Česko – Švýcarsko 2:1 (po pr.) | USA – Slovensko 2:1 (kon.) | Kanada – Dánsko 14:0 (kon.)
Finsko – Švédsko 1:2 (kon.) | Rusko – Dánsko 4:0 (kon.)
konec
Kanada
14:0 (3:0, 5:0, 6:0)
Dánsko
Čtvrtek 27.12.2018, 02:08 • Rogers Arena, Vancouver, Kanada (kapacita: 18910 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:48
    Kanaďané si na konci druhé třetiny ještě nakonec připíší další přesilovku, za sekání v obranném pásmu bude potrestán Malte Setkov (DEN). Dánové s výrokem sudích moc nesouhlasí, diskuse o trestu už jsou ovšem asi zbytečné.
     
    34:49
    Dánové budou čelit dalšímu oslabení. A celkem zbytečně. Za příliš mnoho hráčů na ledě si půjde trest odsedět Lucas Andersen (DEN), který nešťastně zasáhl na poslední chvíli do hry.
     
    31:41
    Kanadská sestava se dostává znovu k dalším možnosti přesilové hry. Po několika vyhrocených situacích obranném pásmu seveřanů byl potrestán za podražení Lucas Andersen (DEN).
     
    28:36
    Dánové dostávají po dlouhé době také možnost přesilovky, Alexis Lafreniere (CAN) dostává trest za nedovolené bránění brankáři, i když na kostce přeci jen bylo vidět, že svou úlohu zahrál i Jeppe Mogensen. Hlediště ve Vancouceru tak na rozhodčí pořádně píská.
     
    27:05
    Oliver Kjær (DEN) nakonec udělal nejjednodušší možnost, která mu jako hráči v obležení kanadských listů zbývala. Pro uklidnění svých řad vyhodil kotouč co nejdál, nicméně pouze do hlediště, což je trestáno menším trestem.
     
    22:11
    Dánsko si v nemilých časech alespoň zahraje přesilovku. Jared McIsaac (CAN) si totiž připsal relativně viditelný zákrok ve středním pásmu. Sudí jej vyhodnotili a zapsali do statistik jako podrážení.
     
    12:31
    Šance na snížení pro Dány, Phillips dostává dvě minuty za podrážení.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 5. Frost (Leason), 9. Tippett (Frost, Glass), 20. Frost (Phillips, Bouchard), 21. Comtois (Mitchell), 22. Frost (Suzuki, DiPietro), 28. Studnicka (Glass, Bouchard), 34. Tippett (Bouchard), 40. Anderson-Dolan, 43. Comtois (Smith, Mitchell), 48. Comtois (Glass, Phillips), 50. Leason (Veleno, Bowers), 53. Leason (Frost, Brook), 54. Comtois (Leason, Hayton), 57. Entwistle (Studnicka, McIsaac)


    Kanada: DiPietro (Scott) – Phillips, Bouchard (A), Brook, Mitchell, Smith, Dobson, McIsaac – Comtois (C), Glass, Tippett – Lafreniere, Anderson-Dolan (A), Suzuki – Frost, Hayton, Leason – Veleno, Bowers, Studnicka – Entwistle.
    Dánsko: Søgaard (Rørth) – Setkov, Schulze, Mogensen, Koch, Baasstrup (A), Bach – Brinkman, Röndbjerg (C), L. Andersen – Madsen, Grundtvig (A), Schultz – Marcussen, Green, Wittendorf – Cubars, Gath, Kjær.

    Rozhodčí: Bjork (SWE), Sidorenko (BLR) – Nikulainen (FIN), Oliver (USA)

    Diváci: 16417
    bahis siteleri