Kunlun – Vladivostok 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 7:3 (kon.) | Soči – Barys 0:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 7:0 (kon.)
konec
HK Soči
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 05.01.2019, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:40
    Čtvrtou vrásku na čelo Šikina mohl přidělat Akolzin! Hostující forward však mířil příliš přesně, když trefil spojnici obou tyčí!
     
    53:23
    Na nemohocnost svých spoluhráčů už se déle nemohl dívat Bakoš. Slovenský hráč ve službách HK Soči sestrojil bombu, s jejímž zneškodněním měl Karlsson plné ruce práce. Tohle by domácí hráče mohlo do závěrečných minut povzbudit.
     
    48:20
    Ta vyloučení v týmu Barys Astana se kupí (Maxim Semjonov – 2 min., podrážení).
    43:13 Curtis VALK - 0:3
     
    43:13
    Astana právě vstřelila branku!
    Naděje na bodový zisk si Leopardi pohřbívají sami! Při rozehrávce vyrobili neodpustitelnou hrubku, kterou po Michajlisově nabídce do mezikruží potrestal CURTIS VALK – 0:3. Asistence: Nikita Michajlis.
     
    34:05
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dustin Boyd – 2 min., sekání). Tady se rýsuje další šance na vyrovnání.
    26:40 Matt FRATTIN - 0:2
     
    26:40
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys udeřil podruhé! Počátkem úspěchu bylo vyhrané buly. Dietzova střela z levého kruhu se zastavila o chumel hráčů a spadla přímo před MATTA FRATTINA. Kanadský šťastlivec puk nechytatelně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Brandon Bochenski a Darren Dietz.
     
    24:01
    Z toho vypramenilo vyloučení v týmu Barys Astana (Curtis Valk – 2 min., podrážení).
     
    18:53
    Hokejisté Soči se z předchozí situace nepoučili a mezi kruhy nechali nehlídaného Michajlise. Ten po přihrávce zpoza brány okamžitě vypálil, ale štít jménem Šikin neprorazil.
     
    15:30
    Vyloučení v týmu Barys Astana (André Petersson – 2 min., držení). Domácí mají příležitost vyrovnat.
    14:09 Darren DIETZ - 0:1
     
    14:09
    Astana právě vstřelila branku!
    A hosté svou početní převahu využívají! Skóre otevřel DARREN DIETZ, jehož nahození od mantinelu překvapivě propadlo až za Šikina. Ruskému brankáři lze ale jen těžko něco vyčítat, hned přes dva clonící útočníky nemohl nic vidět. Asistence: Curtis Valk a Brandon Bochenski.
     
    13:13
    Vyloučení v týmu HK Soči (Eric O'Dell – 2 min., podrážení). Čeká nás první přesilovka v zápase.
     
    12:45
    Šanci mělo také Soči! Šikula O'Dell se bez podpory spoluhráčů prodral do útočného pásma a z jeho osy nebezpečně vystřelil. Karlsson předvedl ukázkový semafor.
     
    11:52
    Hosté propásli příležitost využít přečíslení! V situaci dva na jednoho vzal na sebe zodpovědnost Akolzin, jeho dělovka z vrcholu levého kruhu zaplula do Šikinovy lapačky.
     
    00:40
    Právě oni si pak ale vytvořili první šanci utkání! Cormier (Barys Astana) dostal přihrávku do jízdy a postupoval sám na Šikina. Ruský gólman zachoval chladnou hlavu a střelce vychytal.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 15. Dietz (Valk, Bochenski), 27. Frattin (Bochenski, Dietz), 44. Valk (Michajlis)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – J. Alexandrov, Jokipakka, Rykov, Ščitov (C), Pajgin, K. Vorobjov, Zborovskij – O'Dell (A), Točickij, Bočarov – Bakoš, Collins, R. Rosén – Archipov, Kaletnik, Mosaljov (A) – Tomilin, Altybarmakjan, Akmaldinov – Polunin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Svedberg, Dallman (A), Makljukov, Dietz (A), Blacker, M. Semjonov, Polochov – Valk, Michajlis, Frattin – A. Petersson, Cormier, Ševčenko – Boyd, Bochenski (C), R. Starčenko – Akolzin, Petuchov, Asetov – Sagadejev.

    Rozhodčí: Gašilov, Bělov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 7 986
    bahis siteleri