Augsburg – Bayern 2:3 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:3 (2:2)
Bayern Mnichov
Pátek 15.02.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12. (22:23:37)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bayernu Mnichov, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Hostům hodně napomohla vyrovnávací branka z konce prvního poločasu, navíc se vydařil i vstup do poločasu druhého, ve kterém jedinou branku vstřelil obránce Alaba. Bayern měl i ve druhém dějství výrazně navrch, navíc byl směrem dopředu výrazně nebezpečnější. Augsburgu se zpočátku poločasu jenom bránil, po inkasované brance sice začal útočit, avšak Neuer nebyl donucen k ničemu složitějšímu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Martínez zahodil míč, za což obdržel žlutý kartónek.
     
    90+2
    Navíc se do dalšího zakončení natlačil Lewandowski, jehož pohotová rána vyletěla nad branku. Zřejmě to ale bude rohový kop.
     
    90+2
    Hosté hrají přesně tak, jak jim to vyhovuje. Bayern stále kombinuje na polovině soupeře, smečka protihráčů se snaží získat balón.
     
    90+1
    Coman byl nepříjemným způsobem faulován, nakonec byl donucen opustit hrací plochu. Bayern tak hraje v početní nevýhodě, což by nemělo dlouho trvat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí se dostávají do náporu. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Hostující brankář Neuer s rozehrávkou vůbec nespěchal, naopak nasbíral cenné vteřinky, načež vyhodil k postranní čáře, kde ale přišel o balón Alaba.
     
    86
    Richterovi se podařilo předat míč do tandemu na Córdovu, který celkem dlouho váhal s další přihrávkou. Nakonec si na pravém křídle vybral Schmida.
     
    85
    Max to zkoušel centrem z velké vzdálenosti, avšak trefil pouze prvního protihráče. Míč se opět odrazil do zámezí, tentokráte se zakulátel mezi střídačky.
     
    84
    Neuer odkopával míč na levou stranu, kde se nejvýše do vzduchu dostal domácí Khedira. Krátce poté hlavičkoval také Martínez, avšak pouze do autu.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Bayern stále vede o jednu branku. Domácí v posledních minutách zatlačili soupeře, k vyrovnání to ale nevedlo.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Javi Martínez.
     
    81
    Augsburg si vybojoval další standardku, tentokráte ze značného úhlu. Richter to zřejmě zkoušel přímo na bránu, jeho projektil vyletěl příliš vysoko.
     
    80
    I další Maxova standardka vyvolala menší skrumáž. Míč se nakonec dostal proti noze Dansovi, jehož rána nártem trefila před sebou stojícího protihráče.
     
    79
    I tady to zavánělo kartónkem. Lewandowskimu se podařilo včas odehrát míč, naopak pozdě šel do souboje Khedira, který polského forvarda tvrdě přišlápl.
     
    78
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Jan Morávek, přichází Ku Ja-Čeol.
     
    78
    Kimmich si vyzkoušel hned dvě autové vhazování, přičemž to druhé poslal na nohu vedel stojícího Goretzky, který na jistotu oslovil čekajícího Hummelse.
     
    77
    Hlavní sudí Steinhausová byla svědky dalšího nedovoleného zákroku, i tentokráte se proti pravidlům provinil obránce Süle. Domácí rychlá rozehrávka nevyšla.
     
    76
    Žlutá karta také na domácí straně. Richter byl pozdě v souboji o míč, zezadu tak fauloval Kimmicha, za což si vysloužil kartónek žluté barvy.
     
    75
    Hummelsovo přenesení hry našlo u postranní čáry volného Alabu, který okamžitě posílal míč do šestnáctky, kde měl k němu hodně daleko naběhnuvší Coman.
     
    74
    V posledních minutách se nám hra hodně kouskuje. Bayern se dopustil dalšího faulu, po kterém rozehrával standardku Max, který našel pozorného Thiaga.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Leon Goretzka (Bayern Mnichov).
     
    71
    Do pokutového území si seběhl Coman, který si naskočil na vzdušnou nabídku, po které otřel míč o horní konstrukci. Hostující křídelník byl blízko hattricku.
     
    69
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Konstantinos Stafylidis, přichází Marco Richter.
     
    68
    Poprvé se s míčem seznámil střídající Ribéry, který se pokoušel obejít Khediru, jenž zasáhl velice obětavě, navíc vybojoval odkop od vlastní branky.
     
    67
    Ve středu hrací plochy velmi dobře zapracoval český záložník Morávek, který dokázal obrat Thiaga čistě o balón. Následná protiakce nic nepřinesla.
     
    66
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Augsburg bude muset otevírat zadní vrátka. Hosté jsou stále častěji na míči, naopak soupeř se snaží vydávat do protiútoků.
     
    65
    Max se i tentokráte postavil k volnému kopu, který se mu podařilo poslat přesně na hlavu urostlého Dansa, jenž ale z velmi dobré pozice zamířil vysoko nad.
     
    64
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Franck Ribéry.
     
    63
    Kobler si připsal další zákrok, tentokráte si navedl míč na střelu střídající Müller, jehož slaboučký pokus navíc směřoval přímo do náruče švýcarského brankáře.
     
    62
    Kimmich se chopil i této rozehrávky, která ale zamířila přímo na nohu Morávka. Míč se dostal až k hostující šestnáctce, odkud odkopával Neuer na Alabu.
     
    61
    Mohlo to být o dvě branky! Celkem dostatek prostoru měl na zakončení Lewandowski, který se do míče opřel pravou nohou. Střelu ale poslal metr vedle tyče.
     
    60
    Bayern to pro změnu zkoušel přes levou stranu, kde v dnešním utkání operuje hodně aktivní Coman. Jeho rychlé nohy nabídly manévr, který přinese roh.
     
    59
    Po několika desítkách vteřin se hosté usadili na druhé straně, avšak Thiago se rozhodl pro zpětnou přihrávku, pro kterou si musel seběhnout brankář Neuer.
     
    58
    Augsburg zahrával vůbec první rohový kop. K míči se postavil aktivní obránce Max, který kroutil balón směrem do branky, načež si jeden z hostů pomohl útočným faulem.
     
    57
    Zatím nevýrazný Gnabry prohrál hlavičkový souboj s Maxem, následně z velké vzdálenosti napřáhl Či, s jehož ránou měl brankář Neuer nečekané komplikace.
     
    56
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází James Rodríguez, přichází Thomas Müller.
     
    55
    Süle se hodně divil výroku sudí, která přeci jenom odpískala ve prospěch domácích. Krátce poté se odehrál podobný souboj, v tuto chvíli se pískat nebude.
     
    54
    Za postranní čárou se nám připravuje úvodní střídání tohoto zápasu. Uvidíme, kdo z hostujících hráčů bude střídat, zatím to vypadá na Lewandowskiho.
    53. David ALABA - 2:3
     
    53
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Opět jsme sledovali celkem nezáživnou kombinaci, při které se Comanovi podařilo v pokutovém území najít DAVIDA ALABU, jehož opravdu prudká rána levou nohou skončila přesně u vzdálenější tyče, kam se Kobel nedokázal natáhnout.
     
    53
    Rozehrávky standardky se ujal Oxford, který posílal centr do přehuštěného prostoru, avšak míč nabral pořádnou výšku, načež skončil vedle hostující svatyně.
     
    52
    Augsburg je v samotném úvodu poločasu pod obrovským tlakem. Tentokráte se Gregoritschovi podařilo vyvézt míč, načež přišel faul od Thiaga.
     
    51
    Thiagovi se podařilo přenést hru na Rodrígueze, jehož střílená nabídka směřovala na Lewandowskiho, který zakončoval kousek vedle branky Kobela.
     
    50
    Hosté raději přenášeli hru na pravou stranu, kde si obrannou povinnost splnil Stafylidis, který před Kimmichem razantně odklopl míč ven z hrací plochy.
     
    49
    Posléze se k centru z levé strany dostal aktivní Coman, který na hranici malého vápna zkoušel najít Lewandowskiho, jehož hlavička směřovala daleko vedle branky.
     
    48
    Poprvé ve druhém poločase si vyzkoušel práci s míčem brankář Neuer, který i tentokráte rozehrál po zemi. Bayern to zkouší postupnou kombinací.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první dějství, které nám přineslo bleskový start. Hned z první akce udeřil domácí celek, vlastní branku si totiž vstřelil záložník Goretzka. Postupem času se začal projevovat také Bayern, který se celkem rychle dočkal vyrovnávací branky, kterou pro změnu obstaral Coman. Augsburgu si ale vzal vedení zpět, i druhá střela na branku soupeře skončila kýženým úspěchem, tentokráte se výborným zakončením prezentoval Či. Bayern přeci jenom opět vyrovnal, i tentokráte se o to postaral Coman.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+3. Kingsley COMAN - 2:2
     
    45+3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jenom opět srovnávají krok! Lewandowski se dokázal otočit s míčem, poté se k němu dostal Goretzka, jenž ještě roztáhl hru na levou stranu, kde číhal osamocený KINGSLEY COMAN, jehož přízemní rána směřovala mezi nohy brankáře Kobela, který určitě nemá čisté svědomí.
     
    45+3
    Kobel si připsal ještě jeden zákrok, nakonec si málem vlastní branku vsítil Stafylidis.
     
    45+2
    Tam to na jedničku zvládl Süle, který za sebe nepustil Maxe. Bayern tak rychle obstaral aut, po kterém se vydal na druhou stranu hřiště.
     
    45+1
    I o malý moment později si domácí přichystali volný kop, ke kterému se postavil sám brankář Kobel, jenž vykopával míč na levou stranu hrací plochy.
     
    45
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    44
    S další akcí Augsburgu to vypadalo nadějně, do šestnáctky se totiž dostával Schmid, kterého na poslední chvíli zakřižoval Alaba, jenž vybojoval odkop.
     
    43
    Hodně zkušeně to provedl Stafylidis, který u postranní čáry narazil na Goretzku, jenž fauloval rukama. Jednoznačný faul, domácí okamžitě rozehráli.
     
    42
    Domácí obrana odrazila další atak soupeře, Lewandowski si totiž nedokázal obhodit pozorného Khediru. Momentálně sledujeme pouze jednu stranu hrací plochy.
     
    41
    Coman se pokoušel dostat mezi dvojici protihráčů, tento záměr si ale nakonec rozmyslel, načež šikovně roztáhl hru na pravou stranu, kde byl volný Kimmich.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    39
    Zablokována přihrávka přinesla další rohový kop, který se nezařadil k těm povedeným. Kimmich našel hlavu Stafylidise, jenž odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    38
    Stále ten stejný obrázek, přičemž se Mnichov nachází na polovině soupeře, kde zatím probíhá kombinace daleko od branky, kterou dnes střeží brankář Kobel.
     
    37
    Comanova rychlost nadělala obraně velké starosti, nakonec si faulem pomohl vracející se Schmid. O rozehrávku se postaral Rodríguez, jenž našel Süleho, který hlavičkoval nad.
     
    36
    Nakonec to vedlo k zisku hracího předmětu, načež Bayern rozjel kolotoč přihrávek v oblasti středového kruhu, zatím to k ničemu nebezpečnému nevede.
     
    35
    Domácí tak přečkali kritický moment, avšak v tuto chvíli se jim podařilo vyvézt míč do bezpečí. Hosté ale neúnavně napadají rozehrávku svého soupeře.
     
    34
    Sledovali jsme třetí rohový kop Bayernu, který byl skutečně hodně nebezpečný. Do vzduchu se totiž dostal Lewandowski, jehož hlavička skončila na horní konstrukci.
     
    33
    Nyní si ale na kolmici mezi obránce sbíhal Gnabry, který situaci nevyřešil vůbec dobře. Jeho bezmyšlenkovité prodloužení míče skončilo u brankáře Kobela.
     
    32
    Na stadionu panuje báječná atmosféra, domácí fanoušci jsou hodně slyšet. Ještě aby ne, jejich miláčci totiž vedou nad druhým celkem Bundesligy o jednu branku.
     
    29
    Nyní sledujeme lehce nezáživnou pasáž tohoto zápasu. Domácí si pohrávali s míčem na vlastní polovině, načež přišlo nepřesné přenesení hry křížem.
     
    28
    Nehraje se více než minutu, na nic vážného to nevypadá. Lékaři už opustili hrací plochu, Bayern Mnichov tak bude rozehrávat z vlastní obranné poloviny.
     
    27
    Po jednom ze soubojů skončili na zemi dva domácí hráči, hlavní rozhodčí tak hru přerušila. Jednalo se o srážku ve vzduchu, na scénu přispěchali lékaři Augsburgu.
     
    26
    Logicky tak následoval další rohový kop, který z pravé strany obstaral Kimmich. Jeho centr měl ideální výšku, nejvýše na něj vyskočil domácí Khedira.
     
    25
    V pokutovém území si čistým způsobem počínal Alaba, kterému se podařilo obrat Morávka o balón. Na opačné straně musel zasahovat Kobel, jenž vychytal Goretzku.
     
    24
    Bayern se tak podruhé v utkání dostává do pozice, kdy bude muset dotahovat. Nejedná se o žádný velký malér, do konce zápasu zbývá hodně času.
    23. Či TONG-WON - 2:1
     
    23
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Opět se jednalo o akci po levém křídle, kam si i tentokráte seběhl Max, který zkoušel vyprodukovat přízemní centr. Na něj sice nedosáhl Gregoritsch, což naopak hrálo do karet TONG-WON ČIMU, jenž bezpečně uklidil balón pod horní konstrukci. Neuer byl na tento projektil krátký!
     
    23
    Avšak se jednal o hodně nezodpovědný odkop, který skončil daleko v hledišti. Kobel se za svůj omyl omluvil, k autovému vhazování se staví Alaba.
     
    22
    Hlavní sudí ukázala, že se tato prodleva započítá do nastaveného času, nyní se může pokračovat ve hře. Kobel bude rozehrávat od své svatyně.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, tlak hostujícího celku začíná stoupat. Nyní se ale nehraje, na zemi totiž skončil jeden z hráčů Augsburgu.
     
    20
    Nakonec další centr propadl až ke Gnabrymu, který si ale nepohlídal náběh za obranu. Pomezní sudí signalizoval ofsajd, což potvrdil také opakovaný záběr.
     
    19
    Náramné přenesení hry směřovalo přesně na hruď Lewandowskiho, který ještě roztáhl hru na pravou stranu hrací plochy, kde nyní operuje s míčem obránce Kimmich.
     
    18
    Po necelých dvaceti minutách hry máme stav opět nerozhodný. Mnichovskému celku se podařilo vyrovnat celkem rychle, hraje se od začátku.
    17. Kingsley COMAN - 1:1
     
    17
    Bayern právě vstřelil branku!
    Vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat! Poklidná kombinace Bayernu nakonec vyústila ve vzdušnou nabídku v podání Kimmicha, kterému se podařilo centr zakroutit na nohu KINGLSEYHO COMANA, jenž přízemní placírkou dokázal propálit brankáře Kobela.
     
    17
    I v dalším hlavičkovém souboji kraloval hostující Hummels, který ještě stačil otřít míč o hlavu Córdovy, což se domácím nelíbilo. Hosté budou zahrávat aut.
     
    16
    Bayern se na své polovině moc dlouho nezdržel, pohodovým způsobem se dostal na druhou stranu, kde přihrávku od Goretzky vystihl pozorný Córdova.
     
    15
    Zpětná přihrávka z kopačky Morávka zahnala Schmida do nepříjemného obležení, avšak nakonec mu na pomoc přispěchal Danso, jenž jednal odkopem.
     
    14
    U postranní čáry si nedovoleným zákrokem pomohl Goretzka, který poslal k zemi Schmida. Hlavní sudí celou situaci viděla, Danso rozehraje volný kop.
     
    13
    Za pokutovým územím to možná trochu zbytečně překombinoval Morávek, kterému navíc nevyšel manévr kolem Thiaga. Na druhé straně zasahoval Kobel.
     
    12
    Kobel si dával s provedením odkopu celkem načas, nakonec mu to u sudího prošlo. K padajícímu míči se dostával Córdova, jenž proti Hummelsovi neuspěl.
     
    11
    Na pořadu dne byla standardní situace pro Bayern. K oné rozehrávce se postavil Rodríguez, jehož centr ale zaplul daleko vedle branky soupeře.
     
    10
    Následně si nechtěl komplikovat život obránce Stafylidis, který rovněž přihrál na nohu brankáře Kobela, jenž po krátkém váhání odkopl za půlící čáru.
     
    9
    Na jistotu se rozhodl zahrát vracející se Schmid, který nekompromisně odklidil balón ven z hrací plochy. Následný roh v podání Kimmicha nepřinesl nic závratného.
     
    8
    Brankář Kobel si vyzkoušel dalekonosný odkop od své branky, po kterém se k míči dostal Córdova, jehož vzdušná nabídka zamířila na nohu Hummelse.
     
    7
    Bayern to opět zkoušel přes levou stranu, kam si nabíhal rychlonohý Coman, jehož další centr dokázal srazit do zámezí Danso. Úvodní rohový kop pro hosty.
     
    6
    Ten pro změnu roztáhl hru na pravou stranu, kde se do nepříjemného obležení dostal Kimmich, který raději spolupracoval se Sülem, jenž uklidnil hru.
     
    5
    Alaba si gestem ruky řekl o podporu spoluhráčů, která nakonec nepřinesla. Hostující obránce byl donucen ke zpětné přihrávce na brankáře Neuera.
     
    4
    Úvodní minuty nám přináší celou řadu zajímavých akcí, v tuto chvíli se Schmidovi podařilo vybojovat autové vhazování, které okamžitě poslal na Morávka.
     
    3
    Vzápětí se Coman prohnal až do pokutového území, načež na zadní tyči našel zcela osamoceného Gnabryho, který ale netrefil poloprázdnou branku.
     
    2
    Najednou máme zaděláno na pořádnou zápletu, avšak hosté mají na vyrovnání ještě dostatek času. Každopádně inkasovaná branka může mít fatální následky.
    1. Leon GORETZKA - 1:0
     
    1
    Augsburg právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, hned první útočná akce zápasu končí brankou! Na levou stranu si totiž seběhl Max, který posílal do malého vápna střílený centr, do kterého omylem vložil nohu LEON GORETZKA, od kterého se odrazil míč přesně k tyči, což bylo pro Neuera příliš.
     
    1
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo tohoto zápasu si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Augsburg: Kobel – Schmid, Oxford, Danso, Stafylidis – Morávek, R. Khedira – Či Tong-won, Gregoritsch, Max (C) – Córdova.
    Náhradníci: Giefer – Callsen-Bracker, Götze, Jensen, Richter, Ku Ja-Čeol, Stanić.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Goretzka, Th. Alcântara, James Rodríguez – Gnabry, Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, Rafinha, Javi Martínez, T. Müller, Ribéry, Sanches.

    Rozhodčí: Steinhaus – Sather, Assmuth.
     
    Bayern Mnichov

    Na opačné straně stojí nejtěžší možná překážka, kterou je mnichovský Bayern. Tomu se v letošním ročníku rovněž moc nedaří, i když se v tuto chvíli nachází na průběžné druhé pozici. Bayern ale nebývale ztrácí hodně bodů, v této ligové sezóny přišel o body už v sedmi případech. Aby toho nebylo málo, tak Bayern už čtyřikrát ucítil hořkost porážky, naposledy tomu bylo začátkem února, kdy celek z Mnichova nestačil na Leverkusen, který na domácím stadionu dokázal vyhrát poměrem 3:1. Bayernu se ale na hřištích soupeřů celkem daří, v tabulce venkovních celků dokonce okupuje vedoucí pozici, nicméně z jedenácti utkání prohrál hned třikrát, což je celkem vysoké číslo.
     
    FC Augsburg

    Fotbalisté Augsburgu se v letošním ročníku prezentují špatnou formou, která měla za důsledek pokles až na patnáctou pozici, tedy poslední nesestupovou. Augsburg má na svém kontě pouze patnáct bodů, na šestnáctý Stuttgart má náskok pouze tří bodů. Domácí celek dnešního utkání sice dokázal porazit Mohuč poměrem 3:0, následující utkání ale nabídlo již klasický obrázek, Augsburg totiž nestačil na Brémy, které na vlastním stadionu dokázaly zvítězit 4:0. Augsburg patří mezi trojici nejhorších celků na domácí půdě, hůř je na tom už jen Norimberk a Hannover. Augsburg ale poslední domácí utkání zvládl na jedničku.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Německá Bundesliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Augsburg a Bayern Mnichov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    David Suchý

    Branky: 1. Goretzka (vla.), 23. Či Tong-won (Gregoritsch) – 17. Coman (Kimmich), 45+3. Coman (Goretzka), 53. Alaba (Coman)

    Karty:   76. Richter (AUG) – 72. Goretzka (BAY), 90+2. Javi Martínez (BAY)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    FC Augsburg: Kobel – Schmid, Oxford, Danso, Stafylidis (69. Richter) – Morávek (78. Ku Ja-Čeol), R. Khedira – Či Tong-won, Gregoritsch, Max (C) – Córdova.
    Náhradníci: Giefer – Callsen-Bracker, Götze, Jensen, Richter, Ku Ja-Čeol, Stanić.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Goretzka, Th. Alcântara (82. Javi Martínez), James Rodríguez (56. T. Müller) – Gnabry (64. Ribéry), Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, Rafinha, Javi Martínez, T. Müller, Ribéry, Sanches.

    Rozhodčí: Steinhausová – Sather, Assmuth
    bahis siteleri