Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.) | Boston – New Jersey 1:0 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:2 (kon.)
Arizona – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Washington 2:3 (2:3 po s.n.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Vegas – Vancouver 3:0 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:5 (0:3, 1:1, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 03.03.2019, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Jared MCCANN - 1:5
     
    58:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN se na levém křídle dostal k odraženému kotouči a od hrazení ho z úhlu poslal do prázdné brány! Pens vedou 5:1. Asistence: Marcus Pettersson a Jake Guentzel.
     
    55:38
    Matthew Murray zmrazil puk pod lapačkou v momentě, když už byla brána Montrealu prázdná! Carey Price už se do brány nevrátí.
     
    55:17
    Phillip Danault nádhernou střelou z bodu pravého kruhu pro vhazování orazítkoval vzdálenější levou tyč, od které se puk odrazil podél brankové čáry do levé nohy Matthewa Murrayho a poté ven za bránu Canadiens!
     
    50:09
    Paul Byron se ocitl po přihrávce z pravé strany mezi kruhy ve slibné šanci, jenže Matthew Murray jeho střelu z mezikruží výborným zákrokem vyrazil! Brankář Pens chytá skvěle.
     
    45:58
    Zach Aston-Reese na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu zápěstím a orazítkoval bližší spojnici levé a horní tyče brány Canadiens!
    42:16 Domácí Brendan Gallagher zabránil vpádu jistému gólu!
     
    42:16
    Sidney Crosby se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Careyho Price vyjetého mimo bránu dokázal zastoupit jeden ze spoluhráčů! Paráda!
     
    38:17
    Jeff Petry propadl a Zach Aston-Reese se řítil do samostatného úniku, ve kterém ho marně stíhala dvojice hráčů Montrealu, u pravé tyče ale jeho bekhendové zakončení zastavil Carey Price!
     
    35:15
    Vyloučený Jake Guentzel se řítil z levého křídla během oslabení sám na bránu, jenže poté na vzdálenější pravé tyči bekhendem ztroskotal na lapačce výtečného brankáře Careyho Price!
     
    34:30
    Marcus Pettersson byl vyloučen na dvě minuty za držení a bude se hrát nyní ve hře 4 na 4.
     
    33:50
    Patric Hörnqvist si najel před bránu na přihrávku Sidneyho Crosbyho z levého rohu útočného pásma, z blízkosti ale Careyho Price mezi betony nepřekonal! Další velká příležitost Penguins.
     
    33:35
    Phil Kessel na bodu levého kruhu mířil krásnou střelou zápěstím do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Carey Price ale vytáhl úžasný semafor! Brankář Habs zasáhl bravurně.
     
    33:11
    Andrew Shaw před střídačkami zaklekl Jevgenije Malkina a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    27:20 Brendan GALLAGHER - 1:4
     
    27:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Philip Danault nadvakrát dokázal zpoza brány dostat puk do nebezpečného prostoru a BRENDAN GALLAGHER rychlou střelou zápěstím z pravého kruhu zamířil pod pravým podpaždím Matthewa Murrayho ke vzdálenější levé tyči! Montreal snižuje. Asistence: Phillip Danault.
    26:24 Jake GUENTZEL - 0:4
     
    26:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JAKE GUENTZEL si v pravém kruhu najel na krátkou kolmou přihrávku Sidneyho Crosbyho a poté z jeho bodu nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány Habs! Asistence: Sidney Crosby a Erik Gudbranson.
     
    25:07
    Nick Bjugstad si na vzdálenější levé tyči brány zpracoval nádhernou kolmou přihrávku od modré čáry a mohl z úhlu skórovat do prázdné brány, jenže Carey Price fantasticky vyrazil puk pravým betonem! Neskutečný zákrok a paráda.
     
    23:13
    Brendan Gallagher zboural protihráče i brankáře Matthewa Murrayho a byl vyloučen za nedovolené bránění. Penguins si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    18:34
    Max Domi se řítil sám na bránu a mířil do bližšího levého rohu, jenže Matthew Murray puk vyrazil vyrážečkou a připsal si fantastický zákrok!
     
    13:54
    Shea Weber napřáhl na ose útočného pásma ke tvrdé ráně od modré čáry, která skončila na tyči!
     
    13:32
    Phil Kessel byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Pittsburgh bude hrát podruhé v řadě v oslabení.
     
    13:26
    Jevgenij Malkin se řítil sám na bránu, jenže u pravé tyče bekhendem puk do sítě nezasunul!
     
    10:22
    Jack Johnson byl vyloučen na dvě minuty za hrubost a Habs si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
     
    10:13
    Brendan Gallagher krásně vypálil v pravém kruhu pro vhazování a Matthew Murray jeho střelu mířící ke vzdálenější levé tyči parádně vykopl pravým betonem! První ostrý a velký zákrok.
    08:51 Jake GUENTZEL - 0:3
     
    08:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sidney Crosby v levém kruhu vyhrál vhazování po zakázaném uvolnění Montrealu a JAKE GUENTZEL na jeho vrcholu napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou překonal domácího Careyho Price potřetí – 0:3! Asistence: Sidney Crosby.
    04:38 Jevgenij MALKIN - 0:2
     
    04:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN napřáhl před levým kruhem pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která nad pravým betonem Careyho Price zamířila k bližší levé tyči! Penguins využili přesilovou hru a vedou rozdílem dvou branek. Habs nevědí, co hrát. Asistence: Sidney Crosby a Phil Kessel.
     
    03:34
    Jeff Petry byl vyloučen na dvě minuty za držení a Pittsburgh si zahraje první přesilovou hru zápasu.
    00:21 Sidney CROSBY - 0:1
     
    00:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY si na levém křídle parádně vyměnil puk s Jakem Guentzelem a po jeho kolmé přihrávce u levé tyče skvělou tečí usměrnil puk o brankovou konstrukci do sítě! Pittsburgh vede v Montrealu po 21 sekundách hry rychle 1:0! Asistence: Jake Guentzel a Jared McCann.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Gallagher (Danault) – 1. Crosby (Guentzel, McCann), 5. Malkin (Crosby, Kessel), 9. Guentzel (Crosby), 27. Guentzel (Crosby, Gudbranson), 59. McCann (M. Pettersson, Guentzel)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Mete, S. Weber (C), Jo. Benn, Petry, Kulak, Folin – Drouin, Domi, A. Shaw – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Byron (A), Kotkaniemi, Armia – Lehkonen, N. Thompson, Weise. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – J. Johnson, J. Schultz, M. Pettersson, Gudbranson, Riikola, Trotman – McCann, Crosby (C), Guentzel – Aston-Reese, Malkin (A), Kessel – Simon, Bjugstad, Hörnqvist – Blueger, Cullen (A), G. Wilson. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Dan O'Rourke. Čároví: Lonnie Cameron, Tony Sericolo

    Diváci: 21302
    bahis siteleri