Švýcarsko – Lotyšsko 7:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:12 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:5 (kon.)
Austrálie – Estonsko 5:11 (kon.) | Německo – Česko 5:10 (kon.) | Polsko – Thajsko 5:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
7:3 (2:3, 2:0, 3:0)
Lotyšsko
Sobota 01.12.2018, 12:00 • O2 arena • Mistrovství světa • Skupina A
    47:48 Matthias HOFBAUER - 7:3
     
    47:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Favorit zápasu už jasně dostal utkání na svou stranu a na hřišti jednoznačně dominuje. Dvě krosové přihrávky roztáhli hru Švýcarů, Lotyši si nestihli rozebrat soupeře a Zaugg naservíroval krásnou asistenci na brankoviště MATTHIASI HOFBAUEROVI, který neměl problém dostat míček za bezmocného Salcevicse. Asistence: Jan Zaugg.
    46:57 Joel RUEGGER - 6:3
     
    46:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další akce už ovšem končí gólem. Braillard dsotal míček na střed hřiště, odkud ho rozdal k mantinelu JOELU RÜEGGEROVI, jenž rychlou střelou překonal Salcevicse. Asistence: Tim Braillard.
    41:38 Jan ZAUGG - 5:3
     
    41:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    JAN ZAUGG ovšem zůstal na své pozici a z druhé strany mu přišla krosová přihrávka od Matthiase Hofbauera, kterou nemohl odmítnout. Švýcaři odskakují na rozdíl dvou branek a zaznamenali zřejmě klíčovou trefu celého zápasu. Asistence: Matthias Hofbauer.
    33:54 Christoph MEIER - 4:3
     
    33:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři otáčí vývoj utkání na svou stranu a dostávají se poprvé v zápase do vedení. Maurer poslal přihrávku přesně před malé brankoviště, kde se z ničeho nic objevil CHRISTOPH MEIER, který nikým nehlídaný neměl problém dostat míček k tyčce do prázdné branky. Asistence: Manuel Maurer.
    33:26 Manuel MAURER - 3:3
     
    33:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Favorit nabídnutou příležitostí nepohrdl a početní výhodu využívá. Před brankou byl sám MANUEL MAURER, který neměl problém dostat míček za Salcevicsova záda. Asistence: Jan Zaugg.
    18:15 Claudio LAELY - 2:3
     
    18:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tým helvétského kříže se částečně vrací do zápasu ještě před odchodem do šaten. CLAUDIO LAELY se sice poprvé netrefil po krosové přihrávce, ale v těžké pozici si svou střelu dorazil a Švýcaři snižují na rozdíl jedné branky. Asistence: Joël Rüegger.
    16:19 Andris RAJECKIS - 1:3
     
    16:19
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jsou jako opaření. Nevěří vlastním očím. Vstup do šampionátu jim vůbec nevychází. Trekse totiž našel za sebou ANDRISE RAJECKISE, který se trefil ideálně do honrní poloviny branky a k tyčce. Lotyšsko vede již 3:1! Asistence: Peteris Trekse.
    15:45 Rolands KOVALEVSKIS - 1:2
     
    15:45
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši jdou opět do vedení. Stačil k tomu rychlý brejk. Švýcaři mohou litovat předchozí zahozené šance, protože následně jim podél mantinelu utekl RONALD KOVALEVSKIS, který se trefil milimetrově ke vzdálenější tyči. Lépe to trefit nešlo. Asistence: Artis Raitums.
    10:09 Kevin BERRY - 1:1
     
    10:09
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Favorit zápasu však nic nevzdal a v útočné akci pokračoval. Míček se dostal až k obránci KEVINU BERRYMU, který si naběhl z druhé vlny před brankoviště a střelou tahem vyrovnává. Asistence: Claudio Laely.
    04:54 Morics KRUMINS - 0:1
     
    04:54
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A je to právě Lotyšsko, které jde nečekaně do vedení. MORICS KRUMIS dostal krátkou přihrávku od Trekseho a využil toho, že Meier neviděl před sebou vůbec a nic a lovil míček až z branky. Asistence: Peteris Trekse.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 11. Berry (Laely), 19. Laely (Ruegger), 34. Maurer (Zaugg), 34. Chri Meier (Maurer), 42. Zaugg (Hofbauer), 47. Ruegger (Braillard), 48. Hofbauer (Zaugg) – 5. Krumins (Trekse), 16. Kovalevskis (Raitums), 17. A. Rajeckis (Trekse)


    Švýcarsko: Pa Meier (Eder) – Bischofberger, Conrad, Heller, Camenisch, Berry, Burki, Graf – Laely, Maurer, Hofbauer – Riedi, Chri Meier, Mendelin – Ruegger, Zaugg, Braillard – Engel, Hartmann.
    Lotyšsko: Salcevics (Disereits) – Petrovskis, Krumins, J. Rajeckis, Jurševskis – Cerins, Blinds, Abramovs – Lauga, Bitmanis, Gribusts – Akmenlauks, Raitums, Trekse – A. Rajeckis, Kostusevs, Kovalevskis.

    Rozhodčí: Boström Glenn, Söderman Håkan (SWE)

    Diváci: 6 838
    bahis siteleri