Česko – USA 2:8 (kon.)
konec
Česko
2:8 (0:2, 0:1, 2:5)
USA
Pátek 08.02.2019, 13:00 • Ledový palác Ajsberg, Soči • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    59:38
    Češi si ten kalich hořkosti vypijí prostě až do dna! A nejvíc Adam Raška, který zůstal ležet v pravém rohu českého útočného pásma. Zegras nastavil úplně nesmyslně koleno do cesty českému mladíkovi v době, kdy je v zápase hotovo. Jedná se o druhého Američana, jenž v tomto duelu dostává pět plus do konce utkání za faulem kolenem.

    Raška se potom ještě držel za pravé koleno a dojel sám na střídačku bez cizí pomoci. Nicméně, vazy musí teď trpět a doufejme, že to vazy vydržely.
     
    51:44
    Kvůli podrážení Warrena by měli Američané hrát dvě minuty ve čtyřech.
     
    45:37
    Po faulu Mužíka (CZE) z frustrace v levé polovině středního pásma dostává český kapitán dvě minuty za hrubost a podruhé během třetí třetiny jde na strestnou lavici.
     
    43:58
    Vyloučení v týmu Česko (Mužík – 2 min., sekání).
     
    37:30
    Vyloučení v týmu USA (Fensore – 2 min.).
     
    21:17
    Judd Caufield (USA) pro dnešek dohrál, vystoupil v pravé části amerického obranného pásma a trefil českého hráče. Za faulem kolenem jej rozhodčí posílají do šatny. Češi tak můžou hrát přesilovku pět minut a pokud se prosadí, tak ta přesilovka neskončí.
     
    14:10
    Vyloučení v týmu Česko (Rychlovský – 2 min., vysoká hůl).

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 52. Kučeřík (Vitouch), 58. Tureček (Mužík) – 7. Lindmark, 19. Moynihan (Zegras, Weight), 32. Moynihan (Gildon), 42. Weight (Vlasic, Beecher), 45. C. Caufield (York), 56. Zegras (Vlasic), 57. Farrell (McCarthy), 59. Moynihan (Zegras)


    Česko: Malík (Pařík) – Tureček, Kučeřík, Mlčák, Suhrada, Žůrek, Poizl, Volráb – Raška, Teplý (A), Barinka, Beránek, Peterek, Najman, Vitouch, Pšenička, Koffer, Rychlovský, Pištěk, Křemen, Mužík (C)
    USA: Knight (Rowe) – York, Thrun, Helleson, Vlasic, Gildon, Boldy, Warren (C), Zegras, Rolston, C. Caufield, J. Caufield, Beecher, Moynihan, Turcotte, Groll, Farrell, Lindmark, Fensore, McCarthy, Weight
    bahis siteleri