Los Angeles – St. Louis 4:3 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – San Jose 6:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Minnesota Wild
Úterý 22.01.2019, 00:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Mikko KOIVU - 2:4
     
    59:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté rozhodují zápas! Zach Parise se dostal ke kotouči ve středním pásmu a přesto, že byl pak faulován, dokázal v pádu posunout kotouč na MIKKA KOIVUA, který to měl před prázdnou brankou už snadné. Finský útočník zaznamenal svou 200. trefu v NHL. Asistence: Zach Parise.
    54:29 Charlie COYLE - 2:3
     
    54:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté si vytvořili před brankou soupeře obrovský tlak, který končí gólem! Coyle nejprve obkroužil klec a zůstal před Fleurym sám. Gólman Vegas ještě zasáhl, ale Jared Sprungeon následně puk CHARLIEMU COYLOVI vrátil a tentokrát už útočník Minnesoty trefoval odkrytou svatyni soupeře. Asistence: Jared Sprungeon a Eric Staal.
    32:36 Max PACIORETTY - 2:2
     
    32:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají! Hráči Vegas si v útočném pásmu několikrát dobře vyměnili puk, na konci celé akce pak Paul Stastny našel MAXE PACIORETTYHO a ten z mezikruží překonal Dubnyka – 2:2. Asistence: Paul Stastny a Colin Miller.
    30:22 Eric STAAL - 1:2
     
    30:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A nakonec je z toho druhý gól Minnesoty! Jordan Greenway to udělal velmi dobře, když s pukem zamířil za branku, objel ji a bekhendem předložil kotouč na zadní tyčku ERICOVI STAALOVI, který měl před sebou už jen odkrytou klec – 1:2. Asistence: Jordan Greenway a Ryan Suter.
    29:09 Marcus FOLIGNO - 1:1
     
    29:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Za brankou se ujal puku Joel Eriksson Ek, který oslovil přesnou přihrávkou najíždějícího MARCUSE FOLIGNA a ten už to měl snadné. Zblízka poslal puk za přesouvajícího se Fleuryho. Asistence: Joel Eriksson Ek a Nick Seeler.
    03:37 Alex TUCH - 1:0
     
    03:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku využívají a ujímají se vedení! Jonathan Marchessault nabral ve středním pásmu velkou rychlost a přebruslil bránící hráče Minnesoty. Poté kotouč předložil před branku ALEXOVI TUCHOVI a ten zblízka překonal přesouvajícího se Dubnyka. Asistence: Jonathan Marchessault a Colin Miller.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Tuch (Marchessault, C. Miller), 33. Pacioretty (Stastny, C. Miller) – 30. M. Foligno (J. Eriksson Ek, Seeler), 31. E. Staal (Greenway, Suter), 55. Coyle (Spurgeon, E. Staal), 60. M. Koivu (Parise)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – Schmidt (A), McNabb, Engelland (A), Theodore, Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, Pirri – Tuch, Stastny, Pacioretty – Carrier, Eakin, O. Lindberg – Reaves, Bellemare (A), Nosek.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Pateryn, Brodin, Belpedio, Seeler – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Coyle, E. Staal, Greenway – Åberg, V. Rask, Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno (A).

    Rozhodčí: Hebert, L'Ecuyer – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 18328
    bahis siteleri