Augsburg – Bayern 2:3 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:3 (2:2)
Bayern Mnichov
Pátek 15.02.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    53. David ALABA - 2:3
     
    53
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Opět jsme sledovali celkem nezáživnou kombinaci, při které se Comanovi podařilo v pokutovém území najít DAVIDA ALABU, jehož opravdu prudká rána levou nohou skončila přesně u vzdálenější tyče, kam se Kobel nedokázal natáhnout.
    45+3. Kingsley COMAN - 2:2
     
    45+3
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jenom opět srovnávají krok! Lewandowski se dokázal otočit s míčem, poté se k němu dostal Goretzka, jenž ještě roztáhl hru na levou stranu, kde číhal osamocený KINGSLEY COMAN, jehož přízemní rána směřovala mezi nohy brankáře Kobela, který určitě nemá čisté svědomí.
    23. Či TONG-WON - 2:1
     
    23
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Opět se jednalo o akci po levém křídle, kam si i tentokráte seběhl Max, který zkoušel vyprodukovat přízemní centr. Na něj sice nedosáhl Gregoritsch, což naopak hrálo do karet TONG-WON ČIMU, jenž bezpečně uklidil balón pod horní konstrukci. Neuer byl na tento projektil krátký!
    17. Kingsley COMAN - 1:1
     
    17
    Bayern právě vstřelil branku!
    Vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat! Poklidná kombinace Bayernu nakonec vyústila ve vzdušnou nabídku v podání Kimmicha, kterému se podařilo centr zakroutit na nohu KINGLSEYHO COMANA, jenž přízemní placírkou dokázal propálit brankáře Kobela.
    1. Leon GORETZKA - 1:0
     
    1
    Augsburg právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, hned první útočná akce zápasu končí brankou! Na levou stranu si totiž seběhl Max, který posílal do malého vápna střílený centr, do kterého omylem vložil nohu LEON GORETZKA, od kterého se odrazil míč přesně k tyči, což bylo pro Neuera příliš.

    David Suchý

    Branky: 1. Goretzka (vla.), 23. Či Tong-won (Gregoritsch) – 17. Coman (Kimmich), 45+3. Coman (Goretzka), 53. Alaba (Coman)

    Karty:   76. Richter (AUG) – 72. Goretzka (BAY), 90+2. Javi Martínez (BAY)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    FC Augsburg: Kobel – Schmid, Oxford, Danso, Stafylidis (69. Richter) – Morávek (78. Ku Ja-Čeol), R. Khedira – Či Tong-won, Gregoritsch, Max (C) – Córdova.
    Náhradníci: Giefer – Callsen-Bracker, Götze, Jensen, Richter, Ku Ja-Čeol, Stanić.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Goretzka, Th. Alcântara (82. Javi Martínez), James Rodríguez (56. T. Müller) – Gnabry (64. Ribéry), Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, Rafinha, Javi Martínez, T. Müller, Ribéry, Sanches.

    Rozhodčí: Steinhausová – Sather, Assmuth
    bahis siteleri