New Jersey – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Carolina 5:6 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Philadelphia – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Washington – Colorado 4:3 (po pr.) | Montreal – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Anaheim 4:0 (kon.) | Detroit – Vegas 3:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 0:1 (po pr.)
Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 1:4 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:3 (po pr.)
Calgary – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Columbus 2:4 (kon.)
po s.n. (2:3)
Philadelphia Flyers
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Los Angeles Kings
Pátek 08.02.2019, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler TOFFOLI - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Los Angeles Kings.
    Autorem vítězné branky je TYLER TOFFOLI.
     
    64:46
    Wow! Jak to dokázal? Jsou věci, které prostě člověk ve čtyři ráno nepochopí! Hosté rozebrali obranu soupeře a po nahrávce zleva na pravý kruh měl Kempe na hokejce ukončení zápasu. Napoprvé však zakončil na přední tyč do lapačky Stolarze. Ten ztratil hokejku. A následně vytáhl další parádní zákrok proti dorážce jmenovaného Švéda v dresu soupeře.
     
    64:02
    Patrick to vzal na sebe, kdy jel se spoluhráčem proti obránci, ale trefil směrem na první tyč hokejku Quicka. Vyložená šance, která může ještě mrzet domácí.
    59:42 Jakub VORÁČEK - 2:2
     
    59:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Pravda je ta, že si Flyers za svojí třetí třetinu zasloužili vyrovnání! Nejprve si domácí jenom přihrávali po útočné třetině až JAKUB VORÁČEK si zpracoval kotouč od Girouxe na levém kruhu a vystřelil přes Doughtyho, který padal do zakončení obličejem na směrem na levou stranu a okolo pravého ramene amerického brankáře pod horní tyč vyrovnal na 2:2. Přitom se ještě zdálo, že kotouč škrtl buď to trošku o hokejku Quicka anebo nepatrně o pravé rameno. Tak či onak – tenhle zápas jde do prodloužení. Tak jako Djokovič umí zahrát eso na mečbol, tak JAKUB VORÁČEK umí srovnat utkání 17,6 vteřiny před koncem normální hrací době, když jde Flyers o play-off. Tohle je umění velkých sportovců – vzít to na sebe v době, kdy mi teče do bot. Asistence: Claude Giroux, Shayne Gostisbehere.
     
    58:45
    Flyers si vzali timeout a v šesti se pokusí srovnat.
     
    58:24
    Powerplay hostů.
     
    56:27
    Úplně nejhorší je, když jedeš v hokeji sám na brankáře. Třetí, nebo čtvrtý samostatný únik Kings v tomto duelu, teď to byl Brown, kdo trefil Stolarze do levé nohy.
     
    43:40
    Jenže dobrá nálada mohla vzít za své. Brown jel do brejku dva na jednoho, na pravé straně si položil obránce a byl na ose hřiště, načež již překonanému brankáři pomohla jedna ze tří tyčí, konkrétně ta horní.
     
    43:14
    K radosti publika vyhodil Iaffalo kotouč z levé strany přes hokejku Voráčka mimo hrací plochu a domácí budou hrát přesilovku.
     
    41:12
    Štěstí pro Kings! Voráček si najel do druhé vlny na střed na nahrávku Sanheima z pravé strany, vyřadil ze hry Doughtyho svojí kličkou a za Quickem poté zvonila levá tyčka z pohledu českého hokejisty.
     
    Tak tohle je obrovské štěstí pro hosty. Nahrávka z levé strany propadla mezi nohama bránícího Martineze k druhé tyči na hokejku Couturiera a ten zakončil pod víko poloodkryté branky. Quick jen máchl lapačkou, ale na puk už nedosáhl. Branka ovšem neplatí. K dosažení gólu došlo po čase, resp. po písknutí rozhodčího. Třetinu neukončuje v hokeji siréna, nýbrž hvizd sudího. Tak či onak – Los Angles i nadále vede na ledě Philadelphie 2:1.
     
    39:31
    Van Riemsdyk měl na středu vyloženou šanci, ale nepovedlo se mu obstřelit Quicka. Tohle mohl být gól do šatny.
     
    38:35
    Clifford (LA) podrazil protihráče na levé straně a posílá svůj tým do čtyř.
    32:33 Adrian KEMPE - 1:2
     
    32:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ten hokej vypadá občas hodně jednoduše. Leipsic převzal křižnou nahrávku od Toffoliho na levém křídle a najednou byl v situaci dva na jednoho. Vybral si přihrávku přes Gudase na pravou stranu a ADRIAN KEMPE z jedničky k bližší tyči překonal Stolarze svým devátým gólem v sezoně. Asistence: Brendan Leipsic, Tyler Toffoli.
    27:00 Sean COUTURIER - 1:1
     
    27:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Provorov odvedl dobrou práci na postu levého beka, Kopitar vzápětí z pravé strany vystoupil proti Girouxovi a ten procpal kotouč z levého kruhu mezi kruhy, SEAN COUTURIER se otočil a bekhendem okolo levé ruky Quicka srovnal na 1:1. Asistence: Claude Giroux, Ivan Provorov.
     
    26:23
    Tohle byla další loženka Kings. Po nahrávce zprava na střed zakončil Wagner do levé nohy gólmana a ten poté přikryl kotouč lapačkou. Wagner jakožto hráč čtvrté lajny hostů je dost možná dnes na ledě nejlepší. A zatím aspiruje na to, aby se objevil mezi hvězdami utkání.
     
    18:20
    Tak jak tohle nemohlo skončit brankou? Wagner jel potřetí v první třetině sám na Stolarze a překonal jej bekhendovým blafákem, jenže zároveň otřel své zakončení o brankovou konstrukci.
     
    16:17
    Kde se zjevil, tu se zjevil, Thompson si našel odražený kotouč na levé straně, ale Stolarz na bližší tyči srazil jeho zakončení zblízka do ochranné sítě.
     
    12:06
    Wagner měl na své holi druhou branku večera, na středu uháněl sám na Stolarze, ale ten pravou nohou udržel nejtěsnější možný rozdíl ve skóre.
    08:46 Austin WAGNER - 0:1
     
    08:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po nahrávce na pravou stranu si Clifford vyměnil kotouč s AUSTINEM WAGNEREM, Clifford nahrál z pravého kruhu přes MacDonalda na střed a AUSTIN WAGNER zakončil zápěstím pod víko okolo pravé ruky, resp. vyrážečky brankáře. Asistence: Kyle Clifford, Sean Walker.
     
    02:07
    Forbort udělal chybu v rozehře a k puku se dostal Simmonds na levé straně, LaDue mu chtěl ještě ve složité pozici vypíchnout puk, bývalý hráč Liberce však nedokázal překonat tou dobou ležícího Quicka a trefil jej do pravé ruky.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 27. Couturier (Giroux, Provorov), 60. Voráček (Giroux, Gostisbehere) – 9. Wagner (Clifford, Walker), 33. Kempe (Leipsic, Toffoli), rozh. náj. Toffoli

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Claude Giroux (PHI)
    1:1   Ilja Kovalčuk (LAK)
    2. série:
    1:1   Jakub Voráček (PHI)
    1:1   Anže Kopitar (LAK)
    3. série:
    2:1   Nolan Patrick (PHI)
    2:2   Adrian Kempe (LAK)
    4. série:
    2:2   James van Riemsdyk (PHI)
    2:2   Dustin Brown (LAK)
    5. série:
    2:2   Nolan Patrick (PHI)
    2:2   Alex Iafallo (LAK)
    6. série:
    2:2   Sean Couturier (PHI)
    2:3   Tyler Toffoli (LAK)


    Philadelphia Flyers: Stolarz (Hart) – Sanheim, Provorov, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Hägg – Konecny, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier (A), Lindblom – Simmonds (A), Patrick, Laughton – Varone, M. Vorobjov, M. Raffl.
    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Fantenberg, Martinez, Walker, LaDue – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – Leipsic, Amadio, Toffoli – Hagelin, Kempe, Kovalčuk – Wagner, N. Thompson, Clifford.

    Rozhodčí: St. Laurent, Meier – Miller, Murchison

    Diváci: 18 982
    bahis siteleri