Atlético – Monaco 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Galatasaray 2:0 (kon.) | Dortmund – Club Brugge 0:0 (kon.)
Porto – Schalke 3:1 (kon.) | Neapol – CZ Bělehrad 3:1 (kon.) | PSG – Liverpool 2:1 (kon.)
Eindhoven – Barcelona 1:2 (kon.) | Tottenham – Inter 1:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:1 (2:1)
Liverpool FC
Středa 28.11.2018, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Domácím se stále daří držet soupeře daleko do branky italského veterána. Tentokrát se postaral o obranný odkop sám kapitán Silva. Navíc za protesty vidí žlutou kartu Keïta.
     
    90+4
    A potrestán je i Neymar. Domácí ztratili míč u středové čáry a Neymar chtěl chybu spoluhráče napravit, ale místo toho sesunul k zemi Hendersona.
     
    90+3
    Robertson následně sestřelil u postranní lajny právě Neymara. Nejenom, že si vykoledoval žlutý trest, ale výrazně zdržuje svůj tým od tlaku na vyrovnání.
     
    90+1
    PSG se dostalo po delším čase na útočnou polovinu a jen tak jí neopustí. Virgil Van Dijk se totiž provinil faulem za žlutou kartu.
     
    84
    Shaqiri nerozehrával od rohového praporku ideálně, domácí se bleskově dostali k balonu, ale Mbappého akce skončila pouze nepřesnou střelou v náběhu. Sturridge je následně potrestán za zatažení za dres.
     
    34
    Joe Gomez zastavil nedovoleně Neymara a vidí za to žlutou kartu. PSG může rozehrávat těsně za půlící lajnou.
     
    24
    Milner sice vyhrál hlavičková souboj, následně ale Verratti jednou kličkou obelstil hned tři protihráče. Poté si ale dal míč daleko od kopačky a musel faulovat za žlutou kartu.
     
    17
    PSG uklidňuje hru postupnou kombinací ve středu pole. Neymar si sběhl pro balon do středového kruhu, poté našel Mbappého, ale ten skončil po lehkém přistrčení na trávníku. Píská se však až faul na Neymara, za který je Wijnaldum odměněn žlutou kartou.

    Vít Schück

    Branky: 13. Bernat, 37. Neymar – 45+1. Milner (pen.)

    Karty:   24. Verratti (PSG), 90+4. Neymar (PSG) – 17. Wijnaldum (LIV), 34. Joe. Gomez (LIV), 84. Sturridge (LIV), 90+1. V. van Dijk (LIV), 90+3. Robertson (LIV), 90+5. Keïta (LIV)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 2:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 13:20.
    Paris Saint-Germain: Buffon – Kehrer, Silva (C), Kimpembe, Bernat – Verratti, Marquinhos – Mbappé (85. Rabiot), Neymar, Di María (65. Dani Alves) – Cavani (65. Choupo-Moting).
    Náhradníci: Aréola – Dani Alves, Choupo-Moting, Draxler, Rabiot, Diaby, Nsoki.

    Liverpool FC: Alisson – Joe. Gomez, Lovren, V. van Dijk, Robertson – Milner (77. Shaqiri), Henderson (C), Wijnaldum (66. Keïta) – M. Salah, Firmino (71. Sturridge), Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Fabinho, Keïta, Sturridge, Shaqiri, Matip, Alexander-Arnold.

    Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (vš. POL)
    bahis siteleri