Spal – Turín 0:0 (kon.) | Janov – Sassuolo 1:1 (kon.) | Udinese – Fiorentina 1:1 (kon.)
Inter – Bologna 0:1 (kon.) | AS Řím – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:1 (0:1)
AC Milán
Neděle 03.02.2019, 20:30 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:26:06)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.
     
    Je konec! AC Milán uhrálo na půdě AS Řím cennou remízu 1:1! Domácí AS Řím přitom vlétlo do utkání aktivněji. V první šanci se zjevil Edin Džeko ale Donnarumma předvedl dobrý zákrok. AC Milán naopak udeřilo hned z první šance, když se ve 27. minutě prosadil Krzysztof Piątek! V samotném závěru mohl vyrovnat Patrik Schick, ale hostující brankář předvedl další skvělý zákrok. Domácí celek se vyrovnání dočkal hned po změně stran, kdy se prosadil Zaniolo! AS Řím bylo ve druhé půli lepším týmem, ale Džeko dnes neměl svůj den a Lorenzo Pellegrini pouze orazítkoval tyč.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Kolarov (AS Řím).
     
    90+3
    Domácí celek neudeřil ani po rohovém kopu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam spěchal Zanilo, ale stopeři AC Milán byli důraznější.
     
    90+2
    Edin Džeko se probíjel do pokutového území, ale Romagnoli se mu položil pod nohy a parádním skluzem odehrál míč na rohový kop.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Právě Patrick Cutrone se rybičkou položil do zajímavého centru z pravé strany, ale míč jen líznul na branku AS Řím, kde si s přehledem porazil Robin Olsen.
     
    89
    Patrick Cutrone se ihned zapojil do útočné akce svého celku. Útočník AC Milán se dral mezi stopery domácího celku, jenže Manolas jej obral o míč.
     
    88
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Krzysztof Piątek, přichází Diego Laxalt.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Patrick Cutrone.
     
    87
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Davide Santon.
     
    86
    Samuel Castillejo dostal přihrávku na levou stranu, krásně si přehodil míč na pravačku a odcentroval. Domácí stopeři byli blízko u sebe a odehráli míč do bezpečí.
     
    85
    Lorenzo Pellegrini se tentokrát pokoušel zakončit patičkou, jenže jeden z obránců hostujícího celku se mu postavil do střely a srazil míč do bezpečí.
     
    84
    Lorenzo Pellegrini nedovoleným zákrokem poslal k zemi Piateka. Hosté se ještě dožadovali karetního trestu pro domácího hráče, ale sudí nechal kartu v kapse.
     
    83
    Domácí celek se mohl dostat do vedení! Lorenzo Pellegrini totiž překvapil obranu zajímavou střelou, kterou orazítkoval tyč!
     
    82
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Justin Kluivert.
     
    81
    Patrik Schick se hnal za odraženým míčem na pravou stranu, jenže Calabria byl pozorný a před českým fotbalistou odpálil míč do bezpečí.
     
    80
    AC Milán se po delší době usadilo na polovině svého soupeře. Hostující stopeři si vyměňují krátké přihrávky a číhají na skulinky v obraně AS Řím.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 46. Zaniolo – 27. K. Piątek (Paquetá)

    Karty:   19. Manolas (ASR), 22. Zaniolo (ASR), 64. Lorenzo Pellegrini (ASR), 90+3. Kolarov (ASR) – 41. Suso (ACM), 54. Paquetá (ACM), 73. Kessié (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.
    AS Řím: Olsen – Karsdorp (87. Santon), Fazio, Manolas, Kolarov – Lorenzo Pellegrini, De Rossi – Florenzi (66. El Shaarawy), Zaniolo, Schick (82. Kluivert) – Džeko.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Marcano, Santon, Ćorić, Pastore, Kluivert, Riccardi, El Shaarawy, Marcucci.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Bakayoko, Paquetá (78. Castillejo) – Suso (88. Cutrone), K. Piątek (88. Laxalt), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Plizzari – Abate, Bertolacci, Conti, Laxalt, J. Mauri, Montolivo, Cutrone, Castillejo, Borini.

    Rozhodčí: Maresca – Carbone, Lo Cicero
    thejrc.org