Vladivostok – Kunlun 3:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
Red Star Kunlun
Středa 06.02.2019, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Alexandr KONNOV - 3:2
     
    58:35
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    No pozor! Domácí nakonec dávají gól a necelou minutu a půl před koncem jdou do vedení! ALEXANDR KONNOV to udělal naprosto fantasticky a zakončil z blízkosti do levé šibenice! Asistence: Vasilij Strelcov.
    46:12 Jurij PETROV - 2:2
     
    46:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A je srovnáno na 2:2! Vladivostok po pár vteřinách využívá přesilovou hru, když byl před bránou Kunlunu velký zmatek a nakonec dokázal překonat Lazušna JURIJ PETROV! Asistence: Alexandr Černikov a Alexandr Ugolnikov.
    38:25 Justin FONTAINE - 1:2
     
    38:25
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté otáčejí zápas a jdou do vedení 2:1! JUSTIN FONTAINE dostal skvělou přihrávku na levou stranu, odkud z první vypálil do mezírky mezi tyčí a brankářem Serebrjakovem. Asistence: Tomáš Mertl a Ondřej Vitásek.
    33:31 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:1
     
    33:31
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A je srovnáno! Domácí byli v tlaku, ale následně se v obranném pásmu dostal ke kotouči Lockhart, který vyslal do samostatného úniku VELI-MATTI SAVINAINENA a ten pohotově zakončil do pravé šibenice. Asistence: Luke Lockhart.
    07:24 Alexandr UGOLNIKOV - 1:0
     
    07:24
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nyní už Kunlun pod tlakem povolil a Vladivostok tak otevírá brankový účet dnešního utkání! Vasilij Strelcov nejprve nahodil kotouč na bránu, který se posléze poodrážel proti ALEXANDRU UGOLNIKOVI a ten se do něj opřel a zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Alexandr Konnov a Vasilij Strelcov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 8. Ugolnikov (Konnov, V. Strelcov), 47. J. Petrov (Černikov, Ugolnikov), 59. Konnov (V. Strelcov) – 34. Savinainen (Lockhart), 39. Fontaine (Mertl, Vitásek)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Kozlovskij, Patrikejev, Ugolnikov (A), Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, V. Butuzov, J. Petrov – Konnov (C), V. Strelcov, A. Strelcov – V. Polák, Zajcev, Koňkov – Glazačev (A), K. Voronin, Mereskin.
    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – Vitásek (A), Viklund, Järvinen, Parlett, Bartley, Lofquist, Jüe, Tam – Fontaine, Shore (A), Yip (C) – Lundh, Mertl, Palola – Lockhart, Squires, Savinainen – Seto.

    Rozhodčí: Anton Kislov, Evgeny Gamalei – Yury Ivanov, Alexander Chernyshyov
    bahis siteleri