Zvolen – Poprad 4:0 (kon.) | Nitra – MAC Budapešť 6:1 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:4 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Detva – Nové Zámky 5:0 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Neděle 06.01.2019, 17:30 • Ice Rink, Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Ri. Huna – 2 min., podrážení).
     
    59:40
    Obrovská příležitost hostů na vyrovnání! Uram našel přesnou přihrávkou před branku úplně volného Róberta Hunu, kterého vychytal dalším skvělým zákrokem Vay.
     
    58:55
    Kislicyn odchází z branky a hosté tak budou hrát přesilovku 6 na 4!
     
    57:56
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Pance – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    56:39
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Opět ale domácí vedou! Galanisz našel přesnou přihrávkou ŽIGU PANCEHO a ten jako třetí domácí hráč překonal brankáře Kislicyna. Asistence: Nikandrosz Galanisz, Tomáš Slovák.
     
    52:30
    Milam špatně rozehrál a puk získal Róbert Huna. Ten si s ním najel mezi kruhy, ale z dobré pozice nedokázal domácího brankáře překonat.
     
    52:09
    Somogyi si obhodil na pravém křídle Suchého a pak chtěl kličkou překonat Kislicyna, brankář hostů skvěle zasáhl betonem.
    48:53 Mário Kurali (LMI) - 2:2
     
    48:53
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!

    Hosté využívají přesilovku a opět srovnávají! MÁRIO KURALI získal puk, vystřelil a pak z ostrého úhlu i sám dorážel. Vay si nakonec jeho dorážku srazil sám do vlastní branky. Smolný gól pro skvěle chytajícího brankáře domácích. Bez asistence.
     
    48:36
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Somogyi – 2 min., sekání).
     
    48:06
    Vojtkó dostal přihrávku před brankoviště a hned vypálil, Kislicyn skvěle zasáhl betonem.
    46:05 Balázs Göz (MIS) - 2:1
     
    46:05
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Trochu z ničeho nic se domácí opět dostávají do vedení! Harrison vybojoval puk směřující na zakázané uvolnění za brankou Kislicyna a přihrál ho před branku BALÁZSOVI GÖZOVI, který sice puk netrefil dobře, i tak ale skončil od levé tyčky v brance hostů. Asistence: Ryan Harrison.
     
    42:21
    Domácí mohli okamžitě odpovědět. Harrison se po přihrávce od Loiseaua objevil sám před Kislicynem, svou střelou ale minul branku hostů.
    41:13 Tomáš Nádašdi (LMI) - 1:1
     
    41:13
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! TOMÁŠ NÁDAŠDI nahodil puk od modré na branku a puk se od pravé tyčky odrazil do branky. Vay přes clonícího Vargu neměl šanci zasáhnout a puk uviděl až v síti. Asistence: Samuel Fereta, Alex Tamáši.
     
    37:55
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1. Vojtkó to vzal na sebe a napřáhl z levé strany, Kislicyn jeho bombu vyrazil.
     
    33:44
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Galanisz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:21
    Velký závar před brankou domácích! Nahození se odrazilo ke Kriškovi, proti kterému zasáhl Vay reflexivně. Následně jeden z domácích hráčů zblokoval střelu Ferety.
     
    32:00
    Varga zachytil rozehrávku domácích a přihrál před branku Tamášimu, ten ale sám před Vayem neuspěl. Domácí brankář jeho střelu zblízka vyrazil.
     
    29:31
    Kulmala získal puk ve středním pásmu a ujel obráncům hostů. Sám před Kislicynem ale neuspěl, jeho střela skončila na hrudi brankáře.
     
    26:29
    Hosté vyhráli vhazování před vlastnou brankou, pak ale špatně rozehráli. Nechali totiž puk za brankou a do zakončení se dostal Galanisz, Kislicyn střelu chytil.
     
    23:49
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Szirányi – 2 min., sekání).
     
    23:40
    Domácí udělali chybu v rozehrávce a k puku se dostal Richard Huna. Pokusil se o blafák, Vay ale puk vyrazil betonem včas. Szirányimu pak nezbylo nic jiného, jen ho při pokuse o dorážku faulovat.
    19:54 Nicholas Crawford (MIS) - 1:0
     
    19:54
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Hosté dostali na cestu do šatny dárek! Somogyi získal puk ve vlastní třetiny a zavezl ho po levém křídle do útočné třetiny. Na pravé straně nechali hosté trestuhodně osamoceného NICHOLASA CRAWFORDA, kterému Somogyi pak přihrál a Crawford přesnou střelou k tyčce nedal Kislicynovi šanci. Asistence: Balázs Somogyi.
     
    17:40
    Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Somogyi – 2 min., sekání).
     
    16:47
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Uhrík – 2 min., faul loktem). Úplně zbytečný zákrok při souboji za brankou v útočné třetině.
     
    15:00
    Někteří diváci už teď zvedali ruce nad hlavu, ale napokon zbytečně. Ládova střela prošla brankáři Kislicynovi přes beton, na brankové čáře ale obětavě zasáhl Kriška a puk odpálil pryč.
     
    14:24
    Po krásné přihrávce Crawforda z vlastního pásma se dostal do samostatného nájezdu Pance, Kislicyn ale jeho střelu vyrazil.
     
    13:12
    Z ničeho nic se puk dostal po několika odrazech k úplně volnému Somogyimu. Ten si ještě najel do lepší střelecké pozice mezi kruhy, jeho střelu ale vyrazil skvělým zákrokem brankář Kislicyn.
     
    10:36
    Ten svou přihrávkou našel Urama, který puk poslal před odkrytou branku Vargovi. Útočník hostů ale puk do branky nedostal, zabránil mu v tom na poslední chvíli hokejkou obránce Göz.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Bača – 2 min., podrážení).

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 20. Crawford (Somogyi), 47. Göz (Harrison), 57. Pance (Galanisz, Slovák) – 42. Nádašdi (Fereta, Tamáši), 49. Kurali


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Göz, Milam, Láda – Pance, Galanisz, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Vojtkó, Miskolczi, Somogyi – Lövei
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicyn (Hollý) – Kurali, Suchý, Nádašdi, Bača, Lenďák, Mezovský, Nemec, Fereta – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Varga, Tamáši, Uram – Števuliak, Piatka, Sukeľ – Oško, Uhrík, Žiak

    Rozhodčí: Lokšík, Kalina – Orolin, Konc

    Diváci: 1 015
    bahis siteleri