Liberec – Žďár n/S 17:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
17:0 (9:0, 3:0, 5:0 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 30.11.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Liberce se s vámi loučím, přeji příjemný večer, a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (18:52:59)
     
    Tygři zvítězili neskutečným poměrem 17:0 a postarali se o nejvyšší výhru v letošní sezóně!

    Domácí kontrolovali zápas od začátku až do konce. Plameny se nezmohly na žádný odpor a na Vysočinu si tak vezou pořádný gólový příděl. Hattrick vstřelil David Putz.
     
    Konec zápasu.
     
    6. série
    1:0
    Macek (ZNS) neproměňuje.
     
    6. série
    1:0
    Plos (LIB) proměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Kříž (LIB) neproměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Burda (ZNS) neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Gajda (LIB) neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Doležal (ZNS) neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Putz (LIB) neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Valkoun (ZNS) neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Masař (LIB) neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Procházka (ZNS) neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Böhm (LIB) neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Slanař neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    64:53
    Ondřej Kříž mohl zabránit samostatným nájezdům. Škoda pro Liberecké, že zpoza obránce vyslal pěknou střelu pouze do břevna, které se hlasitě ozvalo!
     
    64:15
    Plameny se ve druhé polovině nadstavby osmělily a dokonce si vynutily vhazování v útočném pásmu, po kterém Slanař minul zařízení.
     
    63:40
    Pelikán s pukem na hokejce šetřil čas. Poté to zkoušel zleva Kryštof Valkoun, ale Vopravil si poradil a rychle rozehrává.
     
    62:52
    Obléhání Havlíkovy svatyně zakončil Jakub Hladík svižnou střelou z levého kruhu. Hostující brankář ji schovává ve výstroji, hra je tedy přerušena.
     
    61:46
    Petr Gajda uháněl úplně sám na branku, nicméně zakončení mezi betony nedotáhl do úspěšného konce!
     
    61:20
    Střelecký pokus Jakuba Šedivého vyrazil pohotový Havlík. Majitel kotouče se tím ovšem nemění.
     
    60:59
    Liberec se soustavně drží v útočném pásmu, hosté se marně snaží vysvobodit.
     
    60:31
    Putz nastřelil puk před branku na Trundu, který ho už po zpracování nedokázal doklepnout do sítě.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Přízemní střela Jakuba Hladíka z oblasti levého kruhu pro vhazování projela kolem tyčky pouze z vnější strany. Základní hrací doba se chýlí ke konci.
     
    59:14
    David Putz luxusní přihrávkou skoro přes celé kluziště mohl vyslat do úniku Patra Gajdu. Ten si ke své smůle nepohlídal modrou čáru, je z toho postavení mimo hru.
     
    58:28
    David Putz se pohledně protáhl až na pravý kruh. Poté hledal místo pod horní tyčkou, nicméně vystřelil těsně nad její úroveň.
     
    58:11
    Liberecká střela byla před brankovištěm tečována mimo hrací plochu. Bude se tedy vhazovat po levé ruce gólmana Filipa Havlíka.
     
    56:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši znovu udeřili. Vojtěch Polák našel z pravého rohu ofenzivní zóny mezi kruhy stojícího MIKULÁŠE JENČOVSKÉHO, jehož okamžitá střela propadla Havlíkovi až za čáru! Asistence: Vojtěch Polák, Filip Kříž.
     
    56:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je nakonec využita! Martin Böm zakončil bleskurychlou rozebírku hostujícího čtyřlístku křižnou přihrávkou na JAKUBA HUJERA, který zamířil do odkryté klece. Asistence: Martin Böhm, Petr Gajda.
     
    55:57
    Böhm zavezl kotouč do pásma. Tam se modrobílí nedokázali udržet, a už jsou opět vyhnáni až ke Štěpánu Vopravilovi.
     
    55:26
    Liberečtí pokračovali v kombinaci, ale více už nevystřelili a SKLH se osvobozuje dalekonosným vyhozením.
     
    54:49
    Po nádherné kombinaci pálil bez přípravy Jakub Šedivý, jehož dělovka z mezikruží mířila o malinký kousíček mimo!
     
    54:40
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pelikán – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:51
    Lukáš Plos po tvrdém hitu zůstal chvilku ležet na ledové ploše. Sudí přerušili hru, načež se domácí útočník s pomocí spoluhráčů vyhrabal na nohy.
     
    53:24
    Vít Bačkovský ze slušné pozice minul. Žďár opět mohl platit vysokou cenou, Bennet Rossmy totiž z brejku mířil sám na branku. Snažil se zakončit bekhendem mezi gólmanovy nohy, což Havlík přečetl!
     
    52:16
    Vojtěch Polák se důrazně natlačil na brankoviště, přihrávku z levé strany ovšem před Havlíkem nasměroval pouze do jeho betonu.
     
    51:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    One man show DAVIDA PUTZE! Tygr si v rohu útočného pásma přivlastnil puk, obhodil si s ním dva soupeře, a poté bekhendem dokonal ódu na hokejovou radost. 15:0! Asistence: Jakub Hladík.
     
    51:10
    Do Putzovy střely obětavě zaklekl Vít Bačkovský. Tlak domácích pokračoval nebezpečnou tečí Tomáše Trundy.
     
    50:24
    Tomáš Slanař naprosto zbytečně poslal puk vysokým obloučkem pouze na zakázané uvolnění. Když už se zdá, že by Plameny mohly zaútočit, mnohdy se samy i šanci připraví.
     
    49:21
    Lukáš Plos z otočky poslal puk na Adama Měchuru. Ten se snažil o přehození puku na bekhend, avšak ztratil stabilitu a skončil na všech čtyřech.
     
    48:36
    Jakub Hladík se bez přípravy opřel do touše na modré lajně. Tvrdý projektil skončil na Havlíkových betonech, hra je posléze přerušena.
     
    48:14
    Následuje zakázané uvolnění SKLH. Zajímavé je, že se zatím dnešní utkání odehrává zcela bez vyloučení. Tygři měli ponechanou pouze jednu výhodu, kterou však gólově zužitkovali, k přesilovce tudíž nedošlo.
     
    47:38
    Jenčovský z pravého kruhu hledal před brankoviště směřujícího Tomáše Trundu, tomu k zakončení kousek scházel.
     
    46:58
    Hosté by se rádi trošku osmělili, jenže Severočeši jim snahu v postupu do třetiny rezolutně zatrhli. Hra se tedy opět obrací na druhou stranu.
     
    46:08
    Liberečtí nepolevují v aktivitě. Petr Gajda vzal na sebe zakončení dalšího rychlého průniku do pásma. Škoda pro Bílé Tygry, že mířil příliš vysoko.
     
    45:42
    Po křižné přihrávce okamžitě zakončoval z levého kruhu Lukáš Plos. Na hattrick však zatím nedosáhl, střela lízla síť pouze z boku!
     
    44:44
    Měchura pěknou bekhendovou přihrávkou připravil tutovku Jakubu Hujerovi, jehož zakončení z mezikruží trefilo navrátivšího Filipa Havlíka do hrudi!
     
    43:40
    Další šanci vezl Bennet Rossmy. K domácí smůle mu při snaze o přihrávku před prázdnou branku sjel gumový nesmysl z čepele.
     
    42:18
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou: ze hřiště odchází Prchlík, přichází Havlík.
     
    42:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná akce Tygrů pramení ve čtrnáctý gól. Tomáš Trunda se prohnal po levém křídle, načež našel na ose hřiště číhajícího DAVIDA PUTZE, jenž snadno prostřelil Prchlíka. Ten se opět vydává střídat. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    41:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třináctka je pro Liberecké v dnešním případě rozhodně šťastné číslo. ADAM MĚCHURA totiž z pravého kruhu rychlou střelou přidává další trefu! Bez asistence.
     
    41:20
    Jakub Masař si pohrával s pukem v rohu útočného pásma. Sjela se k němu dvojice obránců, jeden mu uštědřil lehký krosček, nebezpečí je tedy zažehnáno.
     
    40:18
    Böhm po rychlé souhře hledal před branku spěchajícího Luku Vodlana, jemuž k dosáhnutí na kotouč kousek chyběl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:34.
     
    Po čtyřiceti minutách hry vedou Severočeši už o dvanáct branek. Nutno podotknout, že se hosté trošku zlepšili. Především gólman Prchlík předvedl několik skvělých zásahů, které jeho tým ochránily od ještě větší destrukce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    A ještě jedna tutovka! Martin Böhm našel zpoza brány Benneta Rossmyho. Gólman Prchlík byl natlačený u své levé tyče, jenže německému forvardovi zakončení trvalo příliš dlouho. Strážce žďárské svatyně se tedy stihl včas přemístit!
     
    39:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Účelná kombinace vede ke dvanáctému gólu. Vojtěch Polák nabídl kotouč mezi kruhy MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU. Ten nespekuloval a milimetrově přesnou ranou do horního růžku rozvlnil síť! Asistence: Bennet Rossmy.
     
    38:50
    Tygři to nadále zkoušejí. Polákovo zakončení z levého kruhu pro vhazování ukryl Prchlík ve své výstroji, čeká nás tedy další buly.
     
    38:01
    V ojedinělé příležitosti Plamenů se zjevil Sebastian Bendy. Štěpán Vopravil jeho střelu vykopl betonem před sebe, nicméně obránci byli nablízku.
     
    37:28
    Do listiny střelců se mohl zapsat také Jakub Šedivý, jehož střelu z levého kruhu opět dokázal Prchlík zpacifikovat.
     
    36:32
    Neskutečný zákrok Jaroslava Prchlíka! Gólman Plamenů se exkluzivně přesunul proti na první pohled formální střele Jakuba Masaře, kterého vybízel v přečíslení Hujer. Vzduchem prosvištěla lapačka!
     
    35:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se v předešlých minutách marně snažili o další gól, nicméně teď už je čekání konec! Luka Vodlan obdržel přihrávku do mezikruží. Přízemní ránu Slovince vykopl Prchlík před LUKÁŠE PLOSE, který ji dorazil do branky. Asistence: Luka Vodlan.
     
    34:57
    Martin Böhm se povedeně protáhl až mezi kruhy. Ještě posunul puk na Davida Putze, který jej zblízka poslal pouze do břicha Jaroslava Prchlíka!
     
    34:19
    Trunda si proti Peckovi troufl na drzou kličku, avšak obránce Plamenů ji velmi dobře přečetl a tělem mladého Tygra odstavil od kotouče.
     
    33:29
    Brankostroj se trošku zadrhl, i když šancí neubývá. Jakub Hladík pálil bez přípravy za přesouvajícího se Prchlíka, jenž skvěle zasáhl!
     
    32:43
    Hladíkovo přízemní nahození tečoval Adam Měchura vysoko nad horní tyčku. Ačkoliv se hraje v pěti na obou stranách, vypadá to, jako by LIberec měl přesilovku.
     
    31:59
    Štěpán Vopravil si před dojíždějícím soupeřem trošku pohrál s pukem, načež jej po mantinelu poslal ven z domácího obraného pásma.
     
    31:27
    Luka Vodlan zakončil individuální akci střelou, která prolétla pouze nad horní tyčí žďárské klece. Liberečtí zůstávají ve velkém náporu.
     
    30:42
    Mikuláš Jenčovský v přečíslení Liberce ztratil rovnováhu. Tím ovšem akce nekončila, Filip Kříž se snažil zpoza klece procpat černou gumu za beton. Ta skotačila na brankové čáře, leč nepřešla ji.
     
    29:40
    Velké šance na obou stranách! Nejprve pálil v přečíslení hostující Slanař bekhendem těsně vedle, aby o chvilku později nastřelil Tomáš Trunda v obdobné situaci betony.
     
    28:49
    Maskovaný muž měl opět práci, sražený pokus Petra Gajdy ale schoval pod tělem včas. Další gól tak v tento moment nepadá.
     
    28:00
    Parádní akce Jakuba Hujera! Šikovný forvard se z pravého křídla natlačil až před branku. Zblízka poté pálil na Prchlíka, jehož zřejmě ochránila branková konstrukce.
     
    27:42
    Hladíkovo nahození bylo sraženo do oblasti kruhů, odkud SKLH dostalo puk pryč. Severočeši se rychle chtěli vrátit zpátky do pásma, avšak píská se ofsajd.
     
    26:56
    Kříž byl před Prchlíkem znovu aktivní. Brankář Plamenů jej v tomto případě dorážet nenechal, načež útočník Liberce obdržel ještě menší políček od obránce.
     
    26:38
    Polák ujel do rychlého brejku. Snažil se oslovit Filipa Kříže, který prudkou přihrávku nedokázal ideálně zpracovat. Hosté tedy nyní odolali.
     
    25:49
    Petr Gajda trošku zaváhal ve svém pásmu. Liberci se tedy nepodařilo přejít do ofenzivy a Vopravil musel krotit snahu jednoho ze Žďárských na brankovišti.
     
    24:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pod Ještědem se čepuje rychlá desítka! Tygři vyrazili do rychlého brejku. Bennet Rossmy z levé strany věděl o LUKÁŠI PLOSOVI, jenž najížděl před brankoviště. Adresoval mu tedy přesný pas, po kterém druhý jmenovaný s lehkostí poslal touš za Prchlíka. Asistence: Bennet Rossmy, Jakub Hladík.
     
    24:10
    Filip Kříž měl před sebou prostor na levém křídle. Využil jej tedy až k nájezdu před Jaroslava Prchlíka, kterého zblízka trefil do hrudi!
     
    23:30
    Jenčovského zakončení bekhendem z mezikruží přes obránce na klec Žďáru neprošlo. Šelmy nadále útočí.
     
    22:51
    Plameny se trošku rozpálily v útočné zóně. Vopravil ale zasahovat nemusel, načež se domácí tým z menšího tlaku vymanil.
     
    22:11
    Gajda podnikal jízdu přes soupeřovu třetinu. Poté se snažil přihrát na modrou čáru, avšak trefil se přesně mezi liberecké beky.
     
    21:27
    Nahození Šedivého ze středního pásma gólman Žďáru zkontroloval. Jeho spoluhráči posléze poslali černou gumu na zakázané uvolnění.
     
    20:55
    Bennet Rossmy se trošku nechal unést momentálním stavem. Na Prchlíka už se hnal úplně sám, jenže místo zakončení volil přihrávku zpět, kde už nikdo nestál.
     
    20:18
    Kryštof Valkoun vystřelil po ledě z levého kruhu. Vopravil bezpečně nastavil beton, hosté se snaží udržet v pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:50.
     
    Je za námi úvodní perioda, která zřejmě nepotřebuje další komentář. Na ledě se nachází pouze jedno mužstvo, Liberec dominuje až zarážejícím způsobem, což jasně dokazuje hned devět vstřelených branek! Uvidíme, kam až se dnes skóre vyšroubuje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Otakar Beran v samotném závěru první části nahodil od modré čáry na Vopravila. Ten použil lapačku, načež chtěl rozehrát, ale soupeř byl nablízku.
     
    19:46
    Sebastian Bandy se zkusil individuálně prosadit. Dostal se až před pravý kruh, dobře bránící Dvořák však jeho zakončení zblokoval na zadní mantinel.
     
    18:49
    Domácí kombinovali v Prchlíkově blízkosti, nicméně ten nyní zasahovat nemusel. Střela jednoho z Tygrů zpoza kruhů nebyla přesná.
     
    18:30
    Jakub Hladík byl nejrychleji u nahozeného puku ve vlastním obranném pásmu. Liberečtí se tedy mohou okamžitě vydat kupředu, hostující obrana se snaží zformovat.
     
    16:56
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou: ze hřiště odchází Havlík, přichází Prchlík.
     
    16:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Filip Havlík si tento moment za rámeček rozhodně vystavit nenechá. Vojtěch Polák urazil velkou vzdálenost, načež nabídl šanci FILIPU KŘÍŽOVI. Ten vystřelil na bližší tyčku. Zdálo se, že Havlík poměrně jednoduché zakončení zkrotí, avšak touš mu propadl za záda a je tu další střídání gólmanů! Asistence: Vojtěch Polák, Tomáš Trunda.
     
    16:11
    Tomáš Trunda se nádherně zbavil hned dvou protihráčů. Následná přihrávka našla na levém kruhu Davida Putze, jenž už situaci malinko prováhal.
     
    15:16
    Velká skrumáž před brankou Plamenů další požár nespustila. Jakub Dvořák se sápal po volném puku, jenže Filip Havlík po něm rychle skočil a poslal jej pryč.
     
    14:24
    Jakub Masař se prohnal po pravé straně až do blízkosti brány. Poté hledal mezi kruhy najíždějícího Adama Měchuru, leč ten v obležení nezakončil.
     
    13:44
    beran vyhrál ve středu pole sprinterský souboj s Plosem. Na puku byl tedy jako první, načež jej postrčil do útočného pásma, kde se mohou hosté zkusit usadit.
     
    12:31
    Pozor, poprvé musel do akce také Štěpán Vopravil! Nejednalo se ale o nic závažného, střelu Elise, která postrádala patřičnou razanci, v klidu vyrazil.
     
    11:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce přináší další liberecký zářez do pažby. Výborný přehled prokázal obránce Jakub Hladík, jehož přihrávka napříč útočným pásmem přistála na čepeli PETRA GAJDY. Ten pálil z pravého kruhu nemilosrdně! Asistence: Jakub Hladík, David Putz.
     
    10:49
    Domácí kapitán Jakub Šedivý zkusil štěstí od modré čáry, Filip Havlík si nyní dobře vykoukl a střelu za hradbou těl včas nalezl.
     
    10:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si ze svého soka nadále dělají trhací kalendář. BENNET ROSSMY se přes statickou defenzivu dostal až mezi kruhy a skvělou ranou do šibenice zvyšuje na 7:0! Asistence: Martin Böhm, Luka Vodlan.
     
    09:50
    Luka Vodlan mohl znovu navýšit skóre, když se snažil před brankou tečovat přihrávku za Havlíkův beton. Ten jej udržel pevně na ledě!
     
    08:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kouzlo nového gólmana budiž odčarováno. Žďárští opět propadli, domácí se tedy dostali do přečíslení tří na jednoho. Táhl jej zleva PETR GAJDA, který nic nevymýšlel, vzal to na sebe, a ranou na bližší tyč našel mezírku v Havlíkově postoji. Asistence: Jakub Šedivý, Tomáš Trunda.
     
    08:31
    Jakub Masař se obtočil kolem branky, kde mu soupeř nechal trestuhodně mnoho prostoru. Puk se snažil za čáru dorazit Adam Měchura, jenže Havlík, ač dezorientován, vyšel ze situace úspěšně.
     
    07:57
    Filip Havlík si připisuje první úspěšný zákrok, dokázal totiž lapit zakončení Böhma po pěkném individuálním průniku. Hra je přerušena, vše se chystá na buly.
     
    07:20
    Damaškovo jemné nahození od modré lajny na hraně vysoké hole sklepl Bennet Rossmy. Nově příchozí Havlík zasahovat nemusel, kotouč skončil mimo.
     
    06:03
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou: ze hřiště odchází Prchlík, přichází Havlík.
     
    06:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy nepolevují a pokračují v destrukci soupeře. Ten měl nyní pořádnou smůlu! Přihrávku zpoza brány jeden z beků tečoval přímo na gólmanovy betony. Od těch se touš odrazil na hůl DAVIDA PUTZE, který už nemohl nedat. 5:0! Pro Prchlíka je to poslední kapka a střídá. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    05:44
    A další zakázané uvolnění v podání Plamenů. Ty se zatím do zápasu vůbec nedostaly, musí to pro ně být průběh jak ze zlého snu.
     
    05:28
    Marek Brúha se dostal k puku ve vlastním obranném pásmu. Poté si nikterak nekomplikoval situaci a vyhodil jej až na zadní hrazení, píská se icing.
     
    04:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům nepomohl ani oddechový čas po třetí inkasované brance a znovu kapitulují. Ondřej Šíma nabídl střílenou přihrávku MARTINU BÖHMOVI, jenž pouze nastavil hokejku a nasměroval gumový nesmysl za nešťastného Prchlíka! Asistence: Ondřej Šíma, Mikuláš Jenčovský.
     
    03:27
    Prchlík měl zakrytý výhled. Nahození Hladíka tedy nebylo zrovna příjemné, gólman jej přesto objevil v rukavici. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    02:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že nás čeká čistá exhibice. Tygři rozjeli bleskovou akci po pravé straně. Jakub Masař nastartoval do průniku Jakuba Hujera. Ten moc dobře věděl o volném ADAMU MĚCHUROVI, nabídl mu tedy kotouč před prázdnou branku. Zakončení už bylo formalitou! Asistence: Jakub Hujer, Jakub Masař.
     
    02:24
    Ondřej Šíma se snažil nachytat brankáře z prakticky nulového úhlu. Prchlík vyrazil před sebe, kde to opět hořelo, ale nyní bez gólového efektu.
     
    01:34
    Žďár se zatím prakticky nedostal ze svého obranného pásma. Jenčovský se těsně před Jaroslavem Prchlíkem natahoval po kotouči, nicméně strážce hostující svatyně jej včas zalehl.
     
    00:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ještě neuběhla ani minuta, a je tu další trefa domácích! Jakub Hujer vyslal z levého křídla povedenou křižnou přihrávku, do které se na kruhu bez přípravy opřel JAKUB MASAŘ. Prchlík se přesouval marně, 2:0! Asistence: Jakub Hujer, Jakub Šedivý.
     
    00:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se do svého soka zakousli už od první minuty. Lukáš Plos přihrál za branku na Benneta Rossmyho. Ten krotil kotouč nadvakrát, ale přesto jej včas poslal před brankoviště, odkud LUKA VODLAN otevírá skóre utkání! Asistence: Bennet Rossmy, Lukáš Plos.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Těsně před vhazováním objevil Jaroslav Prchlík závadu na své brance, ta tedy bude muset být vyměněná. Zápas tím pádem začne o chvilku později.
     
    Hráči obou celků už jsou připraveni ke startu utkání, který je na programu za několik minut. Liberečtí do něj vstoupí v tradičních bílých dresech, Plameny se představí v černé barvě.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Šíma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy, Gajda.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Prchlík (Havlík) – Macek (C), Beran, Pecka, Hebek, Pelikán (A) – Valkoun, Procházka, Kotrba, Elis, Burda, Bandy, Bačkovský, Brúha, Doležal, Staněk, Slanař.

    Rozhodčí: Bernat – Kajínek, Zavřel.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! ELIOD Extraliga dorostu dospěla do svého posledního kola. My se společně zaměříme na utkání, ve kterém by nemělo být obtížné poznat jednoznačného favorita.

    Bílí Tygři Liberec se s Pardubicemi přetahují o druhé místo tabulky. Po menších rozpacích v úvodu sezóny si drží konstantně skvělou formu a pravidelně zapisují body. Mohou se navíc chlubit pevnou defenzivou, za 17 zápasů obdrželi pouze 42 branek! Dá se předpokládat, že ze souboje se Žďárem budou chtít jasně zapsat plný bodový zisk.

    SKLH Žďár nad Sázavou už hraje pouze o čest, letošní ročník jej totiž zastihl ve značných výsledkových nesnázích. Na poslední příčce tabulky se může chlubit pouze sedmibodovým ziskem, ze sedmnácti střetnutí prohráli patnáct v základním hracím čase, a to se skóre 22:126. Nadechnou se Plameny na libereckém ledě k obrovskému překvapení?

    To se začneme dozvídat v pátečních 16:00, kdy je ve Svijanské aréně na programu vhození prvního kotouče. Buďte u toho s námi!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Vodlan (Rossmy, Plos), 1. Masař (Hujer, Šedivý), 3. Měchura (Hujer, Masař), 5. Böhm (Šíma, Jenčovský), 7. Putz (Trunda), 9. Gajda (Šedivý, Trunda), 11. Rossmy (Böhm, Vodlan), 12. Gajda (Hladík, Putz), 17. Kříž (Polák, Trunda), 25. Plos (Rossmy, Hladík), 36. Plos (Vodlan), 40. Jenčovský (Polák), 42. Měchura, 43. Putz (Trunda), 52. Putz (Hladík), 57. Hujer (Böhm, Gajda), 57. Jenčovský (Polák, Kříž)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Slanař (ZNS)
    0:0   Böhm (LIB) (LIB)
    2. série:
    0:0   Procházka (ZNS) (ZNS)
    0:0   Masař (LIB) (LIB)
    3. série:
    0:0   Valkoun (ZNS) (ZNS)
    0:0   Putz (LIB) (LIB)
    4. série:
    0:0   Doležal (ZNS)
    0:0   Gajda (LIB) (LIB)
    5. série:
    0:0   Burda (ZNS) (ZNS)
    0:0   Kříž (LIB) (LIB)
    6. série:
    1:0   Plos (LIB) (LIB)
    1:0   Macek (ZNS) (ZNS)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Šíma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy, Gajda.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Prchlík (7.-17. a 43.-60. Havlík) – Macek (C), Beran, Pecka, Hebek, Pelikán (A) – Valkoun, Procházka, Kotrba, Elis, Burda, Bandy, Bačkovský, Brúha, Doležal, Staněk, Slanař.

    Rozhodčí: Bernat – Kajínek, Zavřel.
    bahis siteleri