozehrál kotouč zpoza klece. Ducks nevzdali boj a postupně dostali nahrávku na českého útočníka ONDŘEJE KAŠEHO. Ten překonal finského maskovaného mezi betony a dostal kalifornskou družinu zpátky na dostřel. Třetí perioda tak bude ještě hodně zajímavá. Asistence: Marcus Pettersson.
    38:36 Austin WATSON - 3:1
     
    38:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tento dlouhodobý tlak zákonitě musel vyústit ve vstřelenou branku domácích, Predators pobývali kolem klece Gibsona opravdu hodně dlouho. Roman Josi vypálil ještě během přesilovky od modré čáry a prostřelil brankáře Ducks. Ještě před ním ale puk tečoval AUSTIN WATSON, který tak skóruje podruhé v dnešním zápase. Hostům nepomohla reklamace pro nedovolené bránění gólmana. Asistence: Roman Josi, Kevin Fiala.
    25:38 Nick BONINO - 2:1
     
    25:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vyrovnané skóre dlouho nevydrželo. Anaheim Ducks chybovali ve středním pásmu, a to je následně mrzelo. Po levém mantinelu se totiž ukázkově rozjel NICK BONINO, jenž střelou zápěstím vymetl pavučinky v pravé šibenici Johna Gibsona. Útočníka Nashvillu už při zakončení nikdo neobtěžoval, takže měl o to situaci jednodušší. Hosté tedy musí znovu dohánět. Asistence: Colton Sissons.
    22:38 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    22:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně rychle využitá přesilovka. Jen pár vteřin stačilo Kačerům na to, aby poslali puk do sítě a vyrovnali skóre na kostce v Bridgestone Areně. Rickard Rakell z pravého kruhu naservíroval kotouč mezi kruhy, kde čekal připravený ADAM HENRIQUE. Ten vystřelil zápěstím a nemýlil se, Pekku Rinneho překonal. Ducks tedy tentokrát početní výhodu využívají a dávají důležitý gól. Asistence: Rickard Rakell, Brandon Montour.
    11:04 Austin WATSON - 1:0
     
    11:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    První velká šance zápasu a hned je z toho branka. Střelu z dálky si ještě hostující gólman John Gibson pohlídal a aspoň ji odrazil před sebe. Jenže pak se mu kotouč někam zatoulal, sám nevěděl kam. Vypadl nakonec před AUSTINA WATSONA, který jej z prostoru na brankovišti doklepl do sítě a poslal Nashville Predators do vedení. Tohle může být pro žluté barvy hodně dobrá vzpruha. Asistence: Nick Bonino, Colton Sissons.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. Watson (Bonino, Sissons), 26. Bonino (Sissons), 39. Watson (Josi, Fiala), 43. C. Smith (F. Forsberg, Ekholm), 59. Watson (Ellis, Josi) – 23. Henrique (Rakell, Montour), 40. O. Kaše (M. Pettersson)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Y. Weber, Irwin – F. Forsberg, Johansen, Fiala – Järnkrok, Bonino, C. Smith – Sissons, Watson, Hartman – Salomäki, F. Gaudreau, Grimaldi.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Manson, Montour, M. Pettersson, Dotchin, Šustr – Rakell, Getzlaf, O. Kaše – Åberg, Henrique, Silfverberg – Cogliano, Kesler, Sherwood – N. Ritchie, Kossila, Gibbons.

    Rozhodčí: Kozari, Rooney – Gibbs, Murray

    Diváci: 17 167
    bahis siteleri