Spal – Turín 0:0 (kon.) | Janov – Sassuolo 1:1 (kon.) | Udinese – Fiorentina 1:1 (kon.)
Inter – Bologna 0:1 (kon.) | AS Řím – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:1 (0:1)
AC Milán
Neděle 03.02.2019, 20:30 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze šlágru Serie A mezi AS Řím a AC Milán. Výkop je stanoven na 20:30.
     
    AC Milán

    Celek ze San Sira se snaží obnovit svou zašlou slávu a letos se drží mezi nejlepšími celky Serie A! AC Milán má po jednadvaceti odehraných kolech na svém kontě třicet pět bodů a patří mu čtvrtá pozice zajišťující účast v Lize mistrů. V zimním přestupovém období navíc ulovilo zvučnou posilu – Piateka z Janova. Polská střelec o sobě dal vědět v týdnu, když v poháru dvěmi góly zničil Neapol.
     
    AS Řím

    Loňský semifinalista Ligy mistrů zatím prožívá o něco horší sezónu než před rokem. Po jednadvaceti kolech má na svém kontě třicet čtyři bodů a je na páté pozici právě za svým dnešním soupeřem. V posledním ligovém kole AS Řím ztratilo vedení 3:0 na půdě Atalanty a nakonec uhrálo jen remízu 3:3! V týdnu navíc přišla blamáž v poháru, když AS schytalo debakl 7:1 na hřišti Fiorentiny!
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na konci srpna. AC Milán doma dokázal zvítězit 2:1. Rozhodující branku vsítil v páté minutě nastavení Cutrone.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Řím: Olsen – Karsdorp, Fazio, Manolas, Kolarov – Lorenzo Pellegrini, De Rossi – Florenzi, Zaniolo, Schick – Džeko.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Marcano, Santon, Ćorić, Pastore, Kluivert, Riccardi, El Shaarawy, Marcucci.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Bakayoko, Paquetá – Suso, K. Piątek, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Plizzari – Abate, Bertolacci, Conti, Laxalt, J. Mauri, Montolivo, Cutrone, Castillejo, Borini.

    Rozhodčí: Maresca – Carbone, Lo Cicero.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. AS Řím bude hrát v červených dresech, zatímco AC Milán přijelo v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. AC Milán se ihned vydalo do útoku, jenže přihrávku na levou stranu srazil De Rossi do zámezí.
     
    2
    Tiemoué Bakayoko si posunul míč mezi dva hráče v červeném. Středopolař AC Milán však neustál souboj s Pellegrinim a poroučel se k zemi. Sudí faul nepískal.
     
    3
    Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Jeho rozehrávky se ujal Lorenzo Pellegrini, ale jeho pokus prolétl nad břevnem.
     
    4
    AS Řím nakonec zahrávalo rohový kop. Pellegrini pro změnu vymyslel nadýchaný centr na malé vápno, odkud balón bez problémů vyboxoval Gianluigi Donnarumma.
     
    5
    Hra je přerušena! Daniele De Rossi schytal při rozehrávce rohového kopu úder do obličeje a nyní zůstává ležet před brankou hostujícího celku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    6
    Suso dostal přihrávku na pravou stranu, pokusil se přehodit si míč na levačku, jenže to přečetli domácí hráči, kteří míč odehráli do bezpečí.
     
    7
    Edin Džeko se po levé straně prosmýkl do pokutového území, vysokým obloučkem vybídl k zakončení Pellegriniho, ale ten z voleje trefil hned prvního soupeře.
     
    8
    Hráči AC nyní napadali rozehrávku domácího celku v jeho zadních řadách. Do kombinace se musel zapojit i brankář Olsen, který míč rozehrál přesně na Karsdorpa.
     
    9
    Daniele De Rossi si v souboji na polovině hrací plochy pomohl zatažením soupeře za dres. Sudí měl souboj přímo před očima a nařídil přímý kop pro AC Milán.
     
    10
    Suso si efektně pustil míč na pravé křídlo, prošel s ním do blízkosti pokutového území a zakončil. Jeho střela levou nohou byla velmi nepřesná.
     
    11
    Daniele De Rossi na polovině hrací plochy zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře a okamžitě uklidnil hru malou domů. AS Řím je v úvodních minutách aktivnější.
     
    12
    Mateo Musacchio táhl akci AC Milán po levé straně. Hostující hráč poté vyslal prudký přízemní centr do pokutového území, jenže Piatek se k míči nedostal.
     
    13
    Krzysztof Piątek se po přímém kopu hostujícího celku dral k odraženému míči, jenže polský střelec se podle rozhodčího dopustil útočného faulu.
     
    14
    Na druhé straně se do útoku tlačil Patrik Schick, jenže český útočník si nepohlídal své postavení a nechal se lapit do ofsajdové pasti.
     
    15
    Alessandro Florenzi si v souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem, který odnesl Franck Kessié. Hosté budou rozehrávat.
     
    16
    Lorenzo Pellegrini napadal rozehrávku soupeře v blízkosti jeho pokutového území. Domácí záložník to přehnal s agresivitou a dopustil se faulu.
     
    17
    První velká šance domácího celku! Edin Džeko si navedl míč do pokutového území, přehodil si jej na pravačku a protáhl hostujícího brankáře!
    17. Džeko a jeho jedovatá střela
     
    18
    Na stadionu zatím panuje parádní atmosféra. Domácí příznivci jsou od úvodního hvizdu velice hlasití a ženou své oblíbence do útoku.
     
    19
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Manolas stáhl za dres Kessieho a je zaslouženě odměněn.
     
    20
    Daniele De Rossi potáhl míč středem hrací plochy na polovinu soupeře. Nakonec se k míči dostal Kolarov, jehož centr odvrátila obrana AC na roh.
     
    21
    Exekuce rohového kopu se ujal Lorenzo Pellegrini. Domácí záložník vymyslel centr na malé vápno, kam se tačil Manolas, ale ten se dopustil útočného faulu.
     
    22
    Nicolò Zaniolo fauoval v blízkosti pokutového území Bakayoka a dostává žlutou kartu.
     
    23
    AC Milán zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území domácího celku. Nadýchaný centr přiletěl k zadní tyči, kde byl Calabria, ale k hlavičce se nedostal.
     
    24
    Nicolò Zaniolo získal míč na polovině hřiště, ale podle rozhodčího se k němu dostal nedovoleným způsobem. Domácím fanouškům se verdikt rozhodčího vůbec nelíbí.
     
    25
    Patrik Schick sprintoval za přihrávkou na pravou stranu hrací plochy. Český útočník předvedl dlouhý sprint, jenže Calabria byl rychlejší a odehrál míč do autu.
     
    26
    Mateo Musacchio rozehrál akci AC Milán na polovině soupeře. Na jeho pobídku si naběhl Kessie, jenže ten u míče dlouho nevydržel.
     
    27
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Hosté vybojovali míč na levé straně hrací plochy. Do pokutového území poté přiletěl přízemní centr a KRZYSZTOF PIATEK doklepl míč do sítě!
    27. Krzysztof PIĄTEK - 0:1
     
    29
    Alessandro Florenzi dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže ihned k němu přistoupil Davide Calabria, který jej skvělým způsobem odstavil od míče.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme zajímavé utkání. AS Řím sice vstoupilo do zápasu aktivněji, jenže hosté dokázali udeřit ze své první šance.
     
    31
    Lorenzo Pellegrini dostal krásnou přihrávku na polovinu hrací plochy, efektní kličkou se otočil s míčem kolem svého strážce, jenže průnikovou přihrávku nevymyslel.
     
    32
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Jeho exekuce se opět ujal Lorenzo Pellegrini, ale centrovaný míč bez problémů vyboxoval Gianluigi Donnarumma.
     
    33
    AC Milán zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl ke vzdálenější tyči, jenže nikdo v bílém dresu na balón nedosáhl.
     
    34
    Patrik Schick uspěl v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území, jenže k odraženému míči se nedostal nikdo v červeném. AC Milán zatím brání skvěle.
     
    35
    Lorenzo Pellegrini zahrával další rohový kop domácího celku. Prudký centr přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v červeném se k hlavičce nedostal.
     
    36
    Nicolò Zaniolo dostal přihrávku do pokutového území, krásně si přehodil míč na levačku, jenže jeho přízemní střelu dokázal Gianluigi Donnarumma vyrazit.
     
    37
    Alessandro Florenzi si naběhl na povedenou Schickovu přihrávku, klamavým pohybem se zbavil obránce, ale jeho rána mířila do míst, kde stál Gianluigi Donnarumma.
     
    38
    Tiemoué Bakayoko uklidnil hru hostujícího celku zpětnou přihrávku na spoluhráče z defenzivy. AC Milán chce dohrát první poločas s vedením.
     
    39
    Lucas Paquetá chtěl překvapit domácí obranu nadýchaným centrem do pokutového území. Robin Olsen prokázal skvělé čtení hry a došel si pro míč.
     
    40
    Daniele De Rossi dostal prostor v blízkosti pokutového území, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se mu nenabídl do volného prostoru.
     
    41
    Suso poslal k zemi Kolarova v blízkosti pokutového území a dostává žlutou kartu.
     
    42
    Aleksandar Kolarov se ujal rozehrávky následného přímého kopu. Jeho centr přiletěl na malé vápno, kam vyrazil i Donnarumma, který míč vyboxoval ven ze šestnáctky.
     
    43
    Alessandro Florenzi vyplaval zcela osamocený v pokutovém území, jenže domácí hráč dostal přihrávku do ofsajdu. Vzrušení na tribunách tak bylo zbytečné.
     
    44
    Nicolò Zaniolo se dostal k odraženému míči a pohotově zakončil zpoza hranice pokutového území. Jeho pokus ale postrádal razanci. Gianluigi Donnarumma si připsal rutinní zákrok.
     
    45
    Tiemoué Bakayoko chtěl překvapit obranu domácího celku pobídkou na rozběhnutého Piateka. Domácí stopeři ale stáli blízko u sebe a odehráli míč do bezpečí.
     
    45
    Patrik Schick si v pokutovém území naskočil na centr z levé strany, ale Gianluigi Donnarumma jeho pokus vyrazil. Hostující brankář si poradil i s Džekovou dorážkou!
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    Hosté ještě v nastaveném čase zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhla obrana AS.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější hosté! Domácí AS Řím přitom vlétlo do utkání aktivněji. V první šanci se zjevil Edin Džeko ale Donnarumma předvedl dobrý zákrok. AC Milán naopak udeřilo hned z první šance, když se ve 27. minutě prosadil Krzysztof Piątek! V samotném závěru mohl vyrovnat Patrik Schick, ale hostující brankář předvedl další skvělý zákrok. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek zažívá vstup do druhého poločasu z říše snů! Po centru z pravé strany se míč v pokutovém území několikrát odrazil a NICOLO ZANIOLO jej nakonec dopravil do sítě!
    46. Nicolò ZANIOLO - 1:1
     
    48
    Suso si naběhl na povedenou přihrávku za obranu domácího celku, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Rozehrávat bude AS řím.
     
    49
    AC Milán se snaží hrát s míčem na kopačkách. Hosté chtějí otupit tlak domácího celku. Naopak hráči AS Řím mají po vstřelení vyrovnávací branky čerstvou krev.
     
    50
    Lucas Paquetá se hnal za dlouhou přihrávkou na levou stranu, ale jeden z obránců se před něj dokázal natlačit a získal míč pro Řím.
     
    51
    Právě Lucas Puquetá znovu dělal domácí obraně problémy na levé straně. Rychlonohý fotbalista AC Milán se však nechal vytlačit mimo hrací plochu.
     
    52
    Patrik Schick předvedl svou obětavost a včasným skluzem na vlastní polovině odehrál míč před dobíhajícím soupeřem. AC Milán bude vhazovat.
     
    53
    Alessandro Florenzi získal odražený míč na polovině hrací plochy a před dotírajícím soupeřem si raději pomohl malou domů. Domácí fanoušci ženou AS do útoku.
     
    54
    Paquetá pronesl několik nehezkých slov směrem k hlavnímu rozhodčímu a dostává žlutou kartu.
     
    55
    Patrik Schick sprintoval za dlouhou přihrávkou na pravé křídlo. Český útočník dostal pod tlak Calabriu, ale zadák AC Milán dokázal rozehrát.
     
    56
    Konstantinos Manolas si skvěle splnil své defenzivní povinnosti. Důrazný obránce domácího celku odtlačil tělem Calhanogla.
     
    57
    Krzysztof Piątek se na polovině hřiště dopustil nedovoleného zákroku a může být rád, že za svůj zákrok nevyfasoval žlutou kartu. Domácí pokračují v útočení.
     
    58
    Alessandro Florenzi uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy a nepustil k míči důrazného Piateka. V posledních minutách na hřišti přibylo soubojů.
     
    59
    Patrik Schick si sice naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže český útočník si tentokrát nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí AS Řím je po změně stran mnohem hladovější po bodech. Hráči v červených dresech hrají aktivně a nepouštějí soupeře na svou polovinu.
     
    61
    Rick Karsdorp se na pravém kraji domácí defenzivy natlačil tělem před rozběhnutého soupeře a nepustil jej k míči. AS Řím kontroluje vývoj utkání.
     
    62
    Nicolò Zaniolo se v pokutovém území dral za odraženým míčem, jenže vinou špatného zpracování se nechal vytlačit mimo ideální střelecký úhel.
     
    63
    Po delší době musel zasahovat také brankář Robin Olsen. Domácí brankář si hravě poradil se Susovou střelou z úctyhodné vzdálenosti.
     
    64
    Patrik Schick se dral k přední tyči, kam přiletěl prudký centr z levé strany, jenže obránce Masicchio míč odhlavičkoval ven z pokutového území.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Pellegrini (AS Řím).
     
    65
    Suso se na hranici pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho pokus z voleje branku domácího AS Řím neohrozil. Olsen schoval míč do rukavic.
     
    66
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází Stephan El Shaarawy.
     
    67
    Domácí stopeři uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Hráči AS Řím jsou po změně stran aktivnější a nepouští soupeře na dostřel.
     
    68
    Edin Džeko se hnal za skákavou přihrávkou z levé strany, jenže míč před ním proskákal do zámezí. Bosenský útočník jen rozhazuje rukama.
     
    69
    Tiemoué Bakayoko vystoupi na polovině hrací plochy proti Pellegrinimu a skvělým zákrokem jej obral o míč. Domácí celek ale rychle získal míč zpět.
     
    70
    Rick Karsdorp podpořil útok domácího celku dlouhým náběhem po pravé straně. Krajní zadák AS Řím následně odcentroval do šestnáctky, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    71
    Domácí celek zahrával rohový kop! Do zakončení se dostal Edin Džeko, jenže jeho hlavička mířila do míst, kde byl Gianluigi Donnarumma, jež skvěle zasáhl!
     
    72
    Davide Calabria potáhl míč vpřed po levé straně, na polovině hrací plochy se s míčem otočil, jenže poté nedokázal přesně přihrát.
     
    73
    Na světě je další žlutá karta! Za faul při napadání soupeřovy rozehrávky ji dostává Franck Kessié.
     
    74
    Rick Karsdorp si aktivním pohybem znovu řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže Daniele De Rossi mu poslal prudkou pobídku, která skončila v autu.
     
    75
    Aleksandar Kolarov zkusil své štěstí zakončením zpoza hranice pokutového území, jenže jeho dělovka letící těsně nad zemí trefila prvního hráče v bílém.
     
    76
    Rick Karsdorp uspěl v souboji s Calabriou na pravé straně. Domácí zadák si poté pomohl malou domů. AS Řím se v posledních minutách snaží útočit.
     
    77
    Kolarov dostal přihrávku na levou stranu, našel Zaniola, jež vyslal střílený centr do pokutového území, ale před Pellegrinim zasáhl obránce.
     
    78
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Samuel Castillejo.
     
    79
    Tiemoué Bakayoko si naběhl na přihrávku na vlastní polovinu. Středopolař AC Milán si nechtěl komplikovat život a pomohl si přihrávkou na obránce.
     
    80
    AC Milán se po delší době usadilo na polovině svého soupeře. Hostující stopeři si vyměňují krátké přihrávky a číhají na skulinky v obraně AS Řím.
     
    81
    Patrik Schick se hnal za odraženým míčem na pravou stranu, jenže Calabria byl pozorný a před českým fotbalistou odpálil míč do bezpečí.
     
    82
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Justin Kluivert.
     
    83
    Domácí celek se mohl dostat do vedení! Lorenzo Pellegrini totiž překvapil obranu zajímavou střelou, kterou orazítkoval tyč!
     
    84
    Lorenzo Pellegrini nedovoleným zákrokem poslal k zemi Piateka. Hosté se ještě dožadovali karetního trestu pro domácího hráče, ale sudí nechal kartu v kapse.
     
    85
    Lorenzo Pellegrini se tentokrát pokoušel zakončit patičkou, jenže jeden z obránců hostujícího celku se mu postavil do střely a srazil míč do bezpečí.
     
    86
    Samuel Castillejo dostal přihrávku na levou stranu, krásně si přehodil míč na pravačku a odcentroval. Domácí stopeři byli blízko u sebe a odehráli míč do bezpečí.
     
    87
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Davide Santon.
     
    88
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Krzysztof Piątek, přichází Diego Laxalt.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Suso, přichází Patrick Cutrone.
     
    89
    Patrick Cutrone se ihned zapojil do útočné akce svého celku. Útočník AC Milán se dral mezi stopery domácího celku, jenže Manolas jej obral o míč.
     
    90
    Právě Patrick Cutrone se rybičkou položil do zajímavého centru z pravé strany, ale míč jen líznul na branku AS Řím, kde si s přehledem porazil Robin Olsen.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Edin Džeko se probíjel do pokutového území, ale Romagnoli se mu položil pod nohy a parádním skluzem odehrál míč na rohový kop.
     
    90+3
    Domácí celek neudeřil ani po rohovém kopu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam spěchal Zanilo, ale stopeři AC Milán byli důraznější.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Kolarov (AS Řím).
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! AC Milán uhrálo na půdě AS Řím cennou remízu 1:1! Domácí AS Řím přitom vlétlo do utkání aktivněji. V první šanci se zjevil Edin Džeko ale Donnarumma předvedl dobrý zákrok. AC Milán naopak udeřilo hned z první šance, když se ve 27. minutě prosadil Krzysztof Piątek! V samotném závěru mohl vyrovnat Patrik Schick, ale hostující brankář předvedl další skvělý zákrok. Domácí celek se vyrovnání dočkal hned po změně stran, kdy se prosadil Zaniolo! AS Řím bylo ve druhé půli lepším týmem, ale Džeko dnes neměl svůj den a Lorenzo Pellegrini pouze orazítkoval tyč.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:26:06)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 46. Zaniolo – 27. K. Piątek (Paquetá)

    Karty:   19. Manolas (ASR), 22. Zaniolo (ASR), 64. Lorenzo Pellegrini (ASR), 90+3. Kolarov (ASR) – 41. Suso (ACM), 54. Paquetá (ACM), 73. Kessié (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 15:9.
    AS Řím: Olsen – Karsdorp (87. Santon), Fazio, Manolas, Kolarov – Lorenzo Pellegrini, De Rossi – Florenzi (66. El Shaarawy), Zaniolo, Schick (82. Kluivert) – Džeko.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Marcano, Santon, Ćorić, Pastore, Kluivert, Riccardi, El Shaarawy, Marcucci.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Bakayoko, Paquetá (78. Castillejo) – Suso (88. Cutrone), K. Piątek (88. Laxalt), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Plizzari – Abate, Bertolacci, Conti, Laxalt, J. Mauri, Montolivo, Cutrone, Castillejo, Borini.

    Rozhodčí: Maresca – Carbone, Lo Cicero
    bahis siteleri