Kometa Brno – Tábor 5:4 (po pr.) | Sparta – K. Vary 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (0:0, 3:2, 1:0 - N 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 29.11.2018, 17:30 • Tipsport aréna (Holešovice) - malá hala • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    47:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta zvyšuje na 4:2 vv době, kdy byli Západočeši lepší. Střela těsně nad lapačku a je to o dvě branky. Autorem branky je JAN KRUPIČKA. Asistence: Michal Vitouch.
     
    37:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary přispěchaly s rychlou odpovědí. Snižují na 2:3 a dnes to bude ještě drama. Autorem branky je ONDŘEJ MATAS. Asistence: Dominik Rymon.
     
    37:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další branka, jakoby hokejový bůh vrátil to, co dlužil Pražanům za první třetinu. Sparťan se protlačil před branku a bekhendem zasunul puk ke vzdálenější tyči. Sparta jde do trháku, vede 3:1. Autorem branky je JAN KRUPIČKA. Asistence: Lukáš Kalný.
     
    36:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení poprvé v utkání. Střela, která prošla Kubátovi pod betony, takový gól si za rámeček nedá, Sparta vede 2:1. Autorem branky je MICHAL VITOUCH. Asistence: NIno Tomov.
     
    30:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta srovnává stav. Nedlouho po velké šanci, proměnila tu další, z dorážek dokázala procedit puk přes Kubáta. Autorem branky je ADDAM PÍRS. Asistence: Ondřej Výkruta, Lukáš Kalný.
     
    23:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Když to nešlo jinak, karlovarští puk dostrkali z brankoviště puk za záda Krbečka. Otevírají tak skóre a vedou 1:0. Autorem branky je JOSEF BLECHA. Asistence: Jan Botoš.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 31. Pírs (Výkruta, Kalný), 37. M. Vitouch (Tomov), 38. Krupička (Kalný), 48. Krupička (M. Vitouch) – 24. Blecha (Botoš), 38. Matas (Rymon)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Hrůša (KVA)
    0:0   Bareš (SPA)
    2. série:
    0:0   Žďárský (KVA)
    1:0   Krupička (SPA)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík – Bareš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, Pírs, Červenka, Kalný, M. Vitouch, Výkruta
    HC Energie Karlovy Vary: Kubát (Bajgar) – Žďárský, Petretič, Houdek, Hohl, Prošek, Vogel – Remeš, Hrůša, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Botoš, März, Varvařovský, Černý

    Rozhodčí: Micka – Lhotský, Dědek
    bahis siteleri