Düsseldorf – Mohuč 0:1 (kon.)
konec
Fortuna Düsseldorf
0:1 (0:0)
1. FSV Mohuč 05
Pátek 30.11.2018, 20:30 • Esprit Arena, Düsseldorf • Německá Bundesliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:45:45)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:7.
     
    Je dobojováno! V předehrávce třináctého kola německé Bundesligy se z vydřeného vítězství raduje Mohuč, která po gólu Matety z 67. minuty ubránila výsledek 1:0. Fortuna měla několik náznaků šancí, skutečně nebezpečná přesto byla až v úplném závěru, kdy hosty na několik minut zmákla, ale balón za záda výborně chytajícího Zentnera nedostala v ani jednom případě. Mohuč tedy vítězí ve třetím z předchozích čtyř zápasů a minimálně do zítřka ji bude patřit osmé místo s tříbodovou ztrátou na pátý Bayern. Düsseldorf naopak nenavázal na výhru nad Herthou a remízu s Mnichovem a v případě zítřejšího úspěchu Stuttgartu může klesnout zpět na úplný chvost tabulky.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Rozhodčí dali Düsseldorfu ještě pár vteřin na úplně poslední akci zápasu. Střela zpoza pokutového území však proletěla vedle levé tyče nedobyté Zentnerovy brány.
     
    90+6
    Donati odhlavičkoval domácí centr na Öztunaliho, který potáhl balón přes dobrých padesát metrů. Situaci tři na tři zpoza šestnáctky zakončoval Onisiwo a pořádně protáhl Rensinga, před kterým se Mateta nedostal k dorážce.
     
    90+5
    Latza chtěl se svým kolegou pošetřit pár vteřinek u rohového praporku, nicméně hráči Fortuny získali odkop od Rensingovy branky.
     
    90+4
    Faul u levé autové čáry umožnil Stögerovi centrovat. Zentner vyběhl z branky a před levou tyčkou balón vyboxoval do relativního bezpečí.
    90+3. Benito Raman (DSF)
     
    90+3
    Ani teď se domácím nepodařilo vyrovnat! Raman jako jediný skákal po centru z rohového kopu a skutečně jen o pár milimetrů minul ze svého pohledu pravou tyč!
     
    90+2
    Niko Gießelmann se opřel do střely z voleje z levého kraje velkého vápna. Rána to nebyla vůbec špatná, ovšem Zentner ji opět vyrazil s rukama nad hlavou!
     
    90+1
    Trochu času na vyrovnání Fortuně ještě zbývá. Nad rámec druhé půle je přidáno hned pět minut!
     
    90
    Robin Zentner hraje skvělý zápas a také v devadesáté minutě drží vedení Mohuče! Stöger posunul míč na osu hřiště, odkud napřáhl Raman a hostující gólman dalším pohotovým zákrokem zabránil všeobecnému veselí v Espirit Aréně.
     
    89
    Donati mimo hlavní dění strčil do některého z domácích hráčů. Rozhodčí s ním měli hodně shovívavosti a nedali mu nabízející se druhou žlutou kartu.
    88. Rouwen Hennings (DSF)
     
    88
    Asi největší šance Düsseldorfu! Hennings zpracoval nákop z půlící čáry. lehce dezorientovaný Bell mu dal trochu času na zakončení, jenže vyběhnutý Zentner šel velmi rychle na zem a střelu vyrazil!
     
    87
    Giulio Donati byl po odehrání balónu trefen skluzujícím Gießelmannem. Následně okatě zdržoval hru a vysloužil si za to žlutou kartu.
     
    86
    Jeden z domácích hráčů zády brance sklepával míč na Benita Ramana, Ten stál na hranici šestnáctky, ale soupeři ho velmi rychle odzbrojili.
     
    85
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Karim Onisiwo.
     
    85
    A další centrovaný balón, který propadl k zadní tyči. Zentner byl opět duchapřítomný a po odrazu míče od spoluhráče zabránil rohovému kopu.
     
    84
    Düsseldorf se stále nemůže dostat do nějakého kvalitnějšího tlaku. Zimmermannův centr z pravé strany k nikomu v červeném neprošel.
     
    83
    Usami posouval míč k pravé autové čáře na Matthiase Zimmermanna. Sudí si všimli jeho ruky a nařídili rozehrávku pro Mohuč.
     
    82
    Hodně nepovedený centr proletěl nad celým vápnem a v poli ho nezastavil ani Stefan Bell, jenž spěchal k opačnému konci hřiště.
     
    81
    Robin Quaison čelil velké přesile, přesto míč udržel a prohnal se až do vápna, kde Bormuth jeho střelu srazil na rohový kop.
     
    80
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Jean Zimmer, přichází Takaši Usami.
     
    79
    Düsseldorf stále žije díky svému brankáři! Mateta nejprve nepomohl svému týmu při útočném rohu a při další akci podle rozhodčích fauloval. Kevin Stöger byl na druhé straně zakřižován a míč mu utekl do autu.
    78. Jean-Philippe Mateta (MAI)
     
    78
    Mateta si nádherně narazil se spoluhráčem, čemuž trochu přispěla i Bormuthova teč. Z pravé strany trefil jenom rozkrok Rensinga a ten zneškodnil také bezprostřední dorážku.
     
    77
    Domácí tým má na vyrovnání už pouze posledních patnáct minut. Při celkovém obrazu hry má o něco více ze hry, ale vyloženou tutovku ke skórování si přesto nevypracoval.
     
    76
    Stöger přepadl přes Aaróna. Sudí však pískali kvůli předchozímu souboji a domácí kopali standardku z velké dálky. Proto přišel nákop a ten ke všemu putoval do Zentnerových rukavic.
     
    75
    Rouwen Hennings se rychle blížil k hostujícímu vápnu. Nabízelo se mu hned několik kolegů v červených dresech, jenomže přihrál nepřesně k Zentnerovi.
     
    74
    Robin Quaison si hrudí zpracoval dlouhý pas na pravou autovou čáru. Udělal pár kroků směrem k vápnu, ale jeho spoluhráč prudkou nahrávku protečoval do autu.
     
    73
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Oliver Fink, přichází Kenan Karaman.
     
    72
    Nakonec z toho byla celá série rohových kopů. Ten poslední zprava kopal Zimmer, nicméně posadil míč na hlavu bránícího hráče.
     
    71
    Niko Gießelmann si na zadní tyči naskočil na centr z pravé strany. Hlavou asi posílal míč k pravé tyči, nicméně Zentner vše jistil vyražením na další roh.
     
    70
    Kevin Stöger z úhlu nastřelil dvoučlennou zeď a může být hodně rád, že z mizerné rozehrávky udělal alespoň rohový kop.
     
    69
    Zimmers roztáhl hru doprava na Finka, který byl na hranici šestnáctky sestřelen skluzujícím protihráčem. Sudí nejprve ponechali výhodu a až po chvilce nařídili standardku!
     
    68
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Dodi Lukebakio, přichází Benito Raman.
    67. Jean-Philippe MATETA - 0:1
     
    67
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hosté se v sedmašedesáté minutě dostávají do vedení! JEAN-PHILIPPE MATETA skvěle sladil náběh s přihrávkou Quaisona a namířil si to do šestnáctky. Před Stögerem udělal kličku na levou nohu a z úhlu propálil Rensinga, který si na míč sáhl, ale kompletně zastavit jej nedokázal.
     
    66
    Jean-Philippe Mateta o sobě dal trochu vědět akcí na pravém křídle. Ve vápně však měl jediného spoluhráče a k němu balón nedostal.
     
    65
    Jean-Philippe Gbamin se nebojí střílet z dlouhé vzdálenosti. Ukázal to i nyní, ale své spoluhráče, trenéry ani fanoušky rozhodně nepotěšil, protože míč poslal zcela mimo tři tyče.
     
    64
    Čerstvý Donati se uvolnil na pravém křídle. Centr znovu nebyl ideální a vyplynul z něj pouze Aarónův aut z opačné strany.
     
    63
    Jean Zimmer nedostihl nákop k rohu hřiště a zlostně nakopl praporek. Aarón musel vhazovat z hodně nevýhodné pozice, Düsseldorf tak vysunul napadání a míč aspoň na chvilku vybojoval.
     
    62
    Když už některá z obran trochu zaváhá, tak svou chybu okamžitě napraví rychlým ziskem balónu. Přesně to se nyní odehrálo na obranné půlce Fortuny.
     
    61
    Držení míče: 48% – 52%.
     
    60
    Hosté zaútočili proti nezformovanému soupeři. Latza nicméně přetáhl centr na Gbamina a rychlý brejk tím definitivně zpomalil.
     
    59
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Daniel Brosinski, přichází Giulio Donati.
     
    59
    Lukebakio byl zezadu faulován. Domácí rozehrávali standardku proti oslabenému soupeři, jenže Zentner žádné střele opět nečelil.
     
    58
    Lukebakio prohnal Brosinského, který dává na střídačku jasný signál, že není zdravotně v pořádku. Během kratičké chvíle tak bude následovat druhá změna.
     
    57
    Hosté z Mohuče několikrát za sebou vhazovali z levé strany. K blízkosti šestnáctky se však ani jednou nedostali a teď se musí vracet společně s Gießelmannem.
     
    56
    S Danielem Brosinským to asi nebude tak vážné. Ze hřiště odchází Jean-Paul Boëtius, kterého nahrazuje již zmíněný Levin Öztunali.
     
    55
    Ještě před střídáním Düsseldorf sbíral přihrávky na útočné polovině. Vytěžil z nich jen centr končící v rukavicích Robina Zentnera, který okamžitě rozjel protiakci.
     
    54
    Daniel Brosinski nemůže pořádně došlápnout a vypadá to, že bude prvním odstoupivším hráčem. Na střídačce se už připravuje Levin Öztunali.
     
    53
    Centr nebyl kopnutý vůbec špatně, ale žádná střela na branku z něj nevzešla. O pár vteřin později si na trávník lehl Brosinski a bude potřebovat ošetření.
     
    52
    Niakhaté bez většího váhání odkopl letící centr na rohový kop. Znovu tak probíhá hromadné stěhování hráčů před Zentnera.
     
    51
    I na startu druhé půle platí, že Fortuna je častěji na útočné polovině, ale sráží ji poměrně velký počet nepřesností. Tu poslední předvedl Zimmermann a daroval Zentnerovi odkop od branky.
     
    50
    Zimmermann ještě vhazoval, Aarón při defenzivní činnosti na hranici vápna možná zahrál rukou, ovšem sudí nic takového neviděli. Následoval jen promarněný rohový kop.
     
    49
    Daniel Brosinski o půlmetřík nedosáhl na přenesení hry k pravé autové čáře. Fortuna po vhazování z vlastní půlky ihned zaútočila, ale Zimmerův centr zprava byl zablokován.
     
    48
    Hosté se uprostřed hřiště provinili proti pravidlům, i když si Danny Latza myslel přesný opak. Po rozehrávce Fortuny nicméně balón pohodlně získali zpět do svého držení.
     
    47
    Ani Mohuč na zakončení nečekala dlouho. Nějak vážné to ale nebylo, Jean-Philippe Gbamin z dálky minul Rensingovu branku o pořádný kus.
    46. Aarón při likvidaci centru ohrozil vlastního brankáře
     
    46
    Domácí vstoupili do druhé poloviny zápasu hodně nebojácně. Lukebakio zleva centroval a Aarón hodně nebezpečně srazil balón směrem k vlastní brance. Naštěstí pro něj brankář Zentner stihl zareagovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém byla Fortuna trochu aktivnější, jenomže většina akcí skončila jen u náznaků nějaké šance. V úvodní půlhodině dělal mohučské obraně nejvíce problémů Lukebakio, který z několika možností vyprodukoval jedinou střelu na branku a tu Zentner navíc vychytal. Na druhé straně stálo za zmínku snad jenom nepřesné zakončení Gbamina, takže se do šaten odchází za trvajícího stavu 0:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Z tohoto typu standardní situace už Mohuč nic nevymyslela. Mezitím se jediná nastavená minuta blíží ke svému závěru.
     
    45
    Standardku z levé strany tentokrát rozehrál Daniel Brosinski, který trochu překvapivě střílel na bližší tyč. Balón letěl vedle branky, ale letící Zentner ho přesto vyrazil na roh.
     
    44
    První žlutá karta tohoto zápasu. Robin Bormuth nestíhal rozběhnutého Latzu a zezadu jej doslova objal kolem hrudníku.
     
    43
    Pierre Malong poslal vpřed pomalý nákop, který nenadělal v šestnáctce žádnou větší paseku. Rensing definitivně uklidnil situaci lapením centru Aaróna.
     
    42
    Belgický autor hattricku ze hřiště Bayernu zůstal v šestnáctce ležet. Mohuč na to nebrala ohled a došla si pro nedovolený zákrok Zimmera na Quaisona.
     
    41
    Lukebakio si na ose hřiště výtečně pokryl míč v zahuštěném prostoru a vyrazil s ním až do vápna. Tam si až příliš ochotně šel pro penaltu a hlavní rozhodčí zůstal naprosto v klidu.
     
    40
    Malongův centr se stal snadnou kořistí pro Fortunu, která vyrazila do rychlého kontru. Kamiński se jako stoper octl skoro na hrotu útoku a podle toho to i dopadlo, když přihrál přesně k Zentnerovi.
     
    39
    Jean-Philippe Gbamin se vydal do protiútoku, na jehož konci nastřelil nohy clonícího protihráče a zařídil pro hosty rohový kop.
     
    38
    Z nařízeného rohu už domácí nezahrozili, nicméně stále zůstávají hned vedle pokutového území, odkud budou vhazovat.
     
    37
    Menší propadnutí Mohuče ve středové čáry. Zimmer rychle otočil hru, Aarón jeho centr poslal do vzduchu, načež Zentner balón jen vyboxoval a vše skončilo sraženou střelou Finka.
     
    36
    Zimmer zprava posílal přízemní pas do šestnáctky, ale míč se zastavil o nohy dobře postaveného obránce. Domácí se tak museli vrátit do středu hřiště.
     
    35
    Fortuna se dobrovolně vrátila s míčem až k vlastnímu brankáři. Ten se dostal do hry chvíli po faulu na půlící čáře, když ze vzduchu sebral další z celé řady centrů.
     
    34
    Malong pochybil v rozehrávce na vlastní půlce. Ztrestat to mohl Rouwen Hennings, jenže Zentner prudkou střelu z delší vzdálenosti bezpečně vyrazil.
     
    33
    Lukebakio po hezké otočce ztratil míč ve středovém kruhu. Hosté ihned zamířili na levé křídlo, avšak Jean-Paul Boëtius odcentroval přesně do náruče Rensinga.
     
    32
    Zimmermann neměl šanci dosáhnout na přetažený centr od Lukebakia. Balón skončil v autu a Zentner z klidu rozehrává.
    31. Jean-Philippe Gbamin (MAI)
     
    31
    O pár vteřin později Mohuč zahrozila o něco více. Před pokutovým územím dostal Gbamin prostor na navedení míče na levou nohu a z jednadvaceti metrů jen o kousek přestřelil horní tyč.
     
    30
    Boëtius neměl klid na centr z levého křídla. Hosté to zkusili kombinačně, avšak Malong vše zazdil hodně nepřesnou střelou z necelých třiceti metrů.
     
    29
    Michael Rensing dosud neměl prakticky žádnou práci, a tak vzal zavděk dobře načasovaný výběh za nepříliš podařeným centrem od rohového praporku.
     
    28
    Po dlouhém autu Brosinského všichni počítali, že Quaisonovi bude odpískán útočný faul. Překvapivě se nestalo a hosté budou mít k dispozici rohový kop.
    27. Dodi Lukebakio (DSF)
     
    27
    Obrana Mohuče se hodně rozestoupila. Pro přihrávku ze středového kruhu si tak zabíhal Lukebakio, jenž si na hraně vápna přehodil míč na pravačkou, ovšem zakončení se mu vůbec nepovedlo.
     
    26
    Bellovi se nepovedlo dostat míč zcela do bezpečí. Na ose hřiště ho pro sebe ještě ukořistil Stöger a vypálil vysoko nad břevno.
     
    25
    Mohuč není schopna kontrolovat balón po delší časový úsek. Ve statistice držení míče tak mají jasně navrch domácí fotbalisté.
     
    24
    Lukebakio byl terčem centru z pravé strany. Balón ale nezpracoval a zároveň se od něj odrazil mimo dosah nedaleko stojícího Finka.
     
    22
    Hennings si zpracoval delší pas z hloubi pole. Po otočce ihned napřáhl zpoza vápna, ale napálil jenom jednoho ze soupeřů.
     
    21
    Gießelmann byl na vlastní polovině aktivně napadán Matetou. Pomohl mu až odpískaný faul, po kterém opět hraje Fortuna.
    20. Dodi Lukebakio (DSF)
     
    20
    Jeden z domácích rychle prodloužil přihrávku přes střed hřiště do běhu Lukebakia, který zleva běžel na Zentnera a právě do něj svou střelu i umístil.
     
    19
    Aktivní Lukebakio na poslední chvíli roztáhl hru z osy hřiště doleva, kudy zrovna běžel Zimmermann, ovšem Zentner jeho cent vyrazil do relativního bezpečí.
     
    18
    Niakhaté udělal obrovskou chybu kousek před vlastním vápnem. Fortuna ji ale nepotrestala, neboť následný centr putoval do Zentnerových dlaní.
     
    17
    Lukebakio se hodně pomalu vracel z ofsajdového postavení a akce Düsseldorfu kvůli němu musela skončit ještě předtím, než pořádně začala.
     
    16
    Hosté dostali ponechanou výhodu po faulu ve středu hřiště. Fortuna se nicméně stihla zatáhnout v hojném počtu a na své pravé straně akci soupeře ukončila.
     
    15
    Domácí přenesení hry k levé autové čáře se minulo účinkem. Balón ale získali zpět ihned po Brosinského neúspěšném vhazování.
     
    14
    Dodi Lukebakio na levém křídle ošálil Bella a vběhl do vápna. Bohužel pro svůj tým celou akci zazdil nepřesnou přihrávkou na nabízejícího se Hennigse.
     
    13
    Adam Bodzek ucítil kontakt s rukou Quaisona a svalil se k zemi. Rozhodčí ihned zareagoval a přiřkl míč Düsseldorfu.
     
    12
    Robin Bormuth se postavil do dráhy dalekonosné střely a nepustil míč do pokutového území. Po včasném zásahu to nebude ani roh.
     
    11
    V přechodech do útoku je vidět velký rozdíl. Fortuna sází na dlouhé míče, naopak Mohuč hodně pomalu rozehrává z vlastní obrany. Platí to i v těchto vteřinách.
     
    10
    Jean-Paul Boëtius nezvládl kličku na hranici šestnáctky a míč mu utekl do autu. Pokračovat se bude odkopem od branky Michaela Rensinga.
     
    9
    Lukebakio neúspěšně bojoval o další dlouhý nákop, Mohuč ukliďnuje hru pozvolnou kombinací na vlastní polovině.
     
    8
    Robin Zentner vyběhl proti prodlouženému nákopu, ale byl u něj jako druhý. Střelu Lukebakia zablokoval a na řadu přišel další roh. Gólman Mohuče letící centr schoval do svých rukavic.
     
    7
    Daniel Brosinski potáhl míč po pravé straně. Quaison na středu vápna ještě roztáhl hru doleva, kam z druhé vlny přiběhl Aarón, jenže bez zpracování vypálil hodně nepřesně.
     
    6
    Posila z Bochumi tentokrát centrovala až před pokutové území, jeden z jeho spoluhráčů proti dvěma o míč přišel a chvíli to i zavánělo rychlým protiútokem Mohuče.
     
    5
    Zimmermann si kousek před vápnem navedl míč na pravačku. Po ztečované střele následoval rohový kop Kevina Stögera, jenž si po zákroku Latzy centr ještě jednou zopakuje.
     
    4
    Mohuč se na několik desítek vteřin zabydlela na útočné polovině. Když už se konečně rozhodla vymyslet něco odvážnějšího, tak přišla nepřesná přihrávka končící v zámezí.
     
    3
    Co se hry samotné týče, tak je zatím hodně opatrná. Oba týmy se jen nenápadně oťukávají a hrají co nejbezpečněji to jde.
     
    2
    Hrát se bude v téměř ideálních fotbalových podmínkách. Na konec listopadu je teplota na příjemných jedenácti stupních a trávník je rovněž v naprosto perfektním stavu.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hosté, kteří nastupují v černých, zatímco domácí v kompletně červených dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Fortuna Düsseldorf: Rensing – Zimmermann, Bormuth, Kamiński, Gießelmann – Zimmer, Stöger, Bodzek, Fink, Lukebakio – Hennings.
    Náhradníci: Theissen – Ducksch, Nielsen, Karaman, Morales, Raman, Usami.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Brosinski, Bell, Niakhaté, Aarón – Gbamin, Malong, Latza – Mateta, Boëtius, Quaison.
    Náhradníci: Dahmen – Donati, Hack, Maxim, Onisiwo, Öztunali, Ujah.

    Rozhodčí: Gräfe – Sinn, Achmüller.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Hosté mají za sebou stejnou minulost jako jejich soupeři. Z prvních tří kol urvali sedm bodů a pak nevyhrál ani jeden ze sedmi následujících zápasů. Během této doby se Mohuč propadla tabulkou a navrch vypadla i z národního poháru, když v prodloužení nestačila na Augsburg. Změna k lepšímu přišla se začátkem listopadu, Mohuč nejprve urvala výhru 2:1 s Brémami a o týden později odvezla všechny body také z Freiburgu. Dobrou formu chtěla Mohuč přenést i přes reprezentační pauzu do zápasu proti Dortmundu, se kterým odehrála povedenou partii, ale nakonec prohrála 1:2. V tabulce se kvůli tomu propadla na desáté místo, za dvanáct zápasů vstřelila jen jedenáct branek, z toho nejčastěji skóroval třígólový Jean-Philippe Mateta.
     
    Fortuna Düsseldorf

    Ligový nováček neměl špatný začátek sezóny, z úvodních čtyřech kol jen jednou nebodoval, jenže v lize následně šestkrát za sebou prohrál. Poslední reprezentační přestávku však Fortuna orámovala dvěma skvělými výsledky, na svém hřišti nejprve porazila berlínskou Herthu 4:1 a před týdnem senzačně přivezla bod z Mnichova, kde svěřenci Friedhelma Funkela prohrávali čtvrthodinu před koncem 1:3, ale díky hattricku Lukebakia překvapivě vyrovnali na 3:3. Düsseldorf se díky tomu odlepil z posledního místa a ze sedmnácté pozice aktuálně ztrácí na první nesestupovou příčku jediný bod. Nejlepším týmovým střelcem je s pěti přesnými zásahy již zmíněný Belgičan Dodi Lukebakio.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu třináctého kola německé Bundesligy. Od dvaceti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na utkání mezi Fortunou Düsseldorf a Mohučí!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Michal Břuchanský

    Branky: 67. Mateta (Quaison)

    Karty:   44. Bormuth (DSF) – 87. Donati (MAI)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:7.
    Fortuna Düsseldorf: Rensing – Zimmermann, Bormuth, Kamiński, Gießelmann – Zimmer (80. Usami), Stöger, Bodzek, Fink (73. Karaman), Lukebakio (68. Raman) – Hennings.
    Náhradníci: Theissen – Ducksch, Nielsen, Karaman, Morales, Raman, Usami.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Brosinski (59. Donati), Bell, Niakhaté, Aarón – Gbamin, Malong, Latza – Mateta, Boëtius (56. Öztunali), Quaison (85. Onisiwo).
    Náhradníci: Dahmen – Donati, Hack, Maxim, Onisiwo, Öztunali, Ujah.

    Rozhodčí: Gräfe – Sinn, Achmüller
    bahis siteleri