Pov. Bystrica – Topoľčany 0:1 (2:3 po s.n.) | Martin – Dubnica 4:2 (kon.) | Trnava – Prešov 4:3 (kon.)
Humenné – Skalica 3:1 (kon.) | Michalovce – Osmos Bratislava 9:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky B 10:1 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Sobota 29.12.2018, 17:00 • Martinské hokejové centrum • 1. liga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:35
    Dubnica dáva gól! Okamžite využitá presilová hra. Polostrela od modrej čiary si našla cestu do bránky zásluhou ENRIKA ŠVECA, ktorý tečoval prihrávku Vladimíra Lantoša. Druhú asistenciu si pripisuje Denis Rehák.
     
    24:32
    Martin dal gól!
    Jakub Burzík z pravej strany našiel JAKUBA URBÁNEKA, ktorý podvihol túto polostrelu a usmernil ju do bránky. Druhú asistenciu si pripisuje Jaroslav Markovič.
     
    23:24
    Dubnica dáva gól! Už po skončení presilovej hry sa hostia dokázali presadiť vďaka lobovanému puku z hokejky MATEJA MACEKA, ktorý domáci podcenili. Pri góle asistovali Dominik Hohl a Vladimír Kútny.
     
    16:15
    Martin dal gól!
    Obrovská chyba Gíbla, ktorý šiel loviť puk do rohu klziska. K tomu sa ale dostal JAROSLAV MARKOVIČ pre ktorého bolo následné trafenie prázdnej bránky hračkou.
     
    06:35
    Martin dal gól!
    Počas avizovaného vylúčenia na strane hostí bola dopriata výhoda domácim hráčom, ktorí ju využili. Martin Barto si s Marekom Pacalajom poradili s rozhodenou obranou súpera a opäť je to takpovediac dorážka do odkrytej bránky v podaní ADAMA PAULÍNYHO.
     
    02:27
    Martin dal gól!
    Hosťujúca obrana dopriala domácim hráčom dostatok priestoru i času na skórovanie. Pokus Tomáša Pokrivčáka sa ešte do bránky nedostal, nepokrytý MATEJ DÍRER sa ale z ľavej strany poľahky dostal k puku a triafa odkrytú bránku. Druhú asistenciu si pripisuje Tomáš Rusina.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 3. Dírer (Pokrivčák, Rusina), 7. Paulíny (Pacalaj, Barto), 17. Markovič, 25. Urbánek (Burzík, Markovič) – 24. Macek (Hohl, Kútny), 47. Švec (Lantoš, Rehák)


    HK VITAR Martin: Bernát (Gavalier) – Tabaček, Themár – Pacalaj, Burzík – Rusina, Oravec – Brveník, Lednický – Markovič, Langhammer, Rudzan – Poliaček, Urbánek, Brezniak – Zeliska, Dírer, Pokrivčák – Paulíny, Barto, Jurášek
    TSS GROUP Dubnica: Gíbl (Pajpach) – Hlaváček, Jarábek – Rehák, Hohl – Matejovič, Švec – Vladimirov, Kozachuk – Kristín, Krajči, Kokavec – Kútny, Lantoš, Macek – Mikolášek, Jakubík, Kanaet – Medek, Trenčan, Vakhrameev

    Rozhodčí: Píšťanský – Drblík, Makúch, Kramár (video)

    Diváci: 1390
    bahis siteleri