Arizona – Vegas 1:5 (kon.) | Washington – Nashville 3:6 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 31.12.2018, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to všechno. Děkuji za pozornost a v roce 2019 zase někdy u online přenosů na počtěnou! (21:35:35)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 1+0, 2 střely, čas na ledě 19:20
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mackenzie Blackwood (NJD) 25 zák., 0 gólů, 100%
    2. Miles Wood (NJD) 1+1
    3. Sami Vatanen (NJD) 1+1
     
    Poslední utkání roku 2018 pro oba celky je u konce. New Jersey poráží Vancouver jasně 4:0 a připisuje si další dva body do ligové tabulky. Gólově se dnes prosadili Brian Boyle, Miles Wood, Sami Vatanen a Pavel Zacha. Velkým mužem ale byl dnes i brankář Mackenzie Blackwood, jenž při svém čtvrtém startu v NHL vychytal již druhé čisté konto.

    Střely na branku: 23:25
    Diváci: 15 772
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Stefan Noesen se po odpískání dostával před Gudbransona a zakončoval, nejspíše ale nevěděl o přerušené hře. Oba hráči se pak dostali do křížku, ale nic většího z toho nebylo.
     
    58:55
    Utkání se dohrává a je jasné, že skončí výhrou domácího celku. New Jersey už bojuje jen o čisté konto pro Mackenzieho Blackwooda, které by bylo druhé v řadě.
     
    57:31
    Jesper Bratt se podél pravého mantinelu dostal až do brankoviště, kde se mu ale zakončit nepovedlo. Z levého úhlu dokončoval jeho akci Kyle Palmieri, kterému se ale pátý zářez přidat nepovedlo!
     
    57:15
    Domácí v plném počtu.
     
    57:05
    Nikolaj Goldobin to zkoušel od modré čáry, ale úspěšný nebyl. Pavel Zacha se následně dostal ke kotouči a poslal jej mimo obranné pásmo až k Nilssonovi.
     
    56:10
    Vancouver má za sebou minutu přesilové hry, která ale nepřinesla vůbec nic. Kanadský celek se neudržel ani v útočné třetině a dneska to není jejich den.
     
    55:15
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brett Seney – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    55:15
    Duel se spíše dohrává, především domácí celek se do ničeho nežene. New Jersey aktuálně vyhodilo na icing a hra bude pokračovat po pravici Mackenzieho Blackwooda.
     
    53:47
    Jake Virtanen se po levé straně dostal až do zakončení a před brankovištěm zakončoval na vzdálenější tyčku. Jeho rána ale nakonec orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    52:45
    Vancouver se sice pokouší něco vymyslet, ale domácí celek dobře brání a nepouští kanadského soupeře do ničeho nebezpečného. Nyní se píská domácím icing.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:11
    Velká šance Devils! Blake Coleman ujel po levé straně a dostával se do přečíslení, u pravé tyčky měl Stafforda, kterému přihrával. Útočník Devils ale zblízka beton nepřehodil!
     
    50:52
    Hosté v plném počtu.
     
    50:31
    Tato početní výhoda se ale domácímu celku nedaří a Vancouver bude brzy v plném počtu. New Jersey se do ničeho nedostalo, ale vedení má už nyní dost vysoké.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 13. Boyle (Stafford, Seney), 19. Wood (Vatanen, Bratt), 42. Vatanen (Wood, Severson), 44. Zacha (Noesen, Santini)


    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Vatanen, Santini, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Palmieri – Quenneville, Zajac, Coleman – Wood, Zacha, Noesen – Boyle, Seney, Stafford.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler, Ch. Tanev, B. Hutton, Stecher, D. Pouliot, Gudbranson – Eriksson, Horvat, Virtanen – Goldobin, Pettersson, Boeser – Bärtschi, M. Granlund, Leivo – Roussel, Beagle, Motte.

    Rozhodčí: O'Rourke, MacDougall – Tobias, Cherrey
    thejrc.org