Saint-Étienne – Nantes 3:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
3:0 (0:0)
FC Nantes
Pátek 30.11.2018, 20:45 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:17. (22:41:27)
     
    Čtyři nastavené minuty jsou pryč a zápas končí. Saint-Étienne na domácím trávníku nakonec přehrálo zcela bezzubé Nantes 3:0.

    První polovina dnešního utkání příliš fotbalové krásy nenabídla. Domácí sice diktovali tempo hry, ale ani jednou se v první pětačtyřicetiminutovce ke střele mezi tři tyče nedostali. Nantes se sice muselo bránit, ale v posledních sekundách zahrozilo nebezpečným centrem, ale ani hosté Stéphana Ruffiera neohrozili. Po změně stran se tempo utkání postupně zvyšovalo. Těsně po přestávce musel střídat brankář Nantes Ciprian Tatarusanu a jeho nástupce Maxime Dupé hned při svém prvním kontaktu udělal obrovskou minelu, trefil napadajícího Chazrího, kterému se naneštěstí odrazil míč do sítě od ruky. První branka přišla až po více než hodině hry, když na si na centr Salibura naskočil Robert Berić. Následně ještě vymetl roh branky z volného přímého kopu Vahbí Chazrí a poslední slovo měl hlavičkou v nastaveném čase Timothée Kolodziejczak.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Také hosté měli k dispozici rozehrávku rohového kopu. Ruffier ale dokázal míč vyboxovat mimo vápno a následná střela hostů vyletěla vysoko nad.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
    90+1. Timothée KOLODZIEJCZAK - 3:0
     
    90+1
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    V nastaveném čase domácí potvrzují své vítězství! Od rohového praporku centroval do šestnáctky Salibur, míč přistál přesně na hlavě TIMOTHÉE KOLODZIECZAKOVI, který přesným pokusem poslal balon nechytatelně pro Dupého k tyči.
     
    90
    Kwatengovi se podařilo získat míč ve středovém kruhu, ale už ho nedokázal přesně poslat k Salovi. Hostům se nedaří vytvořit si závěrečný tlak.
     
    89
    Touré byl faulován Subotićem u levé postranní lajny. Hosté se ale po rychlé rozehrávce až k vápnu Saint-Étienne neprokombinovali.
     
    88
    Domácí pokračují v aktivní hře směrem dopředu. Cabella měl ve středu pole dostatek času na přihrávku směrem k Saliburovi, ale raději vyzval ke spolupráci stopera Subotiće.
     
    87
    Nantes se nevzdává. Na pravé straně spolupracoval Fábio s Boschiliou, ale druhému jmenovanému utekl balon jen k nohám bránícího Silvy.
     
    86
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vahbí Chazrí, přichází Kévin Monnet-Paquet.
    85. Vahbí CHAZRÍ - 2:0
     
    85
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci se radují podruhé! Po faulu na Salibura rozehrával volný přímý kop VAHBÍ CHAZRÍ. Tuniský útočník umístil střelu ideálně přes zeď k přesní tyči a Maxime Dupé byl bez šance na zákrok.
     
    84
    Lucas Lima sestřelil unikajícího Salibura a vysloužil si od sudího žlutou kartu. Domácí navíc získali také nadějnou příležitost pro centr do vápna.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Nantes, které se snaží na trávníku soupeře srovnat stav.
     
    81
    Sala se skácel na zem po lehkém kontaktu těsně před vápnem. Hlavní rozhodčí ale nechal hru pokračovat a šance mohla přijít na druhé straně. Chazrí ale našel jen protihráče.
     
    80
    Také Ole Selnaes musel faulovat. K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Kwateng, ale míč až do vápna nedoputoval. Zachránce Saint-Étienne je tentokrát Subotić.
     
    79
    Dalším faulem se provinil na půlící lajně Diego Carlos. Hostující kapitán musel zastavit rozvíjející se akci Beriće s Chazrím.

    Vít Schück

    Branky: 74. Berić (Salibur), 85. Chazrí, 90+1. Kolodziejczak (Salibur)

    Karty:   62. Cabella (SET) – 21. Pallois (NAT), 84. Lucas Lima (NAT)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:17.
    AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Debuchy, Subotić, Kolodziejczak, Gabriel Silva – Selnaes, M'Vila – Hamouma (42. Salibur), Cabella, Diony (64. Berić) – Chazrí (86. Monnet-Paquet).
    Náhradníci: Moulin – Polomat, Saliba, Monnet-Paquet, Nordin, Salibur, Berić.

    FC Nantes: Tătăruşanu (52. Dupé) – Fábio, Diego Carlos (C), Pallois, Lucas Lima – Moutoussamy, Kwateng, A. Touré – Evangelista (46. Boschilia), Sala, Waris (69. Kolo Muani).
    Náhradníci: Dupé – Mbodji, Boschilia, Limbombe, K. Coulibaly, Kolo Muani, Louza.

    Rozhodčí: Delerue – Viala, Jouannaud
    bahis siteleri