Motor ČB – Kadaň 4:1 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 7:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (po pr.)
Vsetín – Litoměřice 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:5 (kon.) | Přerov – Kladno 6:2 (kon.)
Slavia – Havířov 4:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
AZ Havířov
Středa 30.01.2019, 18:00 • Zimní stadión Eden • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:40 Daniel VRDLOVEC - 4:5
     
    55:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie snižuje na rozdíl pouhé branky! Jan Novák se dostal k odraženému puku a dělovkou od modré překonal vše, co mu stálo v cestě, včetně Bláhy. Puk ještě na cestě do branky tečoval DANIEL VRDLOVEC. Asistence: Jan Novák a Martin Šagát.
    54:00 Aleš FURCH - 3:5
     
    54:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní ještě dotahují na rozdíl dvou gólů! Novákovu střelu od modré před brankou tečoval ALEŠ FURCH a kotouč nakonec po dalších odrazech doskákal za brankovou čáru! Asistence: Jan Novák a Daniel Vrdlovec.
    45:54 Dominik PAWLICZEK - 2:5
     
    45:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov opět odskakuje na rozdíl tří gólů. Matai našel ve středním pásmu rozjetého DOMINIKA PAWLICZEKA, který si svoji nahrávku na spoluhráče sám dojel, obskočil Drtinu a překonal Dominika Šorfa. Asistence: Jakub Matai a Radek Veselý.
    35:08 Zdeněk KUBICA - 2:4
     
    35:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nečekaná a rychlá akce Slavie znamená druhý gól sešívaných v zápase! Steinocherův pas od vlastní brány se po teči jednoho z havířovských hráčů dostal ke ZDEŇKU KUBICOVI, který objel Bláhu, jenž vyjel z branky, a poslal puk do prázdné klece. Asistence: Michal Steinocher.
    30:34 Jan BAMBULA - 1:4
     
    30:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov dnes tvrdě trestá. Gřeš přebruslil obrannou dvojici Novák – Hejda, dostal se k puku a nahrál ho před branku na trestuhodně volného JANA BAMBULU – 4:1. Asistence: Tomáš Gřeš a David Chroboček.
    28:53 Dominik PAWLICZEK - 1:3
     
    28:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    A místo toho přichází další gól Havířova. Drtinovu nepřesnou rozehrávku zachytil Procházka, posunul puk na Veselého, který počkal, až se mu položí obránce, a připravil prázdnou branku pro DOMINIKA PAWLICZEKA. Asistence: Radek Veselý a Ondřej Procházka.
    19:48 Daniel VRDLOVEC - 1:2
     
    19:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gól do šatny a Slavia snižuje! Furch posunul puk napravo na DANIELA VRDLOVCE, který na nic nečekal a přesnou střelou mimo dosah Bláhy využívá přesilovku. Asistence: Aleš Furch a Filip Vlček.
    14:09 Antonín BOŘUTA - 0:2
     
    14:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov jde do dvougólového vedení! Procházka shodil puk na modrou na ANTONÍNA BOŘUTU, který tvrdou a umístěnou střelou překonává podruhé v zápase Šorfa. Asistence: Ondřej Procházka a Robin Staněk.
    09:01 Antonín BOŘUTA - 0:1
     
    09:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Novák s Vrdlovcem si nerozuměli při nahrávce ve vlastním obranném pásmu a odevzdali puk napadajícímu ANTONÍNOVI BOŘUTOVI, jehož tvrdá střela nakonec doputovala za za sebe se ohlížejícího Šorfa. Bez asistence.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 20. Vrdlovec (Furch, Vlček), 36. Kubica (Steinocher), 54. Furch (J. Novák, Vrdlovec), 56. Vrdlovec (J. Novák, Šagát) – 10. Bořuta, 15. Bořuta (O. Procházka, Staněk), 29. Pawliczek (R. Veselý, O. Procházka), 31. Bambula (Gřeš, Chroboček), 46. Pawliczek (Matai, R. Veselý)


    HC Slavia Praha: Šorf (Málek) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Štibingr, Barák, Steinocher, Hejda – Vrdlovec, Najman, Procházka – L. Krejčík, Kubica, M. Ondráček – Furch, Šagát, Vlček – Všetečka, Šteiner, Tejral.
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Staněk, Rašner, Dudek – Kotala, F. Seman, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Bambula – O. Procházka, R. Veselý, Pawliczek.

    Rozhodčí: Kopeček, Zubzanda – Kotlík, Zídek

    Diváci: 675
    bahis siteleri