Švýcarsko – Lotyšsko 7:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:12 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:5 (kon.)
Austrálie – Estonsko 5:11 (kon.) | Německo – Česko 5:10 (kon.) | Polsko – Thajsko 5:2 (kon.)
konec
Polsko
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Thajsko
Sobota 01.12.2018, 18:30 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • Skupina C
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:30:04)
     
    Střely na branku: 5 – 5
     
    Nejlepší hráči:

    Polsko – Michal Sienko
    Thajsko – Alexander Rinefalk
     
    Je konec! V dnešním utkání nakonec berou vítězství Poláci, kteří si za ním více šli a celkově se dá hodnotit jako zasloužené. Thajsko se sice snažilo zdramatizovat vývoj ve třetí periodě, ale na dostřel se nedostalo.
     
    Konec zápasu.
    59:55 Pawat THAIDIT - 5:2
     
    59:55
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Thajci ještě pět vteřin před koncem korigují skóre na rozdíl tří branek, body z toho ale dneska již nebudou. PAWAT THAIDIT dostal křižnou přihrávku a střelou z první trefil místečko u přední tyčky. Asistence:Pi Chaiyakul.
     
    59:22
    Piotr Kostela dostal přihrávku na polovinu hřiště a chtěl hledat svého spoluhráče. Přihrávka se mu ovšem ani trochu nepovedla a domácí ztratili míček.
     
    59:00
    Poslední minuta dnešního utkání!
     
    58:41
    Karol Pelczarski se snažil ze všech sil dostat ke střele, ovšem to mu nakonec nevyšlo. Přesto zůstávají Poláci u míčku na útočné polovině.
    57:52 Maciej SIENKO - 5:1
     
    57:52
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Přesto Poláci přidávají dnes již pátou branku a vypadá to, že výhra je nemine. Lukaszewski si obhodil o mantinel protihráče, poslal míček do druhé vlny, kde byl MACIEJ SIENKO, jehož rána z první trefil odkrytou část branky naprosto přesně. Asistence: Filip Lukaszewski.
     
    57:20
    Gólovka Polska! Lukasz Chlebda nahrával pod sebe, kam si sbíhal Jakub Lyskawa, jenže jeho rána byla sražena jedním z domácích obránců.
     
    56:13
    Po delší době se připomněli také Thajci. Ti se dostali ke střelám. Jenže jednu z nich vyrazil domácí gólman, zatímco ta druhá štípla Turwoně.
     
    55:53
    To byla hezká akce na jeden dotek v podání Poláků! Škoda pro ně, že hráč, jenž dostal finální přihrávku, nedokázal míček zkrotit na své holi.
     
    54:46
    Arénou stále zní polští fanoušci, zatímco ti thajští byli ve třetí periodě slyšet jen při vstřelení brance svého týmu. Atmosféra tedy není nic moc.
     
    54:13
    Michal Sienko se ihned zapojil do hry a vybojoval míček pro svůj tým. Akcie na výhru polského týmu jsou nadále hodně vysoko.
     
    53:59
    Michal Sienko je na hřišti!
     
    53:14
    Jakub Lyskawa to mohl rozhodně vyřešit lépe! Jeho spoluhráč si nabíhal úplně sám středem hřiště do zakončení. Lyskawova přihrávka byla ovšem moc prudká a nedala se dostihnout.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Lukaszewski (Chlebda), 31. Dahlstrom, 31. Pelczarski, 50. Chlebda (Mi Sienko), 58. Ma Sienko (Lukaszewski) – 46. Rinefalk, 60. Thaidit (Chaiyakul)


    Polsko: Bogdanski (Pawlik) – Heyne, Sternicki, Korpan, Turwon, Lukaszewski, Mi Sienko, Widurski – Skura, Lyskawa, Widurski – Hamrol, Dahlstrom, Kostela – Chlebda, Ma Sienko, Pelczarski – Sujkowski, Chochowski.
    Thajsko: Sohtree (Hoglenius, Chaiphring) – Namsawang, Chaiyakul, Pimpa, Narkprasert, Kaewsuwan, Ratanaprathum – Holmstrom, Rinefalk, Thaidit – Phoosinoi, Khambanlue, Sukkasem – Yaemyim, Kayairit, Onsuk – Sangmongkhol, Dueankhao.

    Rozhodčí: Sojka K., Sojka T.

    Diváci: 270
    bahis siteleri