Česko – Polsko 12:3 (kon.) | Norsko – Česko 5:9 (kon.)
konec
Česko
12:3 (3:2, 4:1, 5:0)
Polsko
Sobota 02.02.2019, 10:00 • Zbaszynianka Arena, Zbaszyn (Polsko) • Přípravný zápas (junioři)
     
    59:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    I v oslabení přidávají Češi už dvanáctou branku! MARTIN ŘEZÁČ využil další nepřesné rozehrávky a přesnou ranou překonává polského brankáře podvanácté. Bez asistence.
     
    59:29
    Vyloučení v týmu Česko (Kůra – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    58:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB BOČEK vystihl nepřesnou rozehrávku Polska na jeho polovině a v samostatném úniku bez větších potíží překonal brankáře pozemní střelou k pravé tyči. Bez asistence.
     
    53:39
    Česku se podařilo vsítit jedenáctý gól, rozhodčí jej ale pro vysokou hůl, která celé situaci přecházela, neuznává!
     
    50:42
    Vyloučení v týmu Polsko (Kleinhardt – 2 min., Sekání).
     
    48:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velký tlak Česka vrcholí dočepovanou desítkou! MARTIN ŘEZÁČ zároveň kompletuje svůj hattrick pohotovou dorážkou v předbrankovém prostoru. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    44:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve Zbaszyni se začíná pomalu čepovat desítka! MARTIN ŘEZÁČ vsítil po skvělé spolupráci s Netrefou už devátý gól českého týmu a vytváří tak už více než pohodlný náskok pro naše mladíky. Asistence: Lukáš Netrefa.
     
    40:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuběhla ani půlminuta a Česko přidává už osmou branku! MATĚJ HAVLAS dostal milimetrový pas na levou stranu a ranou z první pod horní tyč nedal brankáři soupeře šanci zasáhnout. Asistence: Ondřej Sádlo.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu Polsko (Ochota – 2 min., Sekání).
     
    39:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi ještě před koncem druhé části přidávají sedmou branku! Brankář Gasiorek nebyl příliš pozorný a střela FILIPA FORMANA z velké vzdálenosti mu propadla až za jeho záda. Asistence: Jakub Buršík.
     
    35:13
    V něm byl Matěj Havlas se svou bekhendovou kličkou neúspěšný a sám na sebe se velmi zlobí. Brankář Gasiorek ale dobře přečetl jeho záměr a míček vytěsnil nad branku.
     
    35:13
    Po faulu polského hráče bude následovat trestné střílení pro Česko!
     
    34:57
    Vyloučení v týmu Česko (Koláčný – 2 min., Držení).
     
    33:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Branka ale naopak přichází na druhé straně! MATYÁŠ ŠINDLER si sám vyvezl míček na střed hřiště, odkud jej pošesté v zápase propálil až za záda polského brankáře. Asistence: Filip Forman.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu Polsko (Gawronski – 2 min., Vrážení zády do soupeře).
     
    27:19
    Vyloučení v týmu Polsko (Bojko – 2 min., Sekání).
     
    25:20
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Ani ne o minutu později Polsko znovu snižuje! Nenápadná střela DAWIDA SZEFNERA z pravé strany nedala Křížovi žádnou šanci zasáhnout a neuvěřitelnou rychlostí zaplavala na vzdálenější tyč. Asistence: Stanislaw Adamus.
     
    24:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    A jejich soupeř ihned odpovídá svou pátou brankou! Rychlá protiakce zakončená JANEM ŠPILKOU vytváří pro Čechy již třígólový náskok. Asistence: Martin Řezáč.
     
    21:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po pár chvílích jdou ale Češi i tak do vedení! Z ničeho nic se míček objevil u JANA ŠPILKY před brankou, který jej bez problémů dostal za záda Gasiorka počtvrté v zápase. Asistence: Michal Strnad.
     
    19:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si ale bleskově berou vedení nazpět! JAKUB BURŠÍK využil zaváhání soupeře před brankou a lehkým klepnutím do míčku jej poslal pod horní tyč. Bez asistence.
     
    18:27
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přichází vyrovnání Polska! CEZARY GAWRYSIAK se chopil šance při zisku míčku na polovině hřiště a schovanou střelou překvapil i Kříže, jemuž míček zapadl vedle levý teče. Bez asistence.
     
    06:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    To ale neplatí o pár chvil později! MATĚJ HAVLAS využil nepříliš koncentrované rozehrávky soupeřů a rychlou ranou po zemi posílá Česko poprvé v zápase do vedení. Asistence: Jakub Boček.
     
    05:12
    Kříž mužem okamžiku! Sám hned nadvakrát zlikvidoval samostatný únik polského útočníka po zaváhání jednoho ze svých beků.
     
    01:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo ani minutu a Češi vrací utkání do nerozhodného stavu! MARITN ŘEZÁČ využil skvělé práce Strnada a i s trochou štěstí dostal míček až za záda polského brankáře. Asistence: Michal Strnad.
     
    00:53
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Český tým zahrál dobře standardní situaci, z následné protiakce jde do vedení ale polský tým! WOJCIECH BOJKO dostal míček před branku přesně na hokejku a ranou z první jej poslal do odkryté části Křížkovy svatyně. Asistence: Dawid Szefner.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 2. Řezáč (Strnad), 7. Havlas (Boček), 20. Buršík, 22. Špilka (Strnad), 25. Špilka (Řezáč), 34. Šindler (Forman), 40. Forman (Buršík), 41. Havlas (Sádlo), 45. Řezáč (Netrefa), 49. Řezáč (Sládeček), 59. Boček, 60. Řezáč – 1. Bojko (Szefner), 19. Gawrysiak, 26. Szefner (Adamus)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Koláčný (CZE)
    1:0   Kaniuk (POL)
    2. série:
    2:0   Boček (CZE)
    2:1   Chrupek (POL)
    3. série:
    3:1   Langer (CZE)
    3:1   Szefner (POL)
    4. série:
    4:1   Řezáč (CZE)


    Česko: Kříž (Haleš) – Sádlo, Koláčný, Strnad, Sládeček, Kůra, Malina, Doubek – Boček, Švéda, Havlas – Špilka, Netrefa, Řezáč – Forman, Šindler, Buršík – Langer, Šebek.
    Polsko: Gasiorek (Pistyszek) – Weierzejewski, Kleinhardt, Pelczarski, Adamus, Ochota, Bobel, Pisula – Antowiak, Jachacy, Gawrysiak – Gawronski, Szefner, Bojko – Rydzewski, Nieskorski, Kaniuk – Chrupek, Kruk.

    Rozhodčí: Lewis, Silvo.
    bahis siteleri