Setúbal – Braga 0:4 (kon.) | Tondela – Nacional 2:1 (kon.) | Aves – Benfica 1:1 (kon.)
konec
Vitória FC Setúbal
0:4 (0:0)
SC Braga
Pátek 28.12.2018, 20:00 • Estádio do Bonfim, Setubal (kapacita: 18.694 diváků) • Portugalský ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera nebo dobrou noc, pokud se zrovna chystáte do říše snů. (22:01:15)
     
    To, co se Braze nepovedlo v první pětačtyřicetiminutovce, to zvládla v té druhé. Hostující celek si pojistil třemi body vedení v tabulce, kterou prošel bez ztráty kytičky. O dva góly se postaral Paulinho, po jednom přidali Wilson Eduardo a střídající Pablo. Setúbal si také nějaké šance vytvořil, ale spíše se soustředil na obranu, která se ve druhé části složila jako domeček z karet.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Červená karta po 2. žluté
     
    90+1
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává André Pedrosa (Vitória FC Setúbal). Domácí hráč nestačil na pronikajícího soupeře, kterého skluzem poslal na trávník.
     
    90
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
    88. PABLO - 0:4
     
    88
    Braga právě vstřelila branku!
    Rohový kop z pravé strany rozehrál Raúl Silva, jehož centr podskočilo hned několik hráčů. Balon propadl na malém vápně ke střídajícímu PABLOVI, který zachoval klidnou hlavu a znovu mění skóre utkání.
     
    88
    Konec utkání se nezadržitelně blíží, ale Braga bude rozehrávat v samotném závěru ještě jeden rohový kop.
     
    87
    Jeden z hostujících hráčů těsně za pokutovým územím upadl, když neustál souboj se soupeřem. Braga si žádala standardní situaci, ale rozhodčí ukazuje, ať se pokračuje ve hře.
    84. Francisco Trincão (BRG)
     
    84
    Střídají Francisco Trincão si navedl balon středem hrací plochy až na hranici pokutového území, odkud vyslal technické zakončení k levé tyči. Ovšem Castro si proti střele vyběhl a vyrazil ji do strany.
     
    83
    Z obrovské dálky se napřáhl João Novais, jehož pokus byl vyslán ze záklonu, a tak pochopitelně míč zamířil hodně vysoko nad domácí branku.
     
    82
    Jenže k centru od rohového praporku se neprocpal nikdo v červeném dresu, a tak se hra přesouvá na útočnou polovinu domácího celku.
     
    81
    Wilson Eduardo si přeběhl na druhou stranu hrací plochy, kde se opět dostal k centru. Balon se od Novaise odrazil mimo hrací plochu, ale hlavní sudí nepřehlednou situaci rozhodl obráceně než měl. Následuje rohový kop Bragy.
     
    79
    Střídání v týmu SC Braga: ze hřiště odchází Bruno Vianna, přichází Pablo.
     
    79
    Do šestnáctky vletěl Eduardo, jenž zakončením trefil soupeře. Akce pokračovala, balon se odrazil zpátky k němu, ale v jasné pozici napálil jen dalšího soupeře.
     
    78
    Další přerušení má na svědomí faul domácího hráče, který podražením poslal na zelený pažit Joãoa Palhinhu. Braga tak bude pokračovat v útočném snažení.

    Michal Luxa

    Branky: 53. Paulinho, 59. Paulinho, 76. Wilson Eduardo, 88. Pablo

    Karty:   37. Pedrosa (STL) – 35. Ailton (BRG), 45+3. Silva (BRG)   90+1. Pedrosa (STL)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:13. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:21.
    Vitória FC Setúbal: Raphael (20. Castro) – Cascardo, Dankler, Baba Fernandes, Costinha – Valente, André Sousa, Pedrosa, Zaquinha – Alex (46. Pereira), Allef (70. Té).
    Náhradníci: Éber, V. Fernandes, Pereira, Semedo, Cortez, Té, Castro.

    SC Braga: Marafona – Esgaio, Vianna (79. Pablo), Silva, Ailton – Palhinha – Novais, Fransérgio (62. Trincão), Ricardo – Paulinho (74. Eduardo), Wilson Eduardo.
    Náhradníci: Eduardo, Sá, Pablo, Claudemir, Trincão, Goiano, D. Sousa

    Rozhodčí: Nobre – Campos, Felisberto
    bahis siteleri