Chabarovsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
Petrohrad – Minsk 5:1 (kon.) | Riga – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 22.01.2019, 10:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:27
    Amur to zkouší v šesti!
     
    51:58
    Domácí hrají v pěti!
     
    49:58
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Igor Ruděnkov – 2 min., podrážení).
     
    47:18
    Domácí hrají v pěti!
     
    45:18
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Šviděnko – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    45:05 Danil ROMANCEV - 2:4
     
    45:05
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk se sice ve třetí třetině jen brání, přesto jde do jednobrankového vedení! DANIL ROMANCEV si jako první našel kotouč, jenž odjel ze souboje u mantinelu. Jel sám na gólmana, toho natáhl kličkou, načež mu bezpečně poslal puk mezi betony.
     
    41:19
    No, to nebyla vůbec špatná pozice pro domácí celek! Puk totiž vyplaval těsně před brankou, kde byl jako první domácí hráč. Z dobré pozice ovšem minul!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    37:51 Konstantin ALEXEJEV - 2:3
     
    37:51
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostujíc celek jde znovu do vedení! Tuto třetinu diváci neviděli pohledný hokej, ale alespoň viděli dvě branky. KONSTANTIN ALEXEJEV se dostal ke střele z kruhu zpoza obránce, a ta zapadla přesně do šibenice na zadní tyči! Krásná střela, navíc Langhammer toho moc neviděl. Asistence: Shane Prince a Jukka Peltola.
     
    34:21
    Hosté hrají v pěti!
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Konstantin Klimontov – 2 min., držení).
     
    31:23
    Jenže po sérii odrazů se do dobré pozice dostal Marek Hrbas! Tento domácí obránce pálil do šibenice na zadní tyči, ale Krasikov chytá!
     
    29:16
    Ale to byla dobrá akce v podání Chabarovsku! Domácí obránce nahodil puk o mantinel přes celé hřiště. Puk se odrazil od zadního mantinelu přesně na hůl jeho spoluhráče. Krasikov ovšem předvedl parádní zákrok hokejkou!
    20:45 Arťom ŽELEZKOV - 2:2
     
    20:45
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Wow, tak to bylo rychlé, jelikož domácí celek ihned srovnává stav utkání! A nutno dodat, že hostující gólman asi nebude mít čisté svědomí. ARŤOM ŽELEZKOV vypálil nepříliš prudkou střelu, která zapadla pod horní tyčku hostující branky. Asistence: Nikita Kamalov.
     
    19:38
    Ilja Morozov se ještě ocitl v obrovské šanci! Langhammer již jen ležel na ledě, přesto hostující hráč neodkázal zvednout puk tak, aby nakonec skončil v brance!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    17:07 Stanislav KACUBA - 1:2
     
    17:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jedné branky! Za poslední dvě minutky si to navíc zasloužil. STANISLAV KACUBA to vzal celé na sebe, projel útočným pásmem až před Krasikova, kterého natáhl, načež poslal puk k tyčce. Hostující brankář byl bez šance. Asistence: Michal Jordán.
    14:10 Jordan CARON - 0:2
     
    14:10
    Sibir právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Hra se sice v posledních minutách celkem vyrovnala, ale hosté si za svou aktivitu branku zaslouží! JORDAN CARON schytal ránu od modré do ruky, ale poté neskutečně zády k puku i brance dostal bekhendem kotouč do branky! Asistence: Gleb Zyrjanov a Viktor Komarov.
    07:35 Danil ROMANCEV - 0:1
     
    07:35
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou herní převahu a jdou do jednobrankového vedení! Alexandr Šarov zachytil nepřesný pas ve středním pásmu. Poté našel skvělou přihrávkou DANILA ROMANCEVA, který uklidil puk přesně k tyčce. Langhammer neměl šanci. Asistence: Alexander Šarov a Nikolaj Demidov.
     
    05:49
    Domácí hrají v plném počtu!
     
    03:49
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Igor Ruděnkov – 2 min., sevření puku rukou).
     
    03:11
    Z ničeho nic mohl jít do vedení domácí tým! Střela od modré totiž byla sražena u brankoviště, kde přišla dorážka. Dlouho nikdo nevěděl, kde je puk, který vyplul za gólmanem, kde ho odpálil hostující obránce do bezpečí.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Kacuba (Jordán), 21. Železkov (Kamalov) – 8. Romancev (Šarov, Demidov), 15. Caron (Zyrjanov, V. Komarov), 38. K. Alexejev (Prince, J. Peltola), 46. Romancev


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Kamalov, Hrbas, Aťušov, Šviděnko, Kondratěv, Kuzmin – Pjanov, Gorškov, T. Zohorna – Železkov, Dědunov, Ruděnkov – A. Lazarev, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Popugajev, A. Kuzněcov, Kacuba.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – K. Alexejev, Loginov, Ignatovič, Demidov, Klimontov, Savčenko, Ilja Morozov, D. Lukin – Brulé, Prince, J. Peltola – Milovzorov, Sajustov, Šarov – V. Komarov, Zyrjanov, Caron – Romancev, Pervušin, Šaškov.

    Rozhodčí: Oskirko, Sergejev – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri