Ottawa – Boston 1:2 (po pr.) | Chicago – Montreal 2:3 (kon.) | Anaheim – New Jersey 6:5 (2:0 po s.n.)
Vegas – Dallas 4:2 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:0 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Dallas Stars
Pondělí 10.12.2018, 03:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Reilly SMITH - 4:2
     
    59:32
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH si na pravém křídle najel na kolmou přihrávku od Colina Millera podél střídaček a pod tlakem z úhlu bekhendem poslal puk do prázdné brány! Asistence: Colin Miller.
     
    58:53
    Ben Bishop zapomněl naskočit na střídačku a Dallas hrál v šesti. Týmový trest odpyká útočník Tyler Pitlick.
     
    58:14
    Ben Bishop naskočil na střídačku a Dallas zkouší vyrovnat v závěru utkání při hře bez brankáře!
     
    57:14
    Dnešní utkání sleduje 18240 diváků.
     
    52:16
    Shea Theodore rozsekl ret Taylorovi Fedunovi a dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl. Dallas bude hrát čtyři minuty v početní převaze. Velká šance vyrovnat.
     
    50:10
    Brett Ritchie byl podruhé v zápase vyloučen, když dostal dvě minuty za podržení, a Vegas si po reklamní přestávce zahraje čtvrtou přesilovou hru. Zatím nevyužilo žádnou.
    48:33 Esa LINDELL - 3:2
     
    48:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jason Spezza z vrcholu pravého kruhu nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde ho ESA LINDELL skvělou tečí usměrnil zřejmě mezi betony Marca-Andrého Fleuryho! Dallas využil obě dvě přesilové hry a vrátil se zpět do zápasu – 3:2. Asistence: Jason Spezza a Miro Heiskanen.
     
    46:43
    Brayden McNabb fauloval v rohu útočného pásma a dostal dvě minuty za vysokou hůl. Dallas si krátce po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.
    38:17 Alex TUCH - 3:1
     
    38:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Colin Miller z vrcholu levého kruhu nahodil puk před bránu, kde se ho ve vzduchu marně snažil zpracovat nebo usměrnit na bránu hostů Max Pacioretty, nakonec to ale nevadilo, protože ALEX TUCH z otočky zametl puk po ledě mezi betony Bena Bishopa! Vegas opět udeřilo krátce po skončení přesilové hry a vede nad Dallasem 3:1. Asistence: Max Pacioretty a Colin Miller.
     
    36:08
    Brett Ritchie byl vyloučen na dvě minuty za hrubost a Vegas má k dispozici třetí přesilovou hru v zápase.
    31:48 William KARLSSON - 2:1
     
    31:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON na vrcholu levého kruhu zamíchal s pukem a rychlou střelou zápěstím propálil Bena Bishopa mezi levou rukou a tělem! Martin Hanzal se sice vrátil z trestné lavice na led až po vypršení trestu, jenže Dallas tři sekundy na to inkasoval a Vegas poprvé vede. Asistence: Nate Schmidt a Shea Theodore.
     
    29:45
    Martin Hanzal byl podruhé v zápase vyloučen a opět za nedovolené bránění. Druhá přesilová hra pro Vegas.
    25:37 Tyler Seguin nedokázal využít samostatného úniku!
     
    25:37
    Tyler Seguin si z levého křídla sjel v rychlosti před bránu a po ukázání zad dvěma hráčům Vegas rychlou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Marc-André Fleury ale puk vyrážečkou vyrazil! Další fantastický zákrok.
    22:35 Alexandr Radulov už se radoval, Fleury ho ale vychytal!
     
    22:35
    Útočník Blake Comeau nádhernou bekhendovou přihrávkou z levého křídla a nulového úhlu přes šířku brankoviště našel na vzdálenější pravé tyči Alexandera Radulova, jehož střela bez přípravy z úhlu mířila do předního pravého horního rohu brány, Marc-André Fleury ale předvedl bleskový přesun a levým ramenem puk senzačně vyrazil!
    16:12 Ryan CARPENTER - 1:1
     
    16:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Brayden McNabb vystřelil z vrcholu levého kruhu a jeho střela na přední tyči trefila jednoho z hráčů Dallasu do brusle, také následné dorážka Oscara Lindberga z mezikruží byla zablokována, u levé tyče se ale po jeho tvrdé střele dostal k odraženému puku RYAN CARPENTER a z úhlu ho poslal do odkryté sítě brány Dallasu – 1:1! Asistence: Oscar Lindberg a Brayden McNabb.
     
    14:22
    Ben Bishop vyrazil tvrdou ránu Colina Millera od modré čáry levým betonem a v pravém kruhu se jeden z hráčů Vegas dostal k dorážce, jenže puk po ní těsně minul pravou tyč! Vyrovnání nikde.
    10:25 Radek Faksa mohl v oslabení navázat na gól krajana!
     
    10:25
    Radek Faksa vystihl rozehrávku Vegas a podél střídaček se řítil do přečíslení dva na jednoho, které v levém kruhu vyřešil střelou zápěstím, jenže našel pouze náruč připraveného Marca-Andrého Fleuryho, který poté rychle rozehrál!
     
    10:12
    Martin Hanzal, úvodní střelec zápasu, byl vyloučen za nedovolené bránění poté, co fauloval v útočném pásmu.
    06:29 Martin HANZAL - 0:1
     
    06:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Miro Heiskanen vystřelil na vrcholu pravého kruhu zápěstím a MARTIN HANZAL jeho pokus na přední tyči sklepl ze vzduchu pod lapačku Marc-Andrého Fleuryho! Stars využili přesilovou hru a nyní už vedou v T-Mobile Areně opravdu 1:0. Asistence: Miro Heiskanen a Esa Lindell.
     
    05:57
    Jonathan Marchessault usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Vegas za příliš mnoho hráčů na ledě.
    00:53 Tyler Seguin střelou ihned po vhazování trefil horní tyč!
     
    00:53
    Vegas mělo obrovské štěstí, protože Tyler Seguin po vyhraném vhazování Jamieho Benna v pravém kruhu rychle vypálil a jeho rána se od horní tyče odrazila zpět do hry, ačkoliv to původně vypadalo na gól! Skóre se nezměnilo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Carpenter (O. Lindberg, McNabb), 32. W. Karlsson (Schmidt, Theodore), 39. Tuch (Pacioretty, C. Miller), 60. R. Smith (C. Miller) – 7. Hanzal (Heiskanen, Lindell), 49. Lindell (Spezza, Heiskanen)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pacioretty, Eakin, Tuch – O. Lindberg, Nosek, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, Heiskanen, Bayreuther, R. Polák, Hanley, Fedun – Ja. Benn (C), Seguin, Radulov (A) – D. Shore, Spezza (A), B. Ritchie – Janmark, Faksa, Pitlick – Dickinson, Hanzal, Comeau. Hlavní trenér: Jim Montgomery.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Jon McIsaac. Čároví: Bryan Pancich, Libor Suchánek

    Diváci: 18240
    bahis siteleri