Kazaň – Jaroslavl 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 3:2 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 30.11.2018, 17:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Rob KLINKHAMMER - 5:3
     
    59:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Senzační vyrovnání už se konat nebude! Arťom Iljenko hrubě pokazil přihrávku z rohu útočného pásma k modré čáře. Kotouč vystihl ROB KLINKHAHMMER a z velké dálky trefy přesně do prázdné klece. Bez asistence.
     
    59:06
    Ilja Konovalov odjel na střídačku a Jaroslavl to ještě bude zkoušet v šesti proti pěti!
    58:54 Andrej LOKTIONOV - 4:3
     
    58:54
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Hosté znovu snižují a minutu před koncem jsou zpátky ve hře! Nakládal se po zablokované střele rozhodl pro pas k levému mantinelu. Denis Alexejev z něj vykouzlil senzační křižný pas na ANDREJE LOKTIONOVA a ten se ve své několikáté šanci už nemýlil. Střelou bez přípravy trefil odkrytou polovinu branku a zdramatizoval závěr zápasu! Asistence: Denis Alexejev, Jakub Nakládal.
    55:06 Arťom ILJENKO - 4:2
     
    55:06
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Zaripov si na trestné lavici dlouho neposeděl a po zbytečném faulu může zpytovat svědomí. Jurtajkin před brankovištěm pohotově prodloužil Alexejevovu přihrávku z pravé strany k zadní tyči, kde byl úplně volný ARŤJOM ILJENKO a neměl problém zamířit do odkryté branky. Asistence: Danil Jurtajkin, Denis Alexejev.
     
    54:38
    Naprosto zbytečný faul Denise Zaripova, jenž neustál souboj v rohu útočného pásma a vleže hokejkou sekl odjíždějícího protihráče.
    51:14 Justin AZEVEDO - 4:1
     
    51:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Nyní už to vypadá s šancemi Jaroslavle hodně bledě! Konovalov jenom vyrazil prudkou střelu od modré čáry. U jeho brankoviště vznikl obrovský závar, do kterého se zapletli skoro všichni hráči a nakonec to byl JUSTIN AZEVEDO, který k chumlu těl přijel jako poslední a zaregistroval volný puk, jenž dotlačil až za brankovou čáru. Bez asistence.
    49:44 Vladimir TKAČOV - 3:1
     
    49:44
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí opět vedou o dva góly a přibližují se vítězství! Jaroslavli se vymstila špatná přihrávka v útočném pásmu, Klinkhammer vyrazil do protiútoku a zprava bekhendem přihrál přes Jelesina na VLADIMIRA TKAČOVA, který zamířil ze svého pohledu do pravého horního rohu. Asistence: Rob Klinkhammer.
     
    45:44
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., vražení na hrazení).
    38:14 Artur KAJUMOV - 2:1
     
    38:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dvě minuty před přestávkou už se hosté prosadili a snižují na 1:2! Vše začalo u individuální chyby Popova, jenž přišel o puk v obranném pásmu. Kovalenko z levého kruhu ihned přihrával na ARTURA KAJUMOVA a Garipov na povedenou střelu z osy hřiště nedosáhl. Asistence: Nikolaj Kovalenko.
     
    35:45
    Rafael Batyršin fauloval za domácí brankou a je z toho první přesilová hra tohoto zápasu. Výhodu o jednoho muže budou mít hosté z Jaroslavle.
    24:27 Arťom MICHEJEV - 2:0
     
    24:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars odskakuje do dvougólového náskoku! Rozjetý Potapov byl na pravé straně odstaven od puku, který však doputoval na hokejku ARŤOMA MICHEJEVA. Ten z úhlu nahazoval do brankoviště a Konovalov si vlastní hokejkou srazil puk do branky. Asistence: Alexej Potapov, Roman Manuchov.
    05:28 Roman MANUCHOV - 1:0
     
    05:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se v šesté minutě dostávají do vedení! Kapitán Svitov vyhrál vhazování nad Iljenkem, kotouč tím dostal na ROMANA MANUCHOVA a jeho střela zápěstím zpoza pravého kruhu zapadla do pravého horního rohu Konovalovy brány. Asistence: Alexandr Svitov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Manuchov (Svitov), 25. A. Michejev (A. Potapov, Manuchov), 50. Tkačov (Klinkhammer), 52. Azevedo, 60. Klinkhammer – 39. Kajumov (Kovalenko), 56. Iljenko (Jurtajkin, Alexejev), 59. Loktionov (Alexejev, Nakládal)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Podjapolskij) – Markov, Jarullin, Abrosimov, Batyršin, Postma, Manuchov – Zaripov, Azevedo, Sekáč – A. Potapov, A. Michejev, Lukojanov – Galijev, An. Popov, M. Gluchov – Klinkhammer, Svitov (C), Tkačov – Kara.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Nakládal, Afanasjev, Kronwall (C), Jelesin, N. Averin, M. Osipov, Čerepanov – J. Averin, Kontiola, Loktionov – Kartajev, Iljenko, Apalkov – Kudrjavcev, Alexejev, Jurtajkin – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Slepec.

    Rozhodčí: Vasiljev, Fraňo – Judin, Berseňjov

    Diváci: 6 804
    bahis siteleri