Willem II – Alkmaar 1:1 (2:1 po pen.)
po penal. (2:1)
Willem II Tilburg
1:1 (0:1)
AZ Alkmaar
Čtvrtek 28.02.2019, 20:45 • Konig Willem II Stadion • Nizozemský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    WILLEM II TILBURG
    Sice se v lize týmu moc nedaří, je až na deváté pozici a s bodovou ztrátou na první místo čítající neskutečných 30 bodů, v poháru byste tento tým nepoznávali. Tým se dostal mezi ikony jako jsou Alkmaar, Ajax a Feyenoord. Nyní se bude jednat o 5. zápas tohoto týmu v poháru.

    Forma: x – x – V – V – V – V

    Poslední zápasy:
    Willem II – FC Volendam 2:1
    Willem II – Spakenburg 5:0
    Willem II – AFC 3:0
    Willem II – Twente 3:2
     
    AZ ALKMAAR
    Alkmaar má už taky za sebou 4 zápasy poháru. Vcelku postoupili do semifinále dost hladce. Dnes je čeká druholigový soupeř, který si ale houževnatě jde za svým cílem. Rozhodně dnes před sebou známý tým Alkmaar má těžký zápas.

    Forma: x – x – V – V – V – V

    Poslední zápasy:
    Alcides – Alkmaar 0:6
    Venlo – Alkmaar 0:2
    Zwolle – Alkmaar 0:5
    Vitesse – Alkmaar 0:2
     
    Úvodní sestavy:

    Willem II Tilburg: Wellwnreuther – Heerkens, Meissner, Peters, Palacios – Tapia, Crowley, Llonch – Dankerlui, Isak, Ozbiliz
    Náhradníci: Anita, Brand, Coulibaly, Kristinsson, McGarry, Pavlidis, Saddiki, van den Bogert, Woud

    AZ Alkmaar: Bizot – van Rhinj, Vlaar, Koopmeiners, Ouwejan – Midtsjo, Til, Maher – Stengs, Seutjens, Idrissi
    Náhradníci: Bergsma, Gudmundsson, Hatzidiakos, Helmer, Johnsen, Velthuizen, Wijndal, Wuytens

    Rozhodčí: J. Kamphuis (Nizozemsko).
     
    Utkání za chvíli začne. Nyní se předaly vlajky. Na stadionu je dost silný dým z dýmovnicí a pochodní, které byly součástí fanouškovského chorea.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hosté si vypracovali šanci, ale poté se vyhnali zpět k půlící čáře zpětnými přihrávkami.
     
    3
    Poprvé nyní byli v útoku i domácí, Alkmaar jim ale bez problémů míč rychle odebral a zkouší vymyslet něco zase tým hráč v červených dresech.
     
    4
    Idrissi se snažil obrat o míč protihráče, ale při této snaze ho jen kopl do autu a domácí tak můžou stále ohrožovat branku Bizotovu.
     
    5
    Zatím nevidíme moc útočné utkání, opravdová šance ještě nepřišla ani na jedné straně. Do útoku se zatím sice mají spíš domácí, ale moc jim to zatím nepomohlo.
     
    6
    První faul ze strany domácích u poloviny hřiště. Po rozehrávce si ale Alkmaar rychle přebral míč a opět se řítí do útočné pozice.
     
    8
    Domácí nyní zatáhli hru do obrany a zde si nahrávají mezi sebou. Začátek je takový ospalý, nebo neslaný, nemastný.
     
    9
    Nyní přišla první střela domácích. Branku ale netrefila a to o podstatný kus. Po rozehrávce gólmana se rychle obrátili hosté a za chvíli už byli u vápna domácích.
     
    10
    Palacios nasadil protihráči "šlapáka" a ten nyní pokulhává. Zakázaný zákrok se ale nepískal, a tak se pokračuje ve hře.
     
    11
    Domácí opět přihrávají vzadu, u své branky, a neví, jak procpat míč dopředu a dostat se do šance. Jsem zvědav, jestli dneska padne gól ještě v prvním poločase.
     
    13
    Gólman Wellenreuther vykopl míč až za půlící čáru a do autu. Míč tak mají na kopačkách opět hosté a můžou zaútočit. Nevypadá, že by se do toho ale nějak měli.
     
    14
    Tapia si naběhl dopředu a snažil se po kličce nacentrovat, ale míčem trefil jen hlavu protihráče. Míč se však odrazil zpět na nohy domácích.
     
    15
    Llonch vystřelil těžkou střelu, která minula ale branku jak výškově, tak hodně vedle. Byla to teprve druhá střela v dnešním zápase.
     
    16
    Rychlým protiútokem se Alkmaar dostal až k vápnu, kde jeden z hráčů nacentroval k rohovému praporku, kde už ale žádný z jeho spoluhráčů míč nedoběhl.
     
    17
    Dva hráči domácích nyní uběhli záložníkům a v cestě už jim stáli jen 2 obránci. Jeden posunul na střed hřiště, kde ale jeho spoluhráč míč dobře nezachytil a další ho jen posunul zpět.
     
    18
    Ani hostům se moc v útoku nedařilo, když při přechodu přes půlící čáru ještě udělali útočný faul a jejich celá akce tak skončila.
     
    19
    Domácím nyní nevyšla snaha o vysunutí útočníka Ozbilize, na kterého šla přihrávka do běhu, ale poslední obránce jí zachytil.
     
    20
    Rohový kop nyní zahráli hostující hráči. S úspěchem se však vůbec nepotkal, vlastně byl docela hrozný, když trefil přímo hlavu protihráče skoro u čáry.
     
    21
    Hezkou akci si nyní vytvořili hosté, ale nedokázali jí pořádně zakončit a nakonec je protihráči tak otravovali, že je nakonec donutili vyutíkat z jejich obranného území.
     
    23
    A ani hosté, kteří jsou rozhodně papírově silnější a sázely na ně i sázkové kanceláře, nikam nespěchají. V poklidu si přihrávají v obraně. Hlavně nechtějí udělat chybu. To stejné platí o domácích.
     
    24
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Autorem branky je CALVIN STENGS. V podstatě z ničeho si dokázal Alkmaar vypracovat gól. STENGS dostal míč a i přes dotírajícího obránce jej udržel. Poslal pohotovou a krásnou ránu přímo za záda Wellenreuthera.
    24. Calvin STENGS - 0:1
     
    25
    Rozehrávka přišla bez zbytečných zdržovaček. Domácí se okamžitě vřítili do útoku, ale zde párkrát přihráli a o míč přišli. Do rychlého brejku se pak dostali hosté.
     
    27
    Alkmaar se v útoku hodně snažil udržet míč, ale nakonec kulatý nesmysl jen přešel postranní čáru a domácí vhazují aut.
     
    28
    Pár pokusů o vyslání domácího hráče do úniku ale ovoce nepřineslo. Na míči jsou stále hosté.
     
    29
    Tvrdý skluz nyní předvedl van Rhijn na Palaciose, který se nezvedá. Hostující hráč se mu omlouvá. Faul to pravděpodobně nebyl, stejně to ale muselo dost bolet.
     
    30
    Palacios nyní putoval na ošetření za postranní čáru a Willem II Tilburg nyní bude muset chvíli hrát v deseti hráčích. Míče se opět zmocnil Alkmaar.
     
    31
    Domácí už hrají v 11, ale jen chvíli, protože nyní faul předvedl Idrissi. Ten už se pískla, ale vyřešil se jen domluvou.
     
    32
    Pokus o centr do šestnáctky vyslali domácí. Jenže obrana si hravě poradila a míč odrazila. Stále ale míč v držení Willemu II.
     
    33
    Nyní se s fauly roztrhl pytel. Dobrá zpráva pro Willem II ale je, že Palacios už v pohodě pokračuje a v pohodě běhá. Trenér tak nemusí střídat.
     
    34
    Hosté vhodili aut na hráče dopředu, kterým byl Idrissi, ale ten míč okamžitě zpět do autu poslal a hrací náčiní se tedy dostává v držení domácích.
     
    35
    Alkmaar už má mnohem delší čas v útoku než domácí tým. Přesto ale Willem vůbec nevzdává a snaží se odpovědět na branku, která poslal hosty do vedení.
     
    36
    Další pokus o přejití do útoku opět domácím nevyšel a už kousek za půlkou hřiště míč ztratili. Jejich bojovnost je ale pozoruhodná.
     
    38
    Nyní jsme viděli jednu z nudnějších pasáží hry, kdy prvně Alkmaar odebral míč, ale nic s ním nevymyslel a dlouho si přihrával před vlastní brankou. Následně se vydal do útoku a Willem II odebral míč a udělal to samé.
     
    39
    Autové vhazování v blízkosti velkého vápna domácích se sice setkalo s úspěchem, adresát ale s míče běžel naháněn obráncem zpět až někde k půlce.
     
    40
    Domácí se opět snažili, ale kousek za půlkou poslali zpětnou přihrávku až úplně dozadu. Při následném přechodu přes čáru o míč přišli.
     
    41
    Nyní rozhodčí neviděl faul na domácího hráče a nechal hru pokračovat. Hosté ale asi potrestala karma a hned o míč přišli.
     
    42
    Pokud si dobře pamatuji, kromě zákroku na Palaciose se hra ještě skoro nepřerušovala na delší dobu než pár sekund. Jsem tedy zvědav, jestli se bude něco nastavovat.
     
    43
    Domácí sice nyní několikrát Alkmaar o míč obrali, nikdy ale ne na dlouho. A to byla možná chyba, jelikož hosté už opět obléhají šestnáctku.
     
    44
    Hosté nyní rozehráli rohový kop za velkého pískotu fanoušku. S ním si ale perfektně poradila obrana domácích a ti jsou nyní při míči.
     
    45
    Jak můžeme vidět, na střely je to 1-4, na branku 0-3. Držení míče je přitom skoro vyrovnaní (48 – 52%). Nastavuje se jen jedna minutka.
     
    45+1
    Na Dankerluiho letěl centr, on ale do vápna naběhl dříve a rozhodčí odpískal ofsajd. První poločas se chýlí ke konci.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas nám skončil. Ze začátku jsme viděli hodně pomalý a vyrovnaný rozjezd, potom se ale hra lépe vyvíjela pro Alkmaar, který dokázal vstřelit i úvodní gól. Po něm už zápasu udával tempo a byl mnohem více v útoku, než soupeř. ten vystřelil jen jedenkrát a to ani ne na branku. Uvidíme, jestli domácí Willem II z Tilburgu dokáže něco s výsledkem udělat v druhém poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Wille II zatím dělá první změnu. Ozbilize nahradil Pavlidiz.
     
    49
    Domácí nyní dlouho okupovali vápno, ale z jejich tlaku na obránce nic nevzešlo, naopak už na druhou stranu zamířili hráči v červeném.
     
    50
    Hosté ale taky ve své útočném polovině nic nevymysleli a všechno vyvrcholilo jen kopem míče do autu.
     
    51
    Domácí vymysleli hezkou přihrávku do běhu na vysunutého útočníka, ten ale přihrál pohotově za sebe a to už odchytil hráč hostů.
     
    52
    Pavlidis nakopl a shodil Koopmeinerse. Rozhodčí odpískal faul, ale neposoudil zákrok tak tvrdý, že by ho musel potrestat kartou.
     
    53
    Domácí se nyní prodrali přes několik hráčů až k vápnu, kde ale přišel úplně špatný centr a o míč přišli. Zatím to tedy moc na vyrovnání nevypadá.
     
    54
    Hosté se nyní zlobili, že neodpískal zákrok na jejich spoluhráče, ale myslím si, že rozhodčí byl ten, kdo byl v právu.
     
    55
    S dalším útokem domácích si opět hosté poradili bez ztráty květinky. Tlak , který vyvíjí Willem II v posledních minutách se ale stupňuje.
     
    56
    Po vhazování domácí opět odebrali míč, ale ne na dlouho. Jejich napadání je teď však velmi dobré a efektivní. Musí se ale také dostávat ke střelám.
     
    57
    Držení míče se nám už přehouplo ve prospěch domácích, ale střel mají na kontě hráči z Tilburgu pořád 0. Myslím tím tedy těch na svatyni Bizota.
     
    58
    Hodně málo se nyní hosté dostávají k míči. Že by se chystalo zdramatizování zápasu, který zatím má rozhodně lepší vývoj pro zkušenější hosty?
     
    59
    Padesát devět minut. Ano, opravdu tak dlouho jsme si museli počkat na první žlutou kartu, kterou nyní rozhodčí vytasil po zákroku Seuntjense.
     
    60
    Dvě třetiny zápasu jsou už za námi. Zatím se hra vyvíjí docela dobře pro hostující Alkmaar. Poměrně dost času ale má ještě domácí tým na nějakou zápletku.
     
    61
    Hosté nyní z vápna vyslali střelu, možná to byl dokonce jen takový centr, s kterým si lehounce poradil Wellwnreuter.
     
    62
    Gólman Bizot chvíli podržel míč a hned se na něj snesl pískot domácích fanoušků. Po faulu na Mahera se zase snesl pískot hostujících fanoušků.
     
    63
    Výhodu dostal domácí tým po útočném faulu Stengse. Byl ale v obranné polovině domácích.
     
    64
    Willem II právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDER ISAK. Ten se uvolnil na levém křídle a dostal přihrávku přímo na nohu. Poté chvíli běžel a nekompromisně pod gólmanem poslal míč do branky.
    64. Alexander ISAK - 1:1
     
    66
    Domácí fanoušci stále mohutně slaví gól. Ten asi trochu opařil hosty, jelikož přestali tolik napadat a útočit.
     
    67
    Domácí se trošku neočekávaně mírně zatáhli a nesnaží se rychle zasáhnout Alkmaar podruhé. Spíš si nyní přihrávají vzadu a vyčkávají.
     
    68
    Na Isaka byl spáchán zákrok, který asi nebyl úplně dle regulí a ten zůstal chvíli ležet na zemi. Nyní už se ale postavil. Sice trochu kulhá, ale hraje a to je hlavní.
     
    69
    Domácí se opět začali snažit útočit. zato hosté jsou jako opaření a míče, které se k nim dostanou jen odkopávají daleko dopředu.
     
    70
    Domácí rozehráli rohový kop, ale nic z něj nevytěžili. Zbývá nám nějakých 20 minut zápasu.
     
    72
    Po delší době se do útoku dostali i hosté a kousíček před vápnem byl faulován Vlaar. Nyní hosté zahrají přímý kop z velmi dobré vzdálenosti.
     
    73
    Hezký přímý kop vyslal jeden z hráčů Alkmaaru. Míč ale branku o něco malo přeletět.
     
    74
    Těsně před vápnem zachytil centr Dankerlui. Míč si popotáhl a vypálil. Střela ale neměla zas takovou razanci a Bizot si poradil.
     
    75
    Na hřišti nyní ležel Stengs. Byl dokonce na hřišti ošetřován. Poté se sice zvedl, ale odchází do zámezí s lékařem.
     
    76
    No nyní vidíme fotbal velmi opatrný, ani jeden z týmu nechce udělat zbytečnou chybu, která by jej stála gól. To je celkem pochopitelné.
     
    78
    Hosté trochu zaváhali, a málem ve svém vápně pustili k míči jednoho z domácích hráčů v bílém dresu. Pak ale svou chybu napravili.
     
    79
    Domácí přenesli dopředu centrem hru na levého křídelníka, kterým byl Idrissi. Ten sprintoval a centroval, ale míč letěl až moc daleko a dopadl až za čarou.
     
    81
    posledních 10 minut zápasů zbývá do určení postupujícího, tedy v případě že zápas neskončí remízou. Na stadionu se ale velmi silně rozpršelo a na trávníku jsou vidět velké blátivé kaluže.
     
    82
    Hodně silně podražen tam byl nyní Llonch, který sebou "třískl" o zem. Rozhdočí sice zákrok posoudil jako faul, ale ne kartový.
     
    83
    Hosté zkusili zaútočit a dokonce se dostali i ke střele. Tu však pohotově lapil brankář Wellenreuther a posílá míč daleko od svojí klece.
     
    84
    Domácí začínali akci od poloviny hřiště. Následně se hra přenesla na levé křídlo, kde byl Palacios, ten však neodcentroval přesně a míč mají hosté.
     
    85
    Palacios si úniky po levém křídle nějak oblíbil. Právě probíhal jeho další, ale míč mu byl odkopnut. Pouze na autové vhazování.
     
    86
    Centr domácích od půlky byl až moc přetažený a skončil až kousek od malého vápna. Tam si pro něj už v klidu přiběhl hostující brankář Bizot.
     
    86
    Hodně pozdě využije své střídání trenér Alkmaaru. Až nyní odchází dnešní jednogólový střelec Stengs a nahrazuje ho Johnsen.
     
    88
    Wellenreuter se dostával pod tlak, když mu míč mírně ujel a kousek od něj už vybíhal hráč. Brankář se tak musel velmi rychle rozhodnout, kam míč poslat.
     
    89
    Přichází ještě faul v útočné polovině. Míč byl zahrán na krátko, a pak střela, kterou zachytil golman Welllerreuther.
     
    90
    Nastavují se pouhopohé 2 minutky.
     
    90+1
    Domácí si míč nyní jen přihrávali a chtěli ho pravděpodobně zdržet. Časomíra se pomalu chýlí ke konci a týmy už jsou vyčerpané.
     
    90+2
    Druhý poločas skončil.
     
    V druhém poločase se postupně zvyšoval tlak týmu Willem II. a nakonec se po houževnatém výkonu podařilo hezky srovnat. Alkmaar byl opařený, a až na jednu střelu si už nic nevypracoval. O vítězi se tedy rozhodne v prodloužení, potažmo možná v penaltách.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    Pavlidis měl nyní obrovskou šanci. Míč ale branku netrefil. Tohle by byl zásah přímo do srdce.
     
    93
    Hosté hrají opatrně zatím na své polovině. Snaží se ale vymyslet způsob projití přes půlící čáru.
     
    95
    Vidíme opět takový pomalejší rozjezd. Ani jeden z týmů moc neútočí a
    spíš zůstává na své půlce. Zatím to tedy na nějaké další góly moc nevypadá.
     
    96
    Tapia centroval směr vápno, ale jeho centr zachytila obrana. Vykopla však jen, a míč u své branky drží opět domácí.
     
    98
    Mezitím se nám na stadionu "vyčasilo". Už neprší a kaluže odtekly. To je určitě velké pozitivum.
     
    99
    Johnsen nyní naběhl až do vápna, kde spadl. Faul na něj žádný nebyl, takže rozhodčí situaci vyhodnotil dobře.
     
    101
    Příhrávka do běhu směřovala až do vápna, kde si nabíhal jeden z hostů. Jenže tohle umí domácí likvidovat. Míč pak ale odevzdali a po střele se odrazil na roh.
     
    102
    Ani tahle možnost ale nebyla dost dobrá. Ještě jsme dnes vlastně dobře rozehraný rohový kop neviděli.
     
    103
    Teprve v tomto čase trenér využívá teprve druhé střídání. Samozřejmě trenér hostí, který ze hry stáhl Seuntjense, který dnes obdržel žlutou kartu.
     
    104
    Nyní do vápna směřovala vzdušná přihrávka, kterou si sice hráč nenašel, ale domácí obránce odkopl na roh.
     
    105
    Nastavena jedna minuta k hrací době.
     
    105+1
    Ještě se bude kopat rohový kop, kop pro domácí.
     
    105+1
    Míč ale odletěl daleko a zápas končí, tedy samozřejmě jeho první prodlužovací část.
     
    No, tak viděli jsme hned z úvodu obrovskou šanci domácích, která zůstala neproměněna. Poté už si týmy skoro celou dobu hlídaly hlavně aby neudělaly zbytečné chyby, ze kterých by mohly pramenit góly.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Palacios byl nyní nakopnut ve vzdušném souboji a skácel se k zemi. Nyní je už po druhé v zápase ošetřován. To nevypadá dobře.
     
    110
    No, tak tohle nevypadá dobře. Doteď ležel na trávníku v péči lékařů, nyní už ho nakládají na nosítka a odnáší pryč.
     
    111
    Zraněného Palaciose nahradil na hřišti Kristinsson.
     
    112
    Probíhají velké souboje o míč kousek za půlkou. Ten už se za poslední minutu minimálně šestkrát vystřídal od jednoho majitele k druhému a zase zpět k prvnímu.
     
    113
    Nyní se snažili hosté, ale i přes chybu domácího obránce nedokázali možnost využít.
     
    115
    Hosté se řítí do další šance a obléhají šestnáctku. ale nemůžou se dostat ke střele ani ničemu.
     
    116
    Na druhé straně se snažil Peters, ale jeho střela cíl nenašla. Netrefila branku.
     
    117
    Další obrovská šance domácích. Nakonec ze všeho vyplynula jen tyčka! Byla to ale další tutovka domácích v prodloužení.
     
    118
    A opět domácí! Isak nasprintoval do vápna, ale tam ho poté nakonec o míč okradli. Na druhou stranu okamžitě zamířili útočníci Alkmaaru, ale taky z toho nic nebylo.
     
    119
    Čas se blíží ke svému vyprchání, ale vzhledem k dlouhému ošetřování devatenáctiletého Palaciose se určitě nastaví aspoň 3 minuty,
     
    120
    Moje prognóza se naplnila. Nastavuje se dokonce o minutu více, tedy 4 minuty.
     
    120+1
    Nyní vidíme teprve druhou žlutou kartu zápasu. Opět na straně Alkmaaru. Dostává ji Idrissi za hru rukou.
     
    120+2
    Centr domácích vypadal slibně, ale zamířil za branku Bizota. Poté se ale kope rohový kop.
     
    120+3
    DALŠÍ TUTOVKA! Po rohovém kopu se míč dostal na kopačky domácích. Ti odcentrovali na hlavu a míč se odrazil přímo na hráče před prázdnou brankou. Ten ale v pádu nedokázal míč zasáhnout.
     
    120+4
    Všechno již nasvědčuje penaltám, které pravděpodobně určí postupujícího. Na stadionu se opět rozpršelo.
     
    120+5
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    0:0
    Koopmeiners neproměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Heerkens proměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Crowley neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Til neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    van RHIJN neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Meissner neproměňuje.
     
    4. série
    2:0
    Isak proměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Idrissi proměňuje.
     
    5. série
    2:1
    Johnsen neproměňuje.
    Neproměněná penalta Johnsena.
     
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:18.
     
    V penaltovém rozstřelu měl více štěstí Willem II. Výkon obou stran a celkových 6 neproměněných penalt ale není moc dobrý obrázek. Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. Jiří Polášek. (23:35:18)

    Jiří Polášek

    Branky: 64. Isak – 24. Stengs

    Karty:   59. Seuntjens (ALK), 120+1. Idrissi (ALK)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Koopmeiners (ALK)
    1:0   Heerkens (WLM)
    2. série:
    1:0   Crowley (WLM)
    1:0   Til (ALK)
    3. série:
    1:0   van Rhijn (ALK)
    1:0   Meissner (WLM)
    4. série:
    2:0   Isak (WLM)
    2:1   Idrissi (ALK)
    5. série:
    2:1   Johnsen (ALK)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:18.
    Willem II Tilburg: Wellwnreuther – Heerkens, Meissner, Peters, Palacios – Tapia, Crowley, Llonch – Dankerlui, Isak, Ozbiliz
    Náhradníci: Anita, Brand, Coulibaly, Kristinsson, McGarry, Pavlidis, Saddiki, van den Bogert, Woud

    AZ Alkmaar: Bizot – van Rhinj, Vlaar, Koopmeiners, Ouwejan – Midtsjo, Til, Maher – Stengs, Seutjens, Idrissi
    Náhradníci: Bergsma, Gudmundsson, Hatzidiakos, Helmer, Johnsen, Velthuizen, Wijndal, Wuytens

    Rozhodčí: J. Kamphuis (Nizozemsko)
    bahis siteleri