Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Minsk – Kazaň 3:2 (kon.)
Omsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 4:3 (po pr.) | Soči – N.Novgorod 5:2 (kon.)
konec
HK Soči
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 24.12.2018, 17:30 • Ledový palác Bolšoj, Soči, Rusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:31 Damir ŽAFJAROV - 5:2
     
    57:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DAMIR ŽAFJAROV se z trestného střílení prosazuje se štěstím, Šikina si sice položil, trefil ale jeho lapačku. Od ní se puk však odrazil do branky a hostující #88 snižuje na 2:5.
    50:31 Martin BAKOŠ - 5:1
     
    50:31
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči přidává pátý gól, rozhoduje o zápase a opět po chybě hostujících hráčů, paradoxně v jejich útočném pásmu! Po vyhraném buly hostujícími plejery se puk jejich spoluhráčům mezi kruhy zamotal pod brusle a Collins toho využil. V brejku 3 na 2 nahrál napravo na Šmeljova, domácí #93 parádně přenesla hru na MARTINA BAKOŠE, pro kterého se jedná o první zásah v dresu Soči! Asistence: Sergej Šmeljov, Sean Collins.
    45:03 Eric O'DELL - 4:1
     
    45:03
    Soči právě vstřelilo branku!
    Na trestné může být lépe Vorobjovovi, který může slavit čtvrtý gól Soči! Rosén z obranného pásma dal na levém křídle prostor Bočarovovi, který zanechal v útočném pásmu za sebe pro ERICA O´DELLA, kanadský útočník z úhlu zametl puk na delší tyč! Asistence: Stanislav Bočarov, Robert Rosén.
    34:44 Eric O'DELL - 3:1
     
    34:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Chyba hostující obrany a Soči jde na dvě branky náskoku! Rykov zpoza branky nahrál Rosénovi, švédský šikula si všiml mezi kruhy volného ERICA O´DELLA a poslal mu od mantinelu přihrávku. Tu by klasicky zastavil i ten, co na bruslích stojí poprvé, jenže oba obránci Torpéda tento puk nezachytili, O´Dell se mezi kruhy otočil a z první přidává třetí gól Soči! Asistence. Robert Rosén, Jegor Rykov.
    09:52 Andrej ALTYBARMAKJAN - 2:1
     
    09:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči otáčí vývoj zápasu, střelcem je ANDREJ ALTYBARMAKJAN! Asistence: Alexander Akmaldinov.
    05:14 Vadim CHOMICKIJ - 1:1
     
    05:14
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči se však bleskově dotahuje zásluhou VADIMA CHOMICKIJHO. Asistence: Vladislav Kaletnik
    04:22 Denis PARŠIN - 0:1
     
    04:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo přežilo své vlastní oslabení a ve hře v plném počtu jde do vedení! Prosadil se DENIS PARŠIN. Asistence: Jegor Ogijenko, Damir Žafjarov.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Chomickij (Kaletnik), 10. Altybarmakjan (Akmaldinov), 35. O'Dell (R. Rosén, Rykov), 46. O'Dell (Bočarov, R. Rosén), 51. Bakoš (Šmeljov, Collins) – 5. Paršin (Ogijenko, Žafjarov), 58. Žafjarov (TS)


    HK Soči: Šikin (Achmetov) – Jokipakka, Chomickij, K. Vorobjov, Ščitov, J. Alexandrov, Pajgin, Rykov – O'Dell, Bočarov, R. Rosén – Bakoš, Collins, Šmeljov – Archipov, Kaletnik, Mosaljov – Tomilin, Altybarmakjan, Akmaldinov – Rachimullin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (D. Kostin) – Orlov, Holm, Ogijenko, Barancev, Korobov, Aljajev, P. Medveděv, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Šenfeld, Galuzin, Varnakov – Sabolič, D. Sjomin, Calof – Urakov, D. Iljin, Verjajev.

    Rozhodčí: Soin, Sergejev – Zacharenkov, Sivov (všichni RUS)

    Diváci: 3 216
    bahis siteleri