Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Úterý 22.01.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Mohlo být hotovo, avšak Michal Birner ze skvělé pozice mezi kruhy nepropálil betony Danečka! Neskutečný zápas...
    58:07 Libor HUDÁČEK - 4:3
     
    58:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Home Credit Arena se otřásá v základech, Tygři se dostávají zpátky do vedení! Lukáš Daneček byl po zákroku trošku mimo klec, Petr Jelínek okamžitě poslal puk zpoza brány na levý kruh a LIBOR HUDÁČEK jej umístil do sítě! Asistence: Petr Jelínek, Lukáš Krenželok.
     
    56:39
    Jan Ordoš se z levé strany natlačil až před bránu, položil si Danečka, ale díky faulu nezakončil! To bylo těsné. Na trestnou lavici usedá David Musil (TRI) za krosček.
     
    54:27
    Po skrumáži před Danečkem se Oceláři hned vykombinovali do úniku! Martin Adamský ale při vlastním oslabení mezeru mezi nohama Willa nenašel.
     
    53:35
    Jaroslav Vlach se vydal kupředu a získal na sebe faul Lukáše Krajíčka (TRI), jenž se dopustil nedovoleného bránění.
     
    51:38
    Martin Ševc (LIB) si nyní připisuje trest z kategorie nejzbytečnějších. Před brankou totiž zavadil o gólmana a je trestán za nedovolené bránění.
     
    49:24
    Marek Zachar byl v samostatném úniku faulován, domácí tedy měli k dispozici trestné střílení! Na to se do brány vrátil Šimon Hrubec. Nájezdu se chopil Tomáš Filippi, jenž rychlou střelou orazítkoval tyčku! To je zápas!
     
    48:34
    Wow! Třinečtí měli k dispozici akci dva na jednoho, Aron Chmielewski přihrál na Ondřeje Kovařčíka, jehož ránu do prázdné brány senzačně chytá Roman Will!
    48:01 Martin RŮŽIČKA - 3:3
     
    48:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Oceláři vstávají z popela a je vyrovnáno! Střela Krajíčka z pravého kruhu se odrazila napříč domácím pásmem přímo na druhou stranu. Připravený MARTIN RŮŽIČKA poté snadno srovnal na 3:3! Asistence: Lukáš Krajíček.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Marek Kvapil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:47
    Tygři momentálně hoří jako papír! Jakub Matyáš klepl do puku mezi kruhy a jen těsně minul. Hosté navíc budou hrát přesilovku!
    46:29 Erik HRŇA - 3:2
     
    46:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je to už pouze o gól, Oceláři nic nevzdávají! Michal Kovařčík se neskutečně vleže natáhl po puku a namířil jej před branku, kde byl zcela volný ERIK HRŇA, jehož pohotová střela proklouzla Willovi za záda! Asistence: Michal Kovařčík.
    45:16 Roberts BUKARTS - 3:1
     
    45:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané v přesilovce korigují a jsou zpátky ve hře! Kotouče se po sražené střele chopil před brankovištěm Vladimír Roth. Jelikož stál zády k bráně, posunul puk vedle sebe. ROBERTS BUKARTS ho poté se štěstím nacpal za betony natahujícího se Romana Willa! Asistence: Vladimír Roth.
     
    43:22
    Po střele Adámka, kterou Will vykopl, fauloval Lukáš Derner (LIB). Inkasuje trest za držení protihráče.
     
    38:21
    Hned je tu další přesilovka Ocelářů! Ze strany domácích znovu naprosto zbytečný přestupek. Nepohlídali si střídání a byli na ledě v šesti hráčích. Trest odpyká Marek Kvapil (LIB).
     
    36:03
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Filippi – 2 min., držení hole).
     
    35:53
    Marek Zachar dostal přihrávku do jízdy a jel sám na branku! Zkoušel to velmi chytře, bekhendem poslal kotouč do protipohybu Danečka, jenže černá guma projela těsně mimo klec!
     
    34:40
    Tlak Severočechů stále nepolevuje! Jan Ordoš inkasoval přihrávku do mezikruží. Lukáš Daneček jeho ránu, která měla skončit v horních patrech klece, skvěle vyrazil. Ordoš se za něj ještě snažil doklepnout touš ze vzduchu, Daneček ale osobní neprůstřelnost nechce pustit jen tak!
     
    29:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Krenželok – 2 min., hákování).
     
    28:25
    Střídání v týmu HC Oceláři Třinec: ze hřiště odchází Šimon Hrubec, přichází Lukáš Daneček.
    28:25 Tomáš FILIPPI - 3:0
     
    28:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se ujímají už třígólového náskoku! Michal Birner mezi kruhy zachoval chladnou hlavu, posunul puk doprava, a TOMÁŠ FILIPPI zblízka napálil kotouč do poloodkryté klece. Pro Šimona Hrubce je to poslední kapka! Asistence: Michal Birner, Libor Hudáček.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Vladimír Dravecký – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (David Cienciala – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    21:52
    Kotouč se ze souboje za domácí klecí odrazil přímo na hůl Davida Musila, který se s tím nepáral a bez přípravy pálil. Roman Will si připsal další důležitý zákrok, puk z něj ani nevypadl!
    20:40 Tomáš FILIPPI - 2:0
     
    20:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velice slušně zaplněné tribuny podruhé bouří! Hned po vyhraném vhazování v útočném pásmu vypustil střelu zápěstím Ladislav Šmíd. Šimon Hrubec nepříjemný pokus vyrazil vedle sebe, kde se puku chopil TOMÁŠ FILIPPI, jenž rychle objel klec a chytře zasunul černou gumu za čáru. 2:0! Bez asistence.
     
    15:30
    Jan Ordoš se po pravém křídle prohnal až před Hrubce, od jehož betonu se touš odrazil před Lukáše Krenželoka, jenž promáchl. Po následné ráně od modré měl obrovskou šanci právě Ordoš, leč kotouč přes natažený beton neprocedil!
    13:31 Marek KVAPIL - 1:0
     
    13:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se usadili v pásmu. Martin Ševc předal puk přes šíři modré čáry Tomáši Hanouskovi. Ten neváhal a vypustil proti kleci jemné nahození, do kterého precizně sáhl MAREK KVAPIL a tečí nasměroval kotouč pod horní tyčku Hrubcovy pokladnice! Asistence: Tomáš Hanousek, Martin Ševc.
     
    11:54
    Libor Hudáček se vydal sám do přesily obránců. Z mezikruží trefil Hrubcův beton, načež se ještě dral za dorážkou, ani tu ovšem nedokázal přehodit do sítě!
     
    10:45
    Zbytečné vyloučení Robertse Bukartse (TRI) daruje domácím první přesilovku. Lotyš se v útočné třetině dopustil hákování.
     
    09:15
    Ale pozor! Michal Kovařčík se po přímočaré individuální akci zjevil těsně před Romanem Willem, rychlou kličku do bekhendu ale nedokázal proměnit v gól! Maskovaný muž zasáhl betonem.
     
    05:56
    Vladimír Roth naznačil střelu a krásně našel na levé straně kanonýra Martina Růžičku. Ten se po zpracování puku rychle snažil zamířit za přesouvajícího se Willa, jenže ten se stihl dostat do ideální pozice!
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 14. T. Hanousek (T. Hanousek, Ševc), 21. Filippi, 29. Filippi (Birner, L. Hudáček), 59. L. Hudáček (P. Jelínek, L. Krenželok) – 46. Roberts Bukarts (Roth), 47. Hrňa (M. Kovařčík), 49. Martin Růžička (Krajíček)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Maier – Lenc, L. Hudáček, Birner – Valský, Filippi, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (29. L. Daneček) – M. Doudera, Krajíček (C), Roth, D. Musil, Matyáš, Galvinš, Adámek – Hrňa, Marcinko, Roberts Bukarts – Martin Růžička (A), Cienciala, Dravecký – Svačina, Polanský, Adamský (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Pešek, Ganger.

    Diváci: 6 146
    bahis siteleri