Carolina – Boston 5:3 (kon.) | Chicago – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
San Jose Sharks
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
Arizona Coyotes
Pondělí 24.12.2018, 02:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alex GALCHENYUK - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Arizona Coyotes.
    Autorem vítězné branky je ALEX GALCHENYUK.
    53:53 Tomáš HERTL - 3:3
     
    53:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Šest minut před koncem třetí třetiny je opět vyrovnáno! Evander Kane přihrál po prknech na zadní mantinel, kde se TOMÁŠ HERTL odpoutal od Ekmana-Larssona a po rychlém obkroužení branky zasunul puk mezi betony Darcyho Kuempera! Pro pětadvacetiletého sympaťáka je to dvanáctý zásah v ročníku. Asistence: Evander Kane, Justin Braun.
    46:06 Conor GARLAND - 2:3
     
    46:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to se jen tak nevidí, Richard Pánik v jednom střídání zařídil hned dva úniky pro své spoluhráče! CONOR GARLAND si v nájezdu připravil bekhendový blafák a precizně provedeným manévrem nedal žádnou šanci Aaronu Dellovi. Asistence: Richard Pánik.
    44:17 Tomáš HERTL - 2:2
     
    44:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Skvělý nástup Žraloků do třetí třetiny je korunován vyrovnávajícím gólem! Vlasic ve vlastním pásmu nechal rozehrávku Braunovi, který přihrál TOMÁŠI HERTLOVI. Ten snadno přebruslil Richardsona a zblízka zvedl puk do levého horního rohu. Pochvalu určitě nedostane Ljubuškin, který až do poslední chvíle hlídal možnou přihrávku a po českém útočníkovi vůbec nešel. Asistence: Justin Braun, Marc-Édouard Vlasic.
    32:21 Alex GALCHENYUK - 1:2
     
    32:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Poměr sil na ledě se proměnil na 5:3 a to už se Coyotes dokázali prosadit! Schmaltz po nepřesné střele Ekmana-Larssona přihrál Kellerovi. Ten neváhal a nabil do pravého kruhu ALEXI GALCHENYUKOVI, jehož střela bez přípravy zapadla za Dellova záda. Asistence: Clayton Keller, Nick Smchaltz.
    15:31 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    15:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes hned vzápětí vyrovnávají na 1:1! Donskoi ztratil puk ve středním pásmu. Keller ho naopak potáhl po levé straně a přes Brauna přihrál na ALEXE GALCHENYUKA, kterému vyšel bekhendový blafák i přesto, že se mu kotouč pořádně nepovedlo zvednout nad levý Dellův beton. Pro bývalého hráče Montrealu je to vůbec první trefa od jedenáctého listopadu. Asistence: Clayton Keller.
    15:11 Tim HEED - 1:0
     
    15:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a v šestnácté minutě se dostávají do vedení! Thornton vydoloval puk z boje u pravého mantinelu a přihrál na modrou. Vlasic podél ní přihrál před levý kruh na TIMA HEEDA a jeho střela golfákem prosvištěla až za Kuemperova záda. Muž, který nahradil v sestavě potrestaného Erika Karlssona, dává svůj úvodní gól v sezóně. Asistence: Marc-Édouard Vlasic, Joe Thornton.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. Heed (Vlasic, J. Thornton), 45. Hertl (Braun, Vlasic), 54. Hertl (E. Kane, Braun) – 16. Galchenyuk (Keller), 33. Galchenyuk (Keller, Schmaltz), 47. Garland (Pánik), rozh. náj. Galchenyuk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Joe Pavelski (SJS)
    0:1   Alex Galchenyuk (ARI)
    2. série:
    0:1   Tomáš Hertl (SJS)
    0:1   Clayton Keller (ARI)
    3. série:
    0:1   Logan Couture (SJS)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, R. Šimek, Dillon, Braun, Vlasic, Heed – Meier, Couture (A), Hertl – Donskoi, Pavelski (C), E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Radil, Goodrow.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (C), Chychrun, Hjalmarsson (A), Ljubuškin, Oesterle – Fischer, Schmaltz, Galchenyuk – Keller, Stepan (A), Pánik – J. Archibald, Richardson, Cousins – Garland, Kempe, Crouse.

    Rozhodčí: Hanson, Kozari – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 17 325
    bahis siteleri