Willem II – Breda 2:0 (kon.) | Emmen – Eindhoven 2:2 (kon.) | Graafschap – Sittard 5:1 (kon.)
Ajax – Heerenveen 4:4 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
4:4 (3:1)
SC Heerenveen
Neděle 20.01.2019, 16:45 • Johan Cruijff Arena, Amsterdam • Nizozemská Eredivisie • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Kik PIERIE - 4:4
     
    90+1
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, hosté v nastavení srovnávají! Po rohovém kopu si našel před bránou míč KIK PIERIE a zblízka ho usměrnil do sítě – 4:4.
    83. Klaas-Jan HUNTELAAR - 4:3
     
    83
    Ajax právě vstřelil branku!
    Nádherný zápas pokračuje! Dušan Tadić našel přesným centrem na zadní tyč střídajícího KLAASE-JANA HUNTELAARA, kterému míč spadl přímo na nohu. Zkušený kanonýr ho pak chladnokrevně poslal do protipohybu Hahna a vrátil Ajaxu vedení – 4:3.
    56. Mitchell van Bergen - 3:3
     
    56
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Aréna v Amsterdamu zcela ztichla. Máme tu totiž vyrovnáno! Sam Lammers se tentokrát změnil v nahrávače, když poslal míč do běhu MITCHELLA VAN BERGENA. Ten se uvolnil přes Sinkgravena a Lamprou byl i na další střelu po zemi krátký – 3:3.
    51. Sam LAMMERS - 3:2
     
    51
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    SAM LAMMERS teď jen potvrdil má slova! Na útočné polovině přebral míč, doběhl až k pokutovému území a přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal Lamproua. Kmenový hráč PSV Eindhoven rozhodně ukazuje, že má obrovský potenciál.
    28. Pelle van Amersfoort - 3:1
     
    28
    Ajax právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 3:1! Po standardní situaci, kterou kopal Schöne, jeden z hostujících obránců při odkopu pořádně přisvítil. Poté chyboval také brankář Hahn, který se pro míč vydal, ale nechal se přeskočit Matthijsem de Ligtem a od jeho hlavy se balón odrazil do opuštění hostující svatyně... Gól je nakonec připsán jako vlastní PELLEMU VAN AMERSFOORTOVI.
    16. Dušan TADIĆ - 2:1
     
    16
    Ajax právě vstřelil branku!
    Tohle je neskutečný úsek hry! Ajax opět vede! Dlouhý křížný pas našel na levém křídle rozběhnutého DUŠANA TADIĆE. Ten si následně narazil balón se Zijachem a lobem přes padajícího Hahna vrací domácím vedení – 2:1.
    14. Sam LAMMERS - 1:1
     
    14
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Hosté ale rychle srovnávají! Hráči Ajaxu možná ještě duchem oslavovali Tadićův gól, když balón přebral kousek od šestnáctky SAM LAMMERS, který s ním udělal pár rychlých kroků a přízemní střelou z hranice velkého vápna překonal Lamproua. Zamířil k levé tyči z pohledu gólmana Ajaxu.
    13. Dušan TADIĆ - 1:0
     
    13
    Ajax právě vstřelil branku!
    A domácí se ujímají vedení! Po nakrátko rozehraném rohu se dostal k míči Lasse Schöne, který ho nacentroval do šestnáctky a DUŠAN TADIĆ balón pohotově tečoval za záda brankáře Hahna.

    Martin Augustin

    Branky: 13. Tadić, 16. Tadić, 28. van Amersfoort (vla.), 83. Huntelaar – 14. S. Lammers, 51. S. Lammers, 56. van Bergen, 90+1. Pierie

    Neproměněná penalta: 45+1. Tadić (AJA), brankář Hahn zneškodnil


    Ajax Amsterdam: Lamprou – Mazraoui, de Ligt, Blind, Sinkgraven (68. Kristensen) – Schöne, van de Beek (69. Neres), F. de Jong – Zijach, Dolberg (79. Huntelaar), Tadić.
    Náhradníci: El Maach (C) – de Wit, Černý, Labyad, Huntelaar, Neres, Kristensen, Magallán.

    SC Heerenveen: Hahn – Floranus, Höegh, Pierie, Woudenberg – Schaars (C) (64. R. Kongolo), Vlap, van Amersfoort – van Bergen (82. Bruijn), S. Lammers, Zeneli.
    Náhradníci: Doornbusch, Bednarek – Frederiksen, R. Kongolo, Drkusić, Mihajlović, Hornkamp, Bruijn, van der Heide.

    Rozhodčí: Gözübüyük – Schaap, de Vries
    bahis siteleri