Chomutov – Liberec 2:4 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 26.12.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Martin ŠEVC - 2:4
     
    59:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je hotovo a Liberec si odveze všechny tři body z Chomutova. Jan Stránský nezvládl přihrávku, a tak se do útoku dostal MARTIN ŠEVC, jenž střelou o tyč dává utkání definitivní podobu. Asistence: Lukáš Krenželok.
    51:14 Jan ORDOŠ - 2:3
     
    51:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chomutovští byli sice lepším celkem v poslední dvacetiminutovce, ovšem jako první se raduje Liberec. Lukáš Krenželok se narval před obránce, ale zakončil jen do kanadského gólmana. Puk zůstal ležet v brankovišti, kam jako první dojel JAN ORDOŠ a překonal Justina Peterse. Asistence: Lukáš Krenželok.
    34:48 Stanislav DIETZ - 2:2
     
    34:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tento gól jde hodně za Lukášem Vantuchem. Urostlý útočník se vydal na levé straně do rohu kluziště a následně zpoza branky našel ve druhé vlně najetého STANISLAVA DIETZE. Jeho pumelice z vrcholu levého kruhu zapadla přesně k pravé tyči Willovy branky. Asistence: Lukáš Vantuch a Brett Flemming.
    20:49 Radan LENC - 1:2
     
    20:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři také využívají druhou početní výhodu. Od pravého mantinelu přihrál před branku Tomáš Filippi, jenž našel najetého Michala Birnera, kterého vychytal Justin Peters. Ovšem kotouč zůstal ležet na hranici brankoviště, odkud ho do prázdné branky poslal RADAN LENC. Asistence: Michal Birner a Tomáš Filippi.
    18:00 Marek KVAPIL - 1:1
     
    18:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nabídnutou šanci už Liberec přijímá a kotel hostujících fanoušků se poprvé raduje. Po rychlé kombinaci zůstal na levém kruhu osamocený MAREK KVAPIL, jenž trefuje odkrytou část chomutovské svatyně. Asistence: Tomáš Filippi a Martin Ševc.
    14:25 Lukáš VANTUCH - 1:0
     
    14:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš opět zafungovalo! Radek Duda přihrál na zadní tyč, kde se uvolnil LUKÁŠ VANTUCH, jenž zachoval pevné nervy a uklidil kotouč za záda Romana Willa. Asistence: Radek Duda a Marek Tomica.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Vantuch (Duda, Tomica), 35. Dietz (Vantuch, Flemming) – 18. M. Kvapil (Filippi, Ševc), 21. Lenc (Birner, Filippi), 52. Ordoš (L. Krenželok), 60. Ševc (L. Krenželok)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Štich, Antropov – Koblasa, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Klíma, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Marjamäki, Klhůfek, J. Havel.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc, Havlín – L. Hudáček, Redenbach, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil – Valský, P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, J. Vlach, M. Zachar.

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič, Jan Hribik – Tomáš Brejcha, David Jelínek

    Diváci: 4 214
    bahis siteleri