Znojmo – Vienna Capitals 5:7 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:7 (0:2, 2:3, 3:2)
spusu Vienna Capitals
Neděle 06.01.2019, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se usadilo v útočné třetině a po kombinaci Orlů prostřelil MIKKO VAINONEN Lamoureuxe od modré čáry. Asistence: Patrik Parkkonen.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Dorion – 2 min., sekání).
     
    55:08
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Sedlák nyní hrubě chyboval při rozehrávce před Halászem, když nahrál puk BENJAMINU NISSNEROVI. Tomu už nečinilo problém zakončit do znojemské svatyně. Asistence: Andreas Nödl, Peter Schneider.
     
    52:37
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kujawinski – 2 min., podrážení).
     
    50:36
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A je to opět o dvě branky. PETER SCHNEIDER dovršuje svůj hat-trick. Z osamocené pozice na vrcholu pravého kruhu se vídeňskýc útočník nemýlil. Asistence: Taylor Vause, Christopher DeSousa.
     
    49:40
    Wallova střela od modré nyní těsně minula znojemskou svatyni.
     
    48:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak Tohle bude Lamoureuxe hodně mrzet. Po nevinném nahození JANA LATTNERA od červené čáry, Lamoureux z nepochopitelných důvodů mířil mimo svou branku a puk tak doputoval až do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    46:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Obrovská radost Znojma, které využívá svého tlaku. Vladimír Oščádal zpoza branky našel před svatyní stojícího JANA BULÍNA, ten okamžitě poslal kotouč za Lamoureuxova záda. Jedná se o první gól znojemského útočníka v dresu A týmu Orlů! Asistence: Vladimír Oščádal, Patrik Novák.
     
    38:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Hraje se nahoru dolů a Orli toho nyní dokázali využít. Nahrávku C.J.Stretche z levého kruhu k pravé tyči zachytil ANTHONY LUCIANI a nasměroval ji do odkryté branky za Lamoureuxova záda. Asistence: Charles C.J.Stretch, Nicolas Hlava.
     
    37:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští snižují! Z levého kruhu nyní zavěsil puk za Lamoureuxe PATRIK PARKKONEN. Asistence: Michal Kruckovyč.
     
    35:11
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A jsou z toho další dva slepené góly Vídně. Hosté pokračují v útoku, tentokrát tlaku využívá TAYLOR VAUSE. Asistence: Lucas Mathias Birnbaum, Christopher DeSousa.
     
    34:26
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Tlak hostů zakončuje ONDRE SOLDEN. Po Dorionově přihrávce z pravého kruhu se nacházel sám v mezikruží a odtud bez problémů zakončoval. Asistence: Christopher DeSousa.
     
    25:34
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Druhý gól si v zápase připisuje PETER SCHNEIDER, ten po znojemském útoku spolu s Nissnerem ujížděl do brejku dva na jednoho. Schneider kličkou vyškolil Lattnera a ocitl se tváří v tvář Halászovi, za kterého zavěsil puk. Asistence Benjamin Nissner.
     
    20:37
    Wukovits si teď nabruslil až před znojemského brankáře. Překonat ho ale nedokázal.
     
    15:35
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Tak to je nemilé. Vídeň skóruje okamžitě podruhé. Rychlou kombinaci hostů zakončoval z pravého kruhu MARC-ANDRE DORION. Asistence: Taylor Vause, Riley Holzapfler.
     
    15:01
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté jdou po vedení. PETER SCHNEIDER svou střelou nedal přesouvajícímu se Halászovi šanci. Asistence: Marc-Andre Dorion, Andreas Nödl.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu Vienna Capitals (Wukovits – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:36
    Tak teď měl Halász obrovské štěstí. Vydal se do rohu kluziště, kde se ujal puku. Nejprve kličkou musel obehrát jednoho z hostů, následně ale jinému Rakušanovi nahrál. Ten tak mířil do naprosto prázdné branky, tu ale naštěstí nakonec dokázal ubránit jeden z obránců, který střelu zachytil.
     
    03:25
    Vainonenova střela z mezikruží byla Lamourexem vykryta. Následně stál Luciani s Novákem sám před jedním vídeňským hráčem. Po kličce se Luciani rozhodl zakončovat. Úspěšný ale nebyl. Teď obsadili útočnou třetinu pro změnu Orli.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 38. Parkkonen (Kruckovyč), 39. Luciani (C.J. Stretch, Hlava), 47. Bulín (Novák), 49. Lattner, 60. Vainonen (Parkkonen) – 16. Schneider (Dorion, Nödl), 16. Dorion (Vause, Holzapfler), 26. Schneider (Nissner), 35. Olden (DeSousa), 36. Vause (Birnbaum, DeSousa), 51. Schneider (Vause, DeSousa), 56. Nissner (Nödl, Schneider)


    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Parkkonen, Kruckovyč, Stehlík, Tejnor – Kalus, Kujawinski, Hlava – Novák, Stretch, Luciani – Špaček, Matuš, Němec – Bulín, Oščádal.
    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Starkbaum) – Wall, Clark, Dorion, Mullen, Fischer, Peter, Birnbaum – Wukovits, Holzapfel, Tessier – DeSousa, Vause, Olden – Nödl, Nissner, Schneider – Romig, Großlercher, Hartl.

    Rozhodčí: Babic, Rezek – Trilar, Soos
    bahis siteleri