Žilina – Trenčín 1:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Orange 20 7:0 (kon.)
po prodl.
MsHK Žilina
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Čtvrtek 29.11.2018, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:24
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Hosté se vyřítili do přečíslení dvou proti jednomu, které se Sádecký pokusil vyřešit střelou. Tu Mikoláš nepropustil, ale puk odrazil jen na MARKA HECLA, který pohotovou dorážkou přisoudil druhý bod Trenčínu. Asistence: Boris Sádecký.
     
    57:54
    Hosté opět pořádně zavařili v brankovišti Mikoláše a vynutili si další vyloučení domácích! Peter Húževka (ZIL) totiž v nouzi vyhodil do ochranné sítě a odpyká si dvě minuty za zdržování hry.
     
    56:52
    Žilina opět špatně střídala a to znamená další přesilovku pro Trenčín. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Nikolai Zhilin (ZIL).
     
    56:03
    Jeden z hostů se teď šikovně prokličkoval mezi hráči soupeře a jeho střela propadla Mikolášovi! Puk ale zůstal ležet v brankovišti, kde se ho zmocnili domácí hráči.
     
    53:55
    Trenčín si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za sekání si odpyká Martin Podešva (ZIL).
     
    48:30
    Sádecký čekal před brankou, ale domácí vystihli přihrávku na něj! To pro ně bylo velké štěstí, protože hosté by zůstali v třech před domácí brankou.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Kučný – 2 min., držení).
     
    47:38
    Před Mikolášovou brankou vznikla pořádná skrumáž, kterou ale hosté nedokázali využít. Domácí brankář přitom byl daleko od své branky a puk neměl vůbec pod kontrolou.
     
    43:22
    Sojčík se hnal za brejkem, ale na poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu Nikolai Zhilin (ZIL), který Sojčíka podrazil.
     
    37:15
    Také Žilina si zkrátila svou pětiminutovou přesilovku. Domácí špatně střídali a musejí si odpykat dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Martin Podešva (ZIL).
     
    36:26
    Hosté šli do přečíslení tří proti jednomu, ale Mikula nedokázal z první poslat puk do sítě!
     
    34:00
    Radek Dlouhý (TRE) si nakonec za celou situaci odnese trest pět minut za vražení na hrazení.
     
    32:28
    Špankovič jel sám na brankáře, ale v poslední chvíli mu puk utekl.
     
    27:22
    Přesilovka hostů přece jen nebude tak dlouhá, jak se zdálo. Boris Sádecký (TRE) si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    26:28
    Hecl si šikovně udělal prostor na kruzích a domácí ho zastavili jen za cenu faulu. Juraj Milý (ZIL) si odpyká pět minuty za faul kolenem.
     
    25:56
    Sojčík dostal fantastickou přihrávku mezi kruhy, ale vystřelil jen do brankáře domácích. Následně je navíc Trenčín vykázán z útočného pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    23:35
    Richard Jenčík zůstal sám před Valentem, ale ten si jeho kličku pohlídal!
     
    23:09
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byl Sojčík úspěšný! Po vyhraném buly Krejčí poslal nahození od modré čáry, které domácí zblokovali mezi kruhy. Tam byl ale připravený PETER SOJČÍK, který okamžitě dorážel. Asistence: Daniel Krejčí, Jozef Švec.
     
    19:51
    Domácí šli do přečíslení dvou proti jednomu a Sojčík dostal puk za Mikolášova záda, ale pravděpodobně jen za pomocí kopnutí.
     
    15:28
    Žilina vstřelila branku!
    Domácí po vyhraném buly poslali puk na modrou čáru, odkud ho nahodil na Valenta MAREK HUDEC. Před hostujícím brankářem navíc tečoval puk některý z obránců. Asistence: Rudolf Huna, Peter Húževka.
     
    10:30
    Vyloučení v týmu MsHK Žilina (Síkela – 2 min., faul kolenem).
     
    09:54
    Bohunický chyboval v rozehrávce a Kučný zůstal sám před Valentem! Jeho střela ale zamířila mimo tři tyče.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 16. Hudec (Ru., Húževka) – 24. Sojčík (Krejčí, Švec), 63. Hecl (Sádecký)


    MsHK Žilina: Mikoláš (Fučík) – Kučný, Dubeň, Jankovič, Hudec, Piegl, Bagin, Žilin – Hvíla, Podešva, Balej (C) – Síkela, Húževka, Huna Ru. – Bárta, Ručkay J., Beránek – Jenčík, Rehák, Milý – Hrazdíra
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Rýgl, Krejčí, Bohunický, Holenda, Kovář, Frühauf, Luža, Jakubec – Radivojevič (C), Švec, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga T., Dlouhý, Mikula – Hudec D., Pardavý, Špankovič

    Rozhodčí: Baluška, Adamec – Gegáň, Šefčík
    bahis siteleri