Chomutov – Liberec 2:4 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 26.12.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Martin ŠEVC - 2:4
     
    59:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je hotovo a Liberec si odveze všechny tři body z Chomutova. Jan Stránský nezvládl přihrávku, a tak se do útoku dostal MARTIN ŠEVC, jenž střelou o tyč dává utkání definitivní podobu. Asistence: Lukáš Krenželok.
     
    59:01
    Justin Peters míří na střídačku a také končí přesilová hra Chomutova.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Ševc – 2 min., nedovolené bránění).
    51:14 Jan ORDOŠ - 2:3
     
    51:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chomutovští byli sice lepším celkem v poslední dvacetiminutovce, ovšem jako první se raduje Liberec. Lukáš Krenželok se narval před obránce, ale zakončil jen do kanadského gólmana. Puk zůstal ležet v brankovišti, kam jako první dojel JAN ORDOŠ a překonal Justina Peterse. Asistence: Lukáš Krenželok.
     
    48:58
    Hostující tým se dostal po dobré kombinaci do šance. Kotouč přes celou šířku dostal Michal Birner, jehož zakončení po ledě zlikvidoval Justin Peters. Kanadský gólman se totiž s přihrávkou stihl přesunout.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 214 diváků.
     
    43:16
    Po vyhraném vhazování vypálil z jedné Bohumil Jank, jehož pokus zamířil do ramene hostujícího gólmana. To, že to byla opravdu bomba dokazuje pád Romana Willa na ledovou plochu. Ovšem hostující jednička bude v pořádku.
     
    43:13
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Matěj Stříteský – 2 min., podrážení).
     
    36:23
    Tak to bylo neskutečné, co nyní předvedl Jakub Sklenář! Šikovný útočník si prohodil kotouč pod soupeřem a dostal se až před brankáře. Jeho pokus po ledě vyrazil hostující brankář.
    34:48 Stanislav DIETZ - 2:2
     
    34:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tento gól jde hodně za Lukášem Vantuchem. Urostlý útočník se vydal na levé straně do rohu kluziště a následně zpoza branky našel ve druhé vlně najetého STANISLAVA DIETZE. Jeho pumelice z vrcholu levého kruhu zapadla přesně k pravé tyči Willovy branky. Asistence: Lukáš Vantuch a Brett Flemming.
     
    33:51
    Po pěkné akci přihrál Vladimír Růžička do druhé vlny, kde se nacházel Tomáš Svoboda. Domácí útočník poté střílel okamžitě pod horní tyč, ovšem Roman Will zasáhl ramenem.
     
    32:41
    Z ostrého úhlu zkusil pozornost brankáře Radek Duda, jehož snažení málem vyšlo. Romanu Willovi totiž kotouč vypadl, ale na zadní tyčce se šoural vedle branky.
     
    32:09
    Na levém kruhu pro vhazování byl osamocen David Štich, jenž mířil do vzdálenější šibenice. Ovšem Roman Will se rozchytal k velkému výkonu a další puk schoval do své výstroje.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ronald Knot – 2 min., hákování).
     
    27:26
    Na střílenou přihrávku čekal v předbrankovém prostoru Tomáš Svoboda, jehož teč zamířila vedle branky. Poté vystřelil ještě Stanislav Dietz, který trefuje beton libereckého gólmana.
     
    23:06
    Od pravého mantinelu přihrával před branku Lukáš Krenželok, který viděl najíždějícího spoluhráče. Do dobré příležitosti se prodral Marek Zachar, jenž trefuje hranu betonu Justina Peterse.
    20:49 Radan LENC - 1:2
     
    20:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři také využívají druhou početní výhodu. Od pravého mantinelu přihrál před branku Tomáš Filippi, jenž našel najetého Michala Birnera, kterého vychytal Justin Peters. Ovšem kotouč zůstal ležet na hranici brankoviště, odkud ho do prázdné branky poslal RADAN LENC. Asistence: Michal Birner a Tomáš Filippi.
     
    19:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., podrážení).
     
    18:24
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Valský – 2 min., podrážení).
    18:00 Marek KVAPIL - 1:1
     
    18:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nabídnutou šanci už Liberec přijímá a kotel hostujících fanoušků se poprvé raduje. Po rychlé kombinaci zůstal na levém kruhu osamocený MAREK KVAPIL, jenž trefuje odkrytou část chomutovské svatyně. Asistence: Tomáš Filippi a Martin Ševc.
     
    17:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Svoboda – 2 min., pozdní dohrání).
     
    16:22
    Krásnou akcí se prezentoval Libor Hudáček, jenž přebruslil obránce a poté zakončoval pokusem po ledě. Jenže v brance Pirátů je spolehlivý kanadský gólman, který si na toto zakončení počíhal.
     
    14:53
    Do samostatného úniku si najel Jan Stránský, jenž si skvěle položil soupeřova brankáře. Jeho beton chomutovský útočník přehodil, ale trefil pouze pravou tyč.
    14:25 Lukáš VANTUCH - 1:0
     
    14:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš opět zafungovalo! Radek Duda přihrál na zadní tyč, kde se uvolnil LUKÁŠ VANTUCH, jenž zachoval pevné nervy a uklidil kotouč za záda Romana Willa. Asistence: Radek Duda a Marek Tomica.
     
    13:38
    Hostující hráči se hnali ve dvou na jediného obránce. Do předbrankového prostoru i najel Tyler Redenbach, jenž nepřehodil beton domácího gólmana. Poté přišla ještě dorážka, který zacinkala na břevno chomutovské svatyně.
     
    10:34
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., podrážení).
     
    05:29
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Ševc – 2 min., podrážení).
     
    03:23
    Neohroženě se vydal od mantinelu mezi kruhy Vladimír Růžička, který si našel vhodnou pozici ke střele. Také Piráti si připisují výraznou šanci, ale Roman Will zasahuje.
     
    01:50
    Od pravého mantinelu až před branku se nacpal Lukáš Krenželok, jenž předvedl dlouhou kličku, na kterou si Justin Peters počíhal. To byla první velká šance v duelu.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Vantuch (Duda, Tomica), 35. Dietz (Vantuch, Flemming) – 18. M. Kvapil (Filippi, Ševc), 21. Lenc (Birner, Filippi), 52. Ordoš (L. Krenželok), 60. Ševc (L. Krenželok)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Štich, Antropov – Koblasa, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Klíma, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Marjamäki, Klhůfek, J. Havel.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc, Havlín – L. Hudáček, Redenbach, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil – Valský, P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, J. Vlach, M. Zachar.

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič, Jan Hribik – Tomáš Brejcha, David Jelínek

    Diváci: 4 214
    bahis siteleri