Fulham – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Burnley – Everton 1:5 (kon.) | Crystal Palace – Cardiff 0:0 (kon.)
Leicester – Manchester City 2:1 (kon.) | Liverpool – Newcastle 4:0 (kon.) | Manchester Utd. – Huddersfield Town 3:1 (kon.)
Tottenham – Bournemouth 5:0 (kon.) | Brighton – Arsenal 1:1 (kon.) | Watford – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (1:1)
Chelsea FC
Středa 26.12.2018, 20:30 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, přeji Vám hezký zbytek večera. (22:30:28)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:5.
     
    Chelsea si dnes zlepšila náladu po víkendové domácí porážce s Leicesterem a přehrála Watford těsně 2:1. V prvním poločase začaly padat branky až v nastaveném čase. Do vedení se dostali hosté, jejichž rychlou protiakci zakončil Eden Hazard, a zaznamenal tak jubilejní stou trefu v dresu londýnského celku. Hornets měli připravenou okamžitou odpověď. Holebasova nabídka od rohového praporku našla Roberta Pereyru, jehož volej zpoza vápna skončil až v síti. Rozhodující moment přišel v osmapadesáté minutě. Ben Foster v šestnáctce fauloval Edena Hazarda, který posléze bezpečně proměnil pokutový kop a přisoudil Blues tři body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí měli k dispozici poslední roh, na který se do vápna soupeře odebral také Ben Foster. Blues ale tuto situaci ubránili a od vítězství už je dělí jen vteřiny.
     
    90+3
    Závěrečný tlak Watfordu stále nepřichází, hosté i nadále drží míč v dobré vzdálenosti od Kepy Arrizabalagy. Zmohou se Hornets ještě na nějakou šanci?
     
    90+2
    Svěřenci Maurizia Sarriho zatím závěr utkání zvládají bez jakýchkoliv problémů. Ross Barkley si došel pro faul od Cathcarta, s rozehrávkou Blues už nikam nechvátají.
     
    90+1
    Hosté jej rozehráli na krátko a nyní kombinují u rohového praporku, kde získávají cenné vteřinky. Mezitím sudí nastavili čtyři minuty.
     
    90
    Blues vlétli do otevřené obrany soupeře a měli další šanci. Na konci zdařilé kombinaci stál Willian, jehož pokus ne úplně jistý Foster vytěsnil na další roh.
     
    89
    Proti Willianovi odvedl výbornou defenzivní práci José Holebas. Navíc to byl právě brazilský záložník londýnského týmu, kdo se jako poslední dotkl míče, následovat tak bude odkop od branky Hornets.
     
    88
    Centr od rohového praporku přestál Watford bez úhony. Míč se ovšem odrazil k zapomenutému Jorginhovi, který zpoza vápna zamířil těsně nad horní tyč.
     
    87
    Hazardův hraniční náběh se, dle názoru pomezního sudího, obešel bez ofsajdu. Belgického záložníka dostihl Capoue, Blues budou kopat od rohového praporku.
     
    86
    Domácí se pomaloučku začínají nadechovat k závěrečnému tlaku. Jejich defenzivní vrátka zůstávají otevřená. Dočkáme se vyrovnání, nebo Blues své vedení uhájí?
     
    85
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Callum Hudson-Odoi, přichází Emerson.
     
    84
    Po přímém kopu Hornets vznikl ve vápně drobný závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Cathcart. Jeho stahovačka byla parádní, následný centr nikoho nepřekvapil.
     
    83
    Šance byla k vidění i na druhé straně hřiště. Holebas odcentroval na bližší tyč, kde se před svého strážce dostal Troy Deeney, jenže jeho zakončení postrádalo přesnost.
     
    82
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Isaac Success.
    81. Decimetry scházely i přízemnímu pokusu Francouze Kantého.
     
    81
    Další dobrá příležitost londýnského celku! Hazard si počkal na ideální okamžik a poté vysunul vpřed Kantého, jehož průnik skončil střelou těsně vedle Fosterovy branky.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 45+3. Pereyra (Holebas) – 45+1. E. Hazard (Kovačić), 58. E. Hazard (pen.)

    Karty:   58. Foster (WAT)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:5.
    Watford FC: Foster – Femenía, Cathcart, Kabasele (16. Mariappa), Holebas – Capoue, Doucouré – Sema (67. Quina), Pereyra – Deulofeu (82. Success), Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – Mariappa, Masina, Cleverley, Quina, Success, Okaka.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Rüdiger, David Luiz, Alonso – Jorginho, Kanté, Kovačić (80. Barkley) – Willian, E. Hazard, Pedro (43. Hudson-Odoi, 85. Emerson).
    Náhradníci: Caballero – Cahill, Emerson, Barkley, Fàbregas, Hudson-Odoi, Giroud.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Stephen Child, Constantine Hatzidakis

    Diváci: 20 415
    bahis siteleri